X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To były pierwsze początki ciazy na belly jeszcze wtedy nie trafilam.

Fredra dobrze pamiętasz jak nie które usiadly na mnie i ten tekst "uwierze w ciążę jak brzuch zobacze"

Odeszlam bo miałam dość .Obrazów na mój temat i tego że codziennie rano czytając wasze forum miałam boleśći podbrzusza z nerwów.A to teraz mi nie potrzebne .I tyle w temacie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 19:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszcie się z tych kilogramowych bobasów u siebie. Może dobijecie. :) Takie bobaski tylko u nas. Jedyne i wyjątkowe. Z przejęzyczeniami sobie radzimy i w razie czego poprawiamy. Każdy ma prawo do błędu, bez spiny i wyśmiewania.

A my jesteśmy od tego żeby poprawić, podpowiedzieć.

Jakoś nie zauważyłam, żebyśmy przeżywały tę omyłkę przez conajmniej 2 strony na forum.

Pozdrawiam i do miłego! ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 19:58

Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    To były pierwsze początki ciazy na belly jeszcze wtedy nie trafilam.

Fredra dobrze pamiętasz jak nie które usiadly na mnie i ten tekst "uwierze w ciążę jak brzuch zobacze"

Odeszlam bo miałam dość .Obrazów na mój temat i tego że codziennie rano czytając wasze forum miałam boleśći podbrzusza .I tyle w temacie
    To powiedziała jedna osoba która akurat weszła na wątek i miała prawo odnieś takie a nie inne wrażenie po Twoim wpisie...

Ale tak jak pisałam był to jeden incydent całą nasza resztę pociągasz pod ten jeden wpis a tak nie ładnie...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok uciekam niechce Wam zaśmiecać wątku bo macie swoje bardziej interesujące tematy :)

Jeszcze raz życze spokojnych ciąż bez ekscesów a potem lekkich porodów :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3

Wysłany: 18 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Cieszcie się z tych kilogramowych bobasów u siebie. Może dobijecie. :) Takie bobaski tylko u nas. Jedyne i wyjątkowe. Z przejęzyczeniami sobie radzimy i w razie czego poprawiamy. Każdy ma prawo do błędu, bez spiny i wyśmiewania.

A my jesteśmy od tego żeby poprawić, podpowiedzieć.

Jakoś nie zauważyłam, żebyśmy przeżywały tę omyłkę przez conajmniej 2 strony na forum.

Pozdrawiam i do miłego! ;D
    Daj mi tego placka :D a nie uciekła z fb

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Daj mi tego placka :D a nie uciekła z fb

No masz, masz:P (rzuca plackiem) Haha.

I cicho już.

Behemotka daj mi trochę słońca...:D

Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze o przyznanie się kto poza mną stał się niezdarą podczas ciąży, ja juz nie wyrabiam, szklanki, kubki itp. lecą z rąk. I nie jest mi słabo czy coś w tym stylu, nie wiem co. Robiłam sobie niedawno koktajl, banan, mleko,masło orzechowe, jarmuż, biały ser, wyszedł piekny zieloniutki, i już miałam przelac do szklanki a wywaliłam. Zeby było ciekawiej, rozlało się chyba w każdym możliwym kierunku. Kuchnia cała zapryskana, chodniczek beżowy to samo, 2 h czyszczenia, styrana jestem.

agatia lubi tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    Prosze o przyznanie się kto poza mną stał się niezdarą podczas ciąży, ja juz nie wyrabiam, szklanki, kubki itp. lecą z rąk. I nie jest mi słabo czy coś w tym stylu, nie wiem co. Robiłam sobie niedawno koktajl, banan, mleko,masło orzechowe, jarmuż, biały ser, wyszedł piekny zieloniutki, i już miałam przelac do szklanki a wywaliłam. Zeby było ciekawiej, rozlało się chyba w każdym możliwym kierunku. Kuchnia cała zapryskana, chodniczek beżowy to samo, 2 h czyszczenia, styrana jestem.

Kurdę a niby niezdarność wskazuje na chłopaka :D

m.k.83 lubi tę wiadomość

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja chce moja dziewczynke.

Rano zrobiłam lepszy numer, przemyłam oko zamiast micelem to tonikiem z kwasem, którego używałam przed ciazą, butelka podobna, myślałam że mi oko wypali, ale na szczeście woda z soda pomogła, a tonik juz w koszu.

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi odwrotnie. Stałam się w domu MASTER CHEF'em

m.k.83, Strazaczka1990, inzynierka lubią tę wiadomość

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Mi odwrotnie. Stałam się w domu MASTER CHEF'em
    Tez bym tak wolała, mąż tylko dziwnie patrzy jak sięga po cos do szafki a tam ubywa naczyń z kazdym dniem, wszystko mam niekompletne.

34bwsek2p5pf20kh.png

Wysłany: 18 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba oszaleje.Slawek miskę barszczu wylalal na nowy wypoczynek.Ciężko w kuchni zjeść

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83
    Mnie już to irytuje- wszystko rozlewam co posprzątam to pobrudzę...Tak i te luki w pamięci. Ciągle czymś zapominam i czasami taką głupotę palnę że mi samej przed sobą wstyd :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:17

m.k.83, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 marca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    Mam tak samo.Ostatnio poleciał talerz z ziemniakami i mięsem.Ponac z badan krwi w labo też potrafią kobiety powiedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    a więc kolejny argument że w środku siedzi Filip :D
    dodatkowo wskazywać może na to kalendarz chiński i jedzenie sporej ilości mięsa.

ja też się zrobiłam bardziej niezdarna, leci mi wszystko z rąk, ale z gotowaniem nie najgorzej :D tak swoją drogą - nie wiem co jutro na obiad zrobić :P

hot dog pochłonięty - kolejna zachcianka spełniona :D

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Chyba oszaleje.Slawek miskę barszczu wylalal na nowy wypoczynek.Ciężko w kuchni zjeść
    Może ten Twój Sławek współodczuwa ciąże i przejął ciążową niezdarność, nie linczuj go za bardzo.

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak a dziś od rana piszę k z g wymiennie i p z b - jakiś analfabetyzm wtórny czy co? :)
    Chyba po prostu takie rozkojarzone jesteśmy teraz maluchami brzuchami itp

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Mam tak samo.Ostatnio poleciał talerz z ziemniakami i mięsem.Ponac z badan krwi w labo też potrafią kobiety powiedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynka.

Pierwsze słyszę, no chyba że robisz hormony lub nifty i płacisz za to około 2.5 tys.

m.k.83, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Tak a dziś od rana piszę k z g wymiennie i p z b - jakiś analfabetyzm wtórny czy co? :)
    Chyba po prostu takie rozkojarzone jesteśmy teraz maluchami brzuchami itp

To zgąbczenie mózgu przez ciąże :P

m.k.83, mysza0406, Strazaczka1990, agatia lubią tę wiadomość

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre kobiety ponoc tak w ciaży mają, że mózg im nie pracuje na normalnych obrotach, robi sie dziurawy ja ser szwajcarski, ja na bank należę do tej grupy.

Gdybym nie robila Nifty to pewnie bym się zastanawiała czy faktycznie z tej niezdarności chłopak w brzuszku u mnie mieszka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:34

34bwsek2p5pf20kh.png
‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ