WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Behemottka
Dzisiaj juz niestety nie wzięli mnie na badania i nie pobrali tego wymazu... Dziwne... Na weekend zostaje w szpitalu, zobaczymy czy cos sie w ogole bedzie działo...
Przez weekend niestety nic się na oddziale nie dzieje..zazwyczaj są młodzi lekarze i nawet badań nie robią. Musisz czekać na poniedziałek
-
Strazaczka1990 wrote:Dziewczyny może ktoras wie...Przewialo mi szyję czy ją mogę termofor sobie zrobić i wygrzac? Ucho zaczęło od tego bolec
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Behemottka
Dzisiaj juz niestety nie wzięli mnie na badania i nie pobrali tego wymazu... Dziwne... Na weekend zostaje w szpitalu, zobaczymy czy cos sie w ogole bedzie działo...
Ja dużo razy na wrzody lezalam żołądka .Pamiętaj te weekendy .Zero badań trza było czekać do poniedzialku -
Angela89 wrote:Przez weekend niestety nic się na oddziale nie dzieje..
zazwyczaj są młodzi lekarze i nawet badań nie robią. Musisz czekać na poniedziałek
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
m.k.83 wrote:Termofor miś to mój przyjaciel od lat, na bolesny okres, zimne stopy, przewiane plecki, na kark kładłam ale w ciaży to się czlowiek 10 razy zastanawia co wolno.
-
m.k.83 wrote:Takie cos mi wyszlo z tego kalendarza:
"Chinka mająca 1 lat, zapłodniona w 13 miesiącu księżycowym powinna urodzić dziewczynkę".
No to się zgadza:)
To chyba coś zwaliłas z data urodzin. Moze na odwrót wprowadziłas?
O co chodzi z sikaniem na sodę? Zaintrygowalyscie mnie -
Pysiaczek89 wrote:Behemottka
Dzisiaj juz niestety nie wzięli mnie na badania i nie pobrali tego wymazu... Dziwne... Na weekend zostaje w szpitalu, zobaczymy czy cos sie w ogole bedzie działo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:03
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:To chyba coś zwaliłas z data urodzin. Moze na odwrót wprowadziłas?
O co chodzi z sikaniem na sodę? Zaintrygowalyscie mnieStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
m.k.83 wrote:A masz jeszcze te wodniste upławy czy ustalo?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Angela89 wrote:Do niewielkiej ilości porannego moczu wsypujemy ok. łyżeczkę sody oczyszczonej. Jeśli mieszanka zacznie się obficie pienić albo przypominać napój gazowany – oznacza to chłopca. Z kolei jeśli pojawi się niewielka ilość bąbelków – oznacza to dziewczynkę.
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:W nocy nic mi nie leciało, wkładka sucha. Ja wstałam rano do łazienki i chyba kichnęłam, to poleciało troszkę wodnistej wydzieliny, ale białej. Lekarzowi mowilam na obchodzie i powiedział, ze wezmą mi ten wymaz zeby zobaczyć, czy to nie infekcja. A tak w ciagu dnia, to cos mi leciało, ale nie było tego duzo i chyba miało kolor bialy, tak na wkładce wyglądało. Tylko teraz mam skurcze podbrzusza... Ciagle cos...
Białe wydzielina to dobrze jak jest bez zapachu to w ogole dobrze. Wody są przezroczyste (te początkowe). Ja pisałam miałam ostatnio schize ze znów są wody moje upławy pierw były przezroczyste a póżniej pojawiła się biała wydzielina i byłam juz spokojna. -
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:W nocy nic mi nie leciało, wkładka sucha. Ja wstałam rano do łazienki i chyba kichnęłam, to poleciało troszkę wodnistej wydzieliny, ale białej. Lekarzowi mowilam na obchodzie i powiedział, ze wezmą mi ten wymaz zeby zobaczyć, czy to nie infekcja. A tak w ciagu dnia, to cos mi leciało, ale nie było tego duzo i chyba miało kolor bialy, tak na wkładce wyglądało. Tylko teraz mam skurcze podbrzusza... Ciagle cos...
-
Angela89 wrote:Białe wydzielina to dobrze jak jest bez zapachu to w ogole dobrze. Wody są przezroczyste (te początkowe). Ja pisałam miałam ostatnio schize ze znów są wody moje upławy pierw były przezroczyste a póżniej pojawiła się biała wydzielina i byłam juz spokojna.Marcelek ❤️❤️
Mikuś