Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusiaczku sprobuj się nie denerwowac.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    skurcze to pewnie z nerwów, jak nie zrobią to moze zasugerowac im jakoś. Mleczne upławy to ja mam często a posiewy są ok narazie, bez wkładek nie chodzę. Byle do poniedziałku.
    Oby z nerwów, bo mnie martwią :( i tak szprycują mnie 3 razy nospa i dwa razy miałam zastrzyk w pośladek tez z nospa na te nieszczęsne skurcze :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Wlasnie lekarz rano tez mowil, ze to dobrze, ale jednak chciałabym zeby zrobili ten posiew, czy tam wymaz z tej pochwy, tak jak profesor zalecil.

Pewnie upominaj się o to :) to nic nie zaszkodzi a bedziesz miala pewność że nie ma infekcji ukrytej

m.k.83 lubi tę wiadomość

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Wlasnie lekarz rano tez mowil, ze to dobrze, ale jednak chciałabym zeby zrobili ten posiew, czy tam wymaz z tej pochwy, tak jak profesor zalecil.
    Jak nie zrobia mozesz sama zrobic jak wyjdziesz dla siebie, to drogie nie jest ale jak jestes w szpitalu to trzeba ich gnębic o to dla Twojego spokoju.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Oby z nerwów, bo mnie martwią :( i tak szprycują mnie 3 razy nospa i dwa razy miałam zastrzyk w pośladek tez z nospa na te nieszczęsne skurcze :(
    Głoś pielegniarce skurcze, może podadzą Ci coś na wyciszenie.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Pusiaczku sprobuj się nie denerwowac.
    Staram sie, ale niestety jak sie tak leży, to człowiek tylko myśli i zapewne doszukuje sie wszystkiego w organizmie... Ja to ogolnie panikara jestem, po mamusi :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szpitalu o relaks niestety trudno, nie masz tam sluchawek i muzyki w telefonie czy tablecie, mnie to zawsze pomaga.

34bwsek2p5pf20kh.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Pewnie upominaj się o to :) to nic nie zaszkodzi a bedziesz miala pewność że nie ma infekcji ukrytej
    Mowilam na obchodzie, ale był młody lekarz a pielęgniarka mi powiedziała ze moze nawet nie wiem a mi pobrali wymaz... Tak przyszli po kryjomu i go pobrali, a tak w ogole to mnie przy tym nie było :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Głoś pielegniarce skurcze, może podadzą Ci coś na wyciszenie.
    Pielęgniarka i lekarz powiedzieli ze na tym etapie ciazy to mogą tylko nospe podać i luteinę. Luteinę biore od 5 tyg ciazy... W ogole te niektóre pielęgniarki traktują te moja ciąże tak "co ma byc to bedzie, bo to taka wczesna ciaza" przykro sie robi, jak takie rzeczy sie słyszy :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

Wysłany: 18 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Staram sie, ale niestety jak sie tak leży, to człowiek tylko myśli i zapewne doszukuje sie wszystkiego w organizmie... Ja to ogolnie panikara jestem, po mamusi :P
    Może jakąś książkę?albo muzykę relaksacyjne dla kobiet w ciąży.Może to pomoże.Pamiętaj że.jak Ty się denerwujesz to maluszek odczuwa to tez

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Pielęgniarka i lekarz powiedzieli ze na tym etapie ciazy to mogą tylko nospe podać i luteinę. Luteinę biore od 5 tyg ciazy... W ogole te niektóre pielęgniarki traktują te moja ciąże tak "co ma byc to bedzie, bo to taka wczesna ciaza" przykro sie robi, jak takie rzeczy sie słyszy :(
    Niestety cos o tym wiem, znieczulica okropna:(

34bwsek2p5pf20kh.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Polska służba zdrowia!

• Pysiaczek89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    W szpitalu o relaks niestety trudno, nie masz tam sluchawek i muzyki w telefonie czy tablecie, mnie to zawsze pomaga.
    Wlasnie nieee. Mam tylko telefon, ale z słuchawkami dobry pomysł. Poproszę mojego M. zeby je odnalazł i mi przyniósł :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    wiem o czym mówisz na mnie Tak patrzeli jak przyszłam z bólem brzucha i próbowali mi wmówić że tak może być. Ale ja czułam że coś nie tak, miałam rację wyrostek.

Wysłany: 18 marca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Wlasnie nieee. Mam tylko telefon, ale z słuchawkami dobry pomysł. Poproszę mojego M. zeby je odnalazł i mi przyniósł :)
    Wejdz z tel i poszukaj muzyka dla kobiet w ciąży.Fakt nie są fajne bo Mozart Beethoven itp ale rozluźniają mamę i maly nie szaleje

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    wiem o czym mówisz na mnie Tak patrzeli jak przyszłam z bólem brzucha i próbowali mi wmówić że tak może być. Ale ja czułam że coś nie tak, miałam rację wyrostek.
    Lekarze sa bardziej zaangażowani i mili. Tylko te niektóre pielęgniarki, takie dziwne...

Behemottka lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Wejdz z tel i poszukaj muzyka dla kobiet w ciąży.Fakt nie są fajne bo Mozart Beethoven itp ale rozluźniają mamę i maly nie szaleje
    Ooooo super pomysł :) jak bede miała słuchawki, to sobie puszczę taka muzyczkę :) :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stanowczo zamiast Beethovena polecam Bacha! ;D

Pysiaczek89, Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 marca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Ooooo super pomysł :) jak bede miała słuchawki, to sobie puszczę taka muzyczkę :) :)
    Kochana najwięcej jest na YouTube.Mi to bardzo pomaga jak jestem zdenerwowana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku oby wszystkie dolegliwości Cię ominely w końcu <3

‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ