WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
m.k.83 wrote:skurcze to pewnie z nerwów, jak nie zrobią to moze zasugerowac im jakoś. Mleczne upławy to ja mam często a posiewy są ok narazie, bez wkładek nie chodzę. Byle do poniedziałku.
i tak szprycują mnie 3 razy nospa i dwa razy miałam zastrzyk w pośladek tez z nospa na te nieszczęsne skurcze
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Wlasnie lekarz rano tez mowil, ze to dobrze, ale jednak chciałabym zeby zrobili ten posiew, czy tam wymaz z tej pochwy, tak jak profesor zalecil.
Pewnie upominaj się o toto nic nie zaszkodzi a bedziesz miala pewność że nie ma infekcji ukrytej
m.k.83 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Wlasnie lekarz rano tez mowil, ze to dobrze, ale jednak chciałabym zeby zrobili ten posiew, czy tam wymaz z tej pochwy, tak jak profesor zalecil.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Pewnie upominaj się o to
to nic nie zaszkodzi a bedziesz miala pewność że nie ma infekcji ukrytej
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Angela89 wrote:Głoś pielegniarce skurcze, może podadzą Ci coś na wyciszenie.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek89 wrote:Staram sie, ale niestety jak sie tak leży, to człowiek tylko myśli i zapewne doszukuje sie wszystkiego w organizmie... Ja to ogolnie panikara jestem, po mamusi
-
Pysiaczek89 wrote:Pielęgniarka i lekarz powiedzieli ze na tym etapie ciazy to mogą tylko nospe podać i luteinę. Luteinę biore od 5 tyg ciazy... W ogole te niektóre pielęgniarki traktują te moja ciąże tak "co ma byc to bedzie, bo to taka wczesna ciaza" przykro sie robi, jak takie rzeczy sie słyszy
-
Pysiaczek89 wrote:Pielęgniarka i lekarz powiedzieli ze na tym etapie ciazy to mogą tylko nospe podać i luteinę. Luteinę biore od 5 tyg ciazy... W ogole te niektóre pielęgniarki traktują te moja ciąże tak "co ma byc to bedzie, bo to taka wczesna ciaza" przykro sie robi, jak takie rzeczy sie słyszy
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
m.k.83 wrote:W szpitalu o relaks niestety trudno, nie masz tam sluchawek i muzyki w telefonie czy tablecie, mnie to zawsze pomaga.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Pielęgniarka i lekarz powiedzieli ze na tym etapie ciazy to mogą tylko nospe podać i luteinę. Luteinę biore od 5 tyg ciazy... W ogole te niektóre pielęgniarki traktują te moja ciąże tak "co ma byc to bedzie, bo to taka wczesna ciaza" przykro sie robi, jak takie rzeczy sie słyszy
-
Pysiaczek89 wrote:Wlasnie nieee. Mam tylko telefon, ale z słuchawkami dobry pomysł. Poproszę mojego M. zeby je odnalazł i mi przyniósł
-
Angela89 wrote:wiem o czym mówisz na mnie Tak patrzeli jak przyszłam z bólem brzucha i próbowali mi wmówić że tak może być. Ale ja czułam że coś nie tak, miałam rację wyrostek.
Behemottka lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Strazaczka1990 wrote:Wejdz z tel i poszukaj muzyka dla kobiet w ciąży.Fakt nie są fajne bo Mozart Beethoven itp ale rozluźniają mamę i maly nie szaleje
jak bede miała słuchawki, to sobie puszczę taka muzyczkę
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny