WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 wrote:Kochana zapalenie pęcherza? Albo grzybek kurde sama nie wiem.
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Filipek w Twoim awatarze ma bezcenną minę
. Ładne dzieci robicie
On w trakcie mówił, że mi przyniósł bazie:P (chomiczki na patyku)
Jak mała nie będzie miała nosa oo mężu, to też będzie ładna:P hihi
Behemottka, inzynierka lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Dziewczyny.Jeśli ktoras nie wierzy mi że ją w ciąży jestem to proszę zapytajcie Macioszczyczke .Potwierdzi.Przed ciąża byłam na ovu na forum plemniczka.Które stwierdziły że ją ciążę zmyslam. A dziś księżniczka kaja znowu zaczyna.Idiotyzmy pisać...Niech się sobą zajmie lepiej a nie cudzym życiem.
Na naszym wątku nikt nigdy nie mówił, że nie jesteś w ciazy sama pisałaś jedno potem drugie My zadawaliśmy proste pytania na które nam nie odpowiedziałaś przychodząc po paru dniach i rzucając fochem...
Zadawałaś pytania mając odpowiedzi gdzieś...
Bardzo Cie prosze nie pisz farmazonów po innych wątkach bo kłamstwo ma krótkie nogi i zawsze można poczytać o czym pisałyśmy a o czym Ty jeśli nie usunęłaś swoich wpisów....
I nie obrażaj nikogo jeśli niechcesz by zaczęto z Tobą w ten sam sposób rozmawiać...aisa, patrycja, kapturnica lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Nie mam w zwyczaju wchodzić na nie swoje watki ale to już jest szczyt szczytów...
Na naszym wątku nikt nigdy nie mówił, że nie jesteś w ciazy sama pisałaś jedno potem drugie My zadawaliśmy proste pytania na które nam nie odpowiedziałaś przychodząc po paru dniach i rzucając fochem...
Zadawałaś pytania mając odpowiedzi gdzieś...
Bardzo Cie prosze nie pisz farmazonów po innych wątkach bo kłamstwo ma krótkie nogi i zawsze można poczytać o czym pisałyśmy a o czym Ty jeśli nie usunęłaś swoich wpisów....
I nie obrażaj nikogo jeśli niechcesz by zaczęto z Tobą w ten sam sposób rozmawiać... -
Fedra wrote:Każdy moze wchodzić gdzie chce czytać i pisać gdzie chce...
Strażaczko ja do Ciebie nic nie mam ale bardzo Cie prosze czasem zastanów się co piszesz... -
Niby od Nas odeszłaś bo fochem rzuciłaś a jednak co jakiś czas lakujesz Nasze posty ehhh
Pozatym gratuluje że inni musza dawać gwarancje i uwiarygadniać Twoja ciąże...
Jeśli jesteś w ciazy super ciesz się nią planuj przygotowania a nie szukaj potwierdzeń u innych...
Pozatym nie mam w zwyczaju siedzieć cicho jak ktoś gada od rzeczy...
Jak dla mnie to koniec tematu mam tylko jedną rade nim coś napiszesz to sie dwa razy nad tym zastanów bo ten wątek nie jest czytany tylko przez Kaję...
Miłego wieczoru...Ulfenstein, Selena, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Każdy moze wchodzić gdzie chce czytać i pisać gdzie chce...
Strażaczko ja do Ciebie nic nie mam ale bardzo Cie prosze czasem zastanów się co piszesz...
Jasne, ze każdy moze pisać gdzie chce, ale trochę tu wyskoczyłaś jak Filip z konopii, wyrwane to z kontekstu i nie wiadomo o co chodzi. No i chcąc nie chcąc powiało takimi negatywnymi emocjami... Nie fajnie tak. Jak masz ze Strazaczka dyskusje gdzieś indziej, to po co ja tutaj przenosić? Trochę śmierdzi to rewanżem i złymi intencjami. Ja Strazaczke lubię i chyba nie jestem jedyna. U nas jest sensowna babka, no - moze z kilogramowym bobasem
- ale przesłyszec lub przejęzyczyć sie moze każdemu.
Pogody ducha babeczki i dystansu!Macioszczyczka, Strazaczka1990, m.k.83, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Odnoszę wrażenie, że belly zrobiło się grupą dochodzeniowo-śledczą. A mi to wisi czy ktoś jest trollem czy nie. Dobrze się czuję na forum i nie zaprzątam sobie głowy takimi głupotami. We wszystkim, co czytam staram się mieć swój rozum i tyle
Dajcie już spokój Strażaczce.
Ale jeśli ktoś jest u Nas na wątku i chwali się ciążą pisząc tak sprzeczne informacje na przestrzeni kilku postów to człowiek zadaje pytania bo zgłupieć idzie...
Ale Strażaczka się obraziła..
Ba nawet wiem że wyśmiała moją propozycje na mdłości czyli mamarin i zrobiła to tutaj po tym wpisie stwierdziłam że kolezanka widocznie nie potrzebuje Naszych rad pomimo iż o nie pytała...
Tak więc ten tego dla mnie sprawy nie ma
Pozdrawiamaisa, Selena lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Behemottka wrote:Jasne, ze każdy moze pisać gdzie chce
, ale trochę tu wyskoczyłaś jak Filip z konopii, wyrwane to z kontekstu i nie wiadomo o co chodzi. No i chcąc nie chcąc powiało takimi negatywnymi emocjami... Nie fajnie tak. Jak masz ze Strazaczka dyskusje gdzieś indziej, to po co ja tutaj przenosić? Trochę śmierdzi to rewanżem i złymi intencjami. Ja Strazaczke lubię i chyba nie jestem jedyna. U nas jest sensowna babka, no - moze z kilogramowym bobasem
- ale przesłyszec lub przejęzyczyć sie moze każdemu.
Pogody ducha babeczki i dystansu!
Nie mam ani złych intencji ani nie jest to rewanż ale poprostu nie lubie jak ktoś przenosi sprawy i to nie prawdziwe na inne wątki to tyle odemnie
Spokojnej ciąży życzeaisa, Selena lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi