WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mucha, już wiem - tak jak gupika sie wyjmie z wody i potrzyma w dłoni. Pamietam z dzieciństwa
. (Żadne gupiki nie ucierpiały podczas tych eksperymentów).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 07:55
m.k.83, Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość
-
Zaczęło sie !!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bacf6c6f095a.jpgSkali89, Bee85, agatia, martta, żabka04, Macioszczyczka, AniaLewandowska, Sabina, mmargol, m.k.83, Strazaczka1990, Bratek, stardust87, claudiuszek, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Nie mucha, już wiem - tak jak gupika sie wyjmie z wody i potrzyma w dłoni. Pamietam z dzieciństwa
. (Żadne gupiki niecierpiący podczas tych eksperymentów).
Behemottka czaruj tam Radańską!!Bee85, Behemottka, żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz w domku. Radwańska nie wygrała, wiec trochę smutno, ale ogólnie wyjazd sie udał. Niestety nie wracamy w niedziele na finał, a miałam malutką nadzieje. Za to powiem, ze polscy kibice są fenomenalni! Nawet jesli jest ich tylko garstka. M. stwierdził, że musimy sobie sprawić biało-czerwone koszulki i czapeczki, to my tez będziemy widoczni;). Bolą mnie ręce od klaskania, tylko krzyczeć było głupio, bo ja niedoświadczona i nie wiem kiedy wolno.
Idę spac, jestem bardzo zmęczona.
Przesyłam Wam wszystkim słoneczko i życze świetnych humorówMacioszczyczka, Pysiaczek89, Sabina, Broszka, martta, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, Bratek, claudiuszek, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się o poranku, popijając kawę przeglądam sobie OLXa i patrzę na mebelki do pokoju dziecka, znalazłam już jedno ładne łóżeczko, ale póki co chyba za wcześnie na takie zakupy? Chociaż z drugiej strony może gdzieś już leżeć w kartonie
pojedziemy dziś też oglądać wózki
-
Czesc czolem
Pysiaczku trzymam kciuki caly czas, nie martwimy sie! jest dobrze
Macioszczyczka z tej wrozby wychodzi mi dziewczynka i to chyba pierwszy raz bo na innych str chlopakija czuje ze bedzie dziewczynka bo plemniki to byly pancerniki ze tak dlugo przetrwaly
Behemottka, z hulkiem to nie latwe potyczki, i tak jest juz chyba druga rakieta nasza Radwanska
ach tam musze zwlec sie z lozka i zjesc cos bo dziecko sie domagaPysiaczek89, Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychyba znalazłam idealną książkę dla swojego męża "Bobas. Instrukcja obsługi. Wskazówki użytkowe, wykrywanie i usuwanie usterek oraz porady serwisowe" (Louis Borgenicht, Joe Borgenicht Vesper) - brzmi ciekawie, muszę przy okazji jej poszukać w jakieś księgarni i sprawdzić czy rzeczywiście dla ścisłowców będzie idealna
m.k.83, Strazaczka1990, Bratek, claudiuszek, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alinka ja od 7, a nie spie od 6, co za złośliwość, nawet w weekend nie można sobie pospac, ale dzisiaj też doszłam do wniosku, że jak tak dalej pójdzie to wyspie się za 3 lata dopiero....
Mąż w pracy, a ja jem śniadanie i pihe kakao, a zaraz trzeba się wziąć do sprzątania, żeby zarazki chorobowe wszystkie wybić!
Foxik daj znać jak książka, kupię swojemu inzynierowi też heheWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 09:04
-
nick nieaktualny