X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Behemottka
    Dzisiaj juz niestety nie wzięli mnie na badania i nie pobrali tego wymazu... Dziwne... Na weekend zostaje w szpitalu, zobaczymy czy cos sie w ogole bedzie działo...

Przez weekend niestety nic się na oddziale nie dzieje.. :( zazwyczaj są młodzi lekarze i nawet badań nie robią. Musisz czekać na poniedziałek

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Dziewczyny może ktoras wie...Przewialo mi szyję czy ją mogę termofor sobie zrobić i wygrzac? Ucho zaczęło od tego bolec
    Termofor miś to mój przyjaciel od lat, na bolesny okres, zimne stopy, przewiane plecki, na kark kładłam ale w ciaży to się czlowiek 10 razy zastanawia co wolno.

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ważne co powie lekarz, jak dobry ma sprzęt chłopak będzie na 50 % :)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Behemottka
    Dzisiaj juz niestety nie wzięli mnie na badania i nie pobrali tego wymazu... Dziwne... Na weekend zostaje w szpitalu, zobaczymy czy cos sie w ogole bedzie działo...
    Tak jak Angela pisze. Zaczną dzialac w poniedziałek bo w weekendy to nic się nie dzieje.
    Ja dużo razy na wrzody lezalam żołądka .Pamiętaj te weekendy .Zero badań trza było czekać do poniedzialku

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Przez weekend niestety nic się na oddziale nie dzieje.. :( zazwyczaj są młodzi lekarze i nawet badań nie robią. Musisz czekać na poniedziałek
    Tak wlasnie myslalam... Lekarz powiedział ze beda mnie obserwować i jak bedzie ok, to wypuszcza w poniedziałek.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

Wysłany: 18 marca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    Termofor miś to mój przyjaciel od lat, na bolesny okres, zimne stopy, przewiane plecki, na kark kładłam ale w ciaży to się czlowiek 10 razy zastanawia co wolno.
    To prawda.Ja pytam tu ,dzwonie do mamy .A nie raz i do gina z zapytaniem .Dziekuje :)

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Tak wlasnie myslalam... Lekarz powiedział ze beda mnie obserwować i jak bedzie ok, to wypuszcza w poniedziałek.
    A masz jeszcze te wodniste upławy czy ustalo?

34bwsek2p5pf20kh.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    Takie cos mi wyszlo z tego kalendarza:

"Chinka mająca 1 lat, zapłodniona w 13 miesiącu księżycowym powinna urodzić dziewczynkę".

No to się zgadza:)

To chyba coś zwaliłas z data urodzin. Moze na odwrót wprowadziłas?

O co chodzi z sikaniem na sodę? Zaintrygowalyscie mnie :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g

Wysłany: 18 marca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Odpoczywaj Kochana i nie zamartwiaj sie.Wiem że to trudne .Ale będzie dobrze

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 marca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    Takie cos mi wyszlo z tego kalendarza:

"Chinka mająca 1 lat, zapłodniona w 13 miesiącu księżycowym powinna urodzić dziewczynkę".

No to się zgadza:)
    Najpierw rok wpisz potem miesiąc i dzień.Musialas źle wpisać

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Behemottka
    Jestes z Slaska? Ja lezalam w pazdzierniku w szpitalu w Ligocie, moje podsumowanie tego szpitala w jednym slowie UMIERALNIA!!! Zawijac kiecke i Uciekac! Nikomu go nie polecam :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:03

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    To chyba coś zwaliłas z data urodzin. Moze na odwrót wprowadziłas?

O co chodzi z sikaniem na sodę? Zaintrygowalyscie mnie :)
    Do niewielkiej ilości porannego moczu wsypujemy ok. łyżeczkę sody oczyszczonej. Jeśli mieszanka zacznie się obficie pienić albo przypominać napój gazowany – oznacza to chłopca. Z kolei jeśli pojawi się niewielka ilość bąbelków – oznacza to dziewczynkę.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    A masz jeszcze te wodniste upławy czy ustalo?
    W nocy nic mi nie leciało, wkładka sucha. Ja wstałam rano do łazienki i chyba kichnęłam, to poleciało troszkę wodnistej wydzieliny, ale białej. Lekarzowi mowilam na obchodzie i powiedział, ze wezmą mi ten wymaz zeby zobaczyć, czy to nie infekcja. A tak w ciagu dnia, to cos mi leciało, ale nie było tego duzo i chyba miało kolor bialy, tak na wkładce wyglądało. Tylko teraz mam skurcze podbrzusza... Ciagle cos...

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

Wysłany: 18 marca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Do niewielkiej ilości porannego moczu wsypujemy ok. łyżeczkę sody oczyszczonej. Jeśli mieszanka zacznie się obficie pienić albo przypominać napój gazowany – oznacza to chłopca. Z kolei jeśli pojawi się niewielka ilość bąbelków – oznacza to dziewczynkę.
    Musze spróbować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    W nocy nic mi nie leciało, wkładka sucha. Ja wstałam rano do łazienki i chyba kichnęłam, to poleciało troszkę wodnistej wydzieliny, ale białej. Lekarzowi mowilam na obchodzie i powiedział, ze wezmą mi ten wymaz zeby zobaczyć, czy to nie infekcja. A tak w ciagu dnia, to cos mi leciało, ale nie było tego duzo i chyba miało kolor bialy, tak na wkładce wyglądało. Tylko teraz mam skurcze podbrzusza... Ciagle cos...

Białe wydzielina to dobrze jak jest bez zapachu to w ogole dobrze. Wody są przezroczyste (te początkowe). Ja pisałam miałam ostatnio schize ze znów są wody moje upławy pierw były przezroczyste a póżniej pojawiła się biała wydzielina i byłam juz spokojna.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Jestes z Slaska?
    Nieee. Z Łodzi. Ale na tym moim oddziale jest mnóstwo dziewczyn z rożnych miast, bo w ciężkich przypadkach sa kierowane wlasnie do Matki Polki w Łodzi

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam sklerozę. Raz zadzwoniłam do męża bo chciałam mu coś pilnego powiedzieć. Odebrał, a ja: "chciałam Ci coś powiedzieć, ale właśnie zapomniałam"

Wysłany: 18 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam biała wydzielinę dość dużo bez wkładki się nie obejdzie wygląda jak śluz kremowy

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    skurcze to pewnie z nerwów, jak nie zrobią to moze zasugerowac im jakoś. Mleczne upławy to ja mam często a posiewy są ok narazie, bez wkładek nie chodzę. Byle do poniedziałku.

34bwsek2p5pf20kh.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Białe wydzielina to dobrze jak jest bez zapachu to w ogole dobrze. Wody są przezroczyste (te początkowe). Ja pisałam miałam ostatnio schize ze znów są wody moje upławy pierw były przezroczyste a póżniej pojawiła się biała wydzielina i byłam juz spokojna.
    Wlasnie lekarz rano tez mowil, ze to dobrze, ale jednak chciałabym zeby zrobili ten posiew, czy tam wymaz z tej pochwy, tak jak profesor zalecil.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ