X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inzynierka idz Kochana na l4 nie patrz na nic.Odpoczywaj i nie przejmuj się

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    jak ja Wam zazdroszczę, że już znacie płeć, ja nadal muszę czekać w niepewności :(
    Ja tez niepewność. Moze za tydzień sie dowiem?

Lusia8998 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam do kliniki prenatalnej i moje badania krwi sa dobre i mam termin polowkowych na 25.04 Ksosiu prosze o dopisanie :)

Behemottka lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj pięknie wywaliło. :P To znaczy brzuszek. :D Może przez te hormony rano.

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Mnie dzisiaj pięknie wywaliło. :P To znaczy brzuszek. :D Może przez te hormony rano.
    Filipek w Twoim awatarze ma bezcenną minę :). Ładne dzieci robicie ;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka, mojego M jak oswiecilam jakis czas temu, ze to wymiar od glowki do pupy, to tez oczy zrobil :)

Behemottka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Kochana zapalenie pęcherza? Albo grzybek kurde sama nie wiem.
    no właśnie też tak obstawiam, grrrr, no nic pozostaje czeka po weekendzie i umówić się na wizytę czym prędzej. Ale oczywiscie już się zestresowałam że mnie kłuje i piecze...

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Filipek w Twoim awatarze ma bezcenną minę :). Ładne dzieci robicie ;)

On w trakcie mówił, że mi przyniósł bazie:P (chomiczki na patyku)

Jak mała nie będzie miała nosa oo mężu, to też będzie ładna:P hihi

Behemottka, inzynierka lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, trzeba sie ruszyć, a nic sie nie chce. U mnie 11:20, mecz o 19. Upał na dworze, bo to pustynia... Co robić? Do fryzjera pójdę? Leeeeń mnie ogarnął. Chyba idę sie do męża przytulić:). Na razie!

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Dziewczyny.Jeśli ktoras nie wierzy mi że ją w ciąży jestem to proszę zapytajcie Macioszczyczke .Potwierdzi.Przed ciąża byłam na ovu na forum plemniczka.Które stwierdziły że ją ciążę zmyslam. A dziś księżniczka kaja znowu zaczyna.Idiotyzmy pisać...Niech się sobą zajmie lepiej a nie cudzym życiem.
    Nie mam w zwyczaju wchodzić na nie swoje watki ale to już jest szczyt szczytów...

Na naszym wątku nikt nigdy nie mówił, że nie jesteś w ciazy sama pisałaś jedno potem drugie My zadawaliśmy proste pytania na które nam nie odpowiedziałaś przychodząc po paru dniach i rzucając fochem...

Zadawałaś pytania mając odpowiedzi gdzieś...

Bardzo Cie prosze nie pisz farmazonów po innych wątkach bo kłamstwo ma krótkie nogi i zawsze można poczytać o czym pisałyśmy a o czym Ty jeśli nie usunęłaś swoich wpisów....

I nie obrażaj nikogo jeśli niechcesz by zaczęto z Tobą w ten sam sposób rozmawiać...

aisa, patrycja, kapturnica lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak pozatym gratuluje wszystkim wrześniówką oby ciąże prawidłowo się rozwijały a Wy cieszcie się tym okresem bo czas tak szybko ucieka :)

aisa, patrycja, A_n_k_a_80, Sabina lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3

Wysłany: 18 marca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Nie mam w zwyczaju wchodzić na nie swoje watki ale to już jest szczyt szczytów...

Na naszym wątku nikt nigdy nie mówił, że nie jesteś w ciazy sama pisałaś jedno potem drugie My zadawaliśmy proste pytania na które nam nie odpowiedziałaś przychodząc po paru dniach i rzucając fochem...

Zadawałaś pytania mając odpowiedzi gdzieś...

Bardzo Cie prosze nie pisz farmazonów po innych wątkach bo kłamstwo ma krótkie nogi i zawsze można poczytać o czym pisałyśmy a o czym Ty jeśli nie usunęłaś swoich wpisów....

I nie obrażaj nikogo jeśli niechcesz by zaczęto z Tobą w ten sam sposób rozmawiać...
    Chodź na prv a nie piszesz tu ok???i to mnie pretensji nie miej tylko do kaji po pierwszą 5gr wrzuciła tu nie proszona.I sama zaczęła ..Denerwujac mnie.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy moze wchodzić gdzie chce czytać i pisać gdzie chce...

Strażaczko ja do Ciebie nic nie mam ale bardzo Cie prosze czasem zastanów się co piszesz...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3

Wysłany: 18 marca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Strażaczko ja do Ciebie nic nie mam ale bardzo Cie prosze czasem zastanów się co piszesz...
    Może i tak.Ale do mnie prujesz a kaja sama zaczęła mało tego pisząc znowu głupoty na mój temat na waszym forum.Weszlam tam dziś i czytalam więc niech się ogarnie.Dziewczyny tu napisały że wiarygodność dalam.I że w ciąży jestem.Mam tu też koleżanki co potwierdza to .Bo mam je na FB.Oraz każde zdjęcie dodane z USG jak gratuluje rodzina i znajomi

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:57

m.k.83, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby od Nas odeszłaś bo fochem rzuciłaś a jednak co jakiś czas lakujesz Nasze posty ehhh

Pozatym gratuluje że inni musza dawać gwarancje i uwiarygadniać Twoja ciąże...
    Jeśli jesteś w ciazy super ciesz się nią planuj przygotowania a nie szukaj potwierdzeń u innych...

Pozatym nie mam w zwyczaju siedzieć cicho jak ktoś gada od rzeczy...

Jak dla mnie to koniec tematu mam tylko jedną rade nim coś napiszesz to sie dwa razy nad tym zastanów bo ten wątek nie jest czytany tylko przez Kaję...

Miłego wieczoru...

Ulfenstein, Selena, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajdzcie sobie inną lekturę do czytania niż nasz wątek. Macie jakieś problemy do siebie załatwcie to na prv.

m.k.83, agatia lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Jasne, ze każdy moze pisać gdzie chce :), ale trochę tu wyskoczyłaś jak Filip z konopii, wyrwane to z kontekstu i nie wiadomo o co chodzi. No i chcąc nie chcąc powiało takimi negatywnymi emocjami... Nie fajnie tak. Jak masz ze Strazaczka dyskusje gdzieś indziej, to po co ja tutaj przenosić? Trochę śmierdzi to rewanżem i złymi intencjami. Ja Strazaczke lubię i chyba nie jestem jedyna. U nas jest sensowna babka, no - moze z kilogramowym bobasem ;) - ale przesłyszec lub przejęzyczyć sie moze każdemu.

Pogody ducha babeczki i dystansu!

Macioszczyczka, Strazaczka1990, m.k.83, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Odnoszę wrażenie, że belly zrobiło się grupą dochodzeniowo-śledczą. A mi to wisi czy ktoś jest trollem czy nie. Dobrze się czuję na forum i nie zaprzątam sobie głowy takimi głupotami. We wszystkim, co czytam staram się mieć swój rozum i tyle :)
    Dajcie już spokój Strażaczce.
    Nie jest to grupa dochodzeniowo-śledcza ;)
    Ale jeśli ktoś jest u Nas na wątku i chwali się ciążą pisząc tak sprzeczne informacje na przestrzeni kilku postów to człowiek zadaje pytania bo zgłupieć idzie...

Ale Strażaczka się obraziła..

Ba nawet wiem że wyśmiała moją propozycje na mdłości czyli mamarin i zrobiła to tutaj po tym wpisie stwierdziłam że kolezanka widocznie nie potrzebuje Naszych rad pomimo iż o nie pytała...

Tak więc ten tego dla mnie sprawy nie ma

Pozdrawiam :)

aisa, Selena lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Jasne, ze każdy moze pisać gdzie chce :), ale trochę tu wyskoczyłaś jak Filip z konopii, wyrwane to z kontekstu i nie wiadomo o co chodzi. No i chcąc nie chcąc powiało takimi negatywnymi emocjami... Nie fajnie tak. Jak masz ze Strazaczka dyskusje gdzieś indziej, to po co ja tutaj przenosić? Trochę śmierdzi to rewanżem i złymi intencjami. Ja Strazaczke lubię i chyba nie jestem jedyna. U nas jest sensowna babka, no - moze z kilogramowym bobasem ;) - ale przesłyszec lub przejęzyczyć sie moze każdemu.

Pogody ducha babeczki i dystansu!
    Odniosłam się do konkretnego wpisu bo do reszty już nie miałam siły...

Nie mam ani złych intencji ani nie jest to rewanż ale poprostu nie lubie jak ktoś przenosi sprawy i to nie prawdziwe na inne wątki to tyle odemnie :)

Spokojnej ciąży życze :)

aisa, Selena lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 427 428 429 430 431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ