X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wygląda właśnie na książkę serwisową lub innego urządzenia elektronicznego :D
    dla siebie planuję kupić "Dzieci w Paryżu nie grymaszą", ma również pozytywne opinie więc muszę sprawdzić osobiście :)

kurczę tak się nastawiłam na remont pokoika dla dziecka, a mój kręci nosem że nie potrzebujemy, łóżeczko wstawimy do naszej sypialni, a ciekawe gdzie chce resztę poupychać?? :( aż mi się smutno zrobiło...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też na razie w sypialni, a mój pokój z toaletka w późniejszym czasie przerobić dla brzdąca. Ja tylko komode muszę dokupić na ciuszki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko my nawet na komodę nie mamy miejsca, pokój dla dziecka chcemy urządzić w jego dawnym gdzie sobie urządził graciarnię, a ja połowę rzeczy bym wyrzuciła na śmietnik :/ bo na OLX to jedynie z opcją za darmo lub za grosze :/ tylko boję się robić generalny remont przy małym dziecku, bo sufit jest do wymiany (kasetony rodem z PRLu) i boazeria do ściągnięcia... i jestem w kropce jak się z tym uporać...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) witam się hm.... w 14 tygodniu ;)

kocham wodę z ogórów kiszonych :D matko mam nadzieję że sobie tym krzywdy nie zrobię :P

dziś mam dzień małego lenia, będę korzystać z cudnej pogody na południu Polski:)

Strazaczka1990, m.k.83, Sabina, Bratek, stardust87, _izunia_ lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy tylko mnie tak wkurza własny mąż w ciąży?? :/ moje zdenerwowanie sięgnęło zenitu i z zdenerwowania schowałam mu jego czteropaka :/

Lusia8998, Strazaczka1990, Macioszczyczka, Broszka, Sabina, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    ja znowu od 7.30 na nogach... ehhh.. chyba już dłużej w tej ciąży nie pośpie :)

idę sie szykować to kosmetyczki :D trzeba odpowiednio wyglądać, gdy goście przyjdą :)

żeby mi było dane choć raz wstać o takiej porze marzenie...

Od prawie tygodnia psy sąsiadki ujadają między 5:15 a 6:00 z drugiej strony domu i jest pobudka. Schodzę na dół jest już prawie 10 a one tam dalej siedzą i ujadają.

Czeka mnie przechadzka do starej roćmy niech je gdzieś zamyka bo zwariuję o_O

P.S. A spać chodzę o 1 - 2 w nocy od tych kilku dni i w dzień też nie śpię jak by co to święta z wycieńczenia spędzę w szpitalu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 09:58

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    czy tylko mnie tak wkurza własny mąż w ciąży?? :/ moje zdenerwowanie sięgnęło zenitu i z zdenerwowania schowałam mu jego czteropaka :/

Mnie bardziej smuci niż denerwuje. ;P

Ja już od 9 w pracy. Zrobiłam sobie śliczną palemkę na jutro. ;)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Ja leże.sobie.Ta szyja mnie boli.
    Behometta super że wyjazd się udał.Odpoczywaj

Pysiaczku jak tam?

Fox mnie mój S też często denerwuje .

Nie spalam całą noc.Przez ta szyję.I chyba czeka mnie wizyta w przychodni szpitalnej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:11

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    tylko my nawet na komodę nie mamy miejsca, pokój dla dziecka chcemy urządzić w jego dawnym gdzie sobie urządził graciarnię, a ja połowę rzeczy bym wyrzuciła na śmietnik :/ bo na OLX to jedynie z opcją za darmo lub za grosze :/ tylko boję się robić generalny remont przy małym dziecku, bo sufit jest do wymiany (kasetony rodem z PRLu) i boazeria do ściągnięcia... i jestem w kropce jak się z tym uporać...
    Witam się z bólem rozsadzajacym mi czaszkę, pewnie przez pogode bo szaro buro za oknem.

Ja mam podobnie z meżem, przenosimy się niebawem do jego domu rodzinego(babcia na dole my na górze) i tam tez wszystko jak PRLu, ma swoj pokój zagracony wszystkim i niczym, i niechętny do remontu, bedzie musial sie pozbyc tych skarbów, ale zgodził się, bo po urodzeniu nie bedzie na to czasu, siły, a kasa pewnie na dziecko bedzie szła jak woda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:11

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale to dobry pomysł mieć łóżeczko w sypialni u Nas tak było i super się sprawdziło. Teraz mamy problem bo oddaliśmy sypialnie własnie Tysi i będzie miała pokój z Kubą ale nie od razu. My śpimy w salonie na kanapie jak na razie aby być blisko małej ale od lipca planujemy przenieś się do sypialni na poddaszu i tam też wstawimy łóżeczko Kuby aby był pod ręką no i nie budziła Martyny. Ale w pokoju córki i tak wstawić jeszcze łóżeczko drugie dla Kuby bede musiała aby jak w dzień mógł w nim spać. Muszę to dokładnie wszystko wyplanować jeszcze..

Strazaczka1990, m.k.83, Behemottka lubią tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo .
    My przyjechalismy do moich rodzicow . Zostaniemy pare dni .
    Milego dnia :)

Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis witam nowy 16 tydzien ❤

Strazaczka1990, m.k.83, violett, Bratek, stardust87, Behemottka, Robotka1, Gumcia, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez planujemy na początku miec łóżeczko w sypialni, ale przygotujemy pokój dziecka za jednym zamachem, żeby te wszystkie remontowe zapachy mogły się wywietrzyć przez lato. Potem tylko mebelki się wstawi.

Lusia8998, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć!
    Oo, widzę, że temat remontów, u nas właśnie remont trwa, planujemy od razu pokoik dla maluszka zrobić, ale na razie chciałabym łóżeczko przenośne wstawić do sypialni.
    Nie wiem, czy to dobry pomysł, bo nie mam doświadczenia, ale pewnie zobaczymy, jak to będzie :)

Miłego dnia :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy mała sypialnie. Koło łóżka mieliśmy kolyske a w pokoju córki od początku łóżeczko. Miała 6 m jak sama w pokoju spała. Na tyle spokojnie wystarczyła kołyska (jest dużo mniejsza)teraz tak samo się zorganizujemy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:30

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też śpimy w salonie na kanapie bo mamy niestety M2, a pokój dla siebie ma Filip. Łóżeczko dlatego będzie w salonie tam gdzie urzędujemy, a Hanie będę kładła w dzień u Filipka na łóżku. ;)

Potem bedzie w pokoiku dzieci łóżko piętrowe. Łóżeczko będzie na dole a Fifi na górze.

A za rok może dwa... M4? ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:32

Lusia8998, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas jeszcze czeka przeprowadzka to mieszkanie jest za male . Mam nadzieje ze zdazymy z remontem na nowym domku przed porodem .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Nas jeszcze czeka przeprowadzka to mieszkanie jest za male . Mam nadzieje ze zdazymy z remontem na nowym domku przed porodem .
    My sprzedalismy mieszkanie bo za małe i nie ustawne, mamy przenieść się za ok miesiąc. Od poniedziałku ruszają prace remontowe(podłogi, instalacje przerabiać, gładzie, malowanie, tapety, wybicie jednych drzwi i wstawienie, łazienka), ekipa powiedziała że 2 tyg potrzebują, mąż ma pozostałe 2 tyg ma na zrobienie wszystkich szaf, kuchni itp. (tym się zajmuje). licze na to że pójdzie gładko bo ekipa sprawdzona, ale w razie czego tesciowa nas przygarnie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:45

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie z rana :)
    My na nogach dziś od 6. Tez jakoś spać sie nie dało. A teraz już jestem w kinie z córa, pózniej basen i obiadek, bo mamy babski weekend ;)
    Mój M postanowił znowu sie dokształcić i walczy z technikami NLP. Na szczęście to tylko jednej weekend w miesiacu.
    Miłego dnia Brzuchatki.

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    My sprzedalismy mieszkanie bo za małe i nie ustawne, mamy przenieść się za ok miesiąc. Od poniedziałku ruszają prace remontowe(podłogi, instalacje przerabiać, gładzie, malowanie, tapety, wybicie jednych drzwi i wstawienie, łazienka), ekipa powiedziała że 2 tyg potrzebują, mąż ma pozostałe 2 tyg ma na zrobienie wszystkich szaf, kuchni itp. (tym się zajmuje). licze na to że pójdzie gładko bo ekipa sprawdzona, ale w razie czego tesciowa nas przygarnie;)
    U nas w tym roku duzo wydatkow :/ nie lubie
    Mieszkanie zmienic ,zrobic po swojemu plus w maju mamy lot do Polski tam dopiero pojdzie kasy mase bo komunnia i wogole w Pl drogo . Plus wozek ,kosz mojzeszowy, i pare dodatkow bo tak wszystko mam po nicoli i od siostry po jej synku od 3-12 msc tylko musze pokupowac 0-3 ubranka wrazie co na chlopca ale duzo kupowac nie bede bo nicola polowy nie miala zalozonego .
    Mieszkanie mamy w pl . I zastanawiamy sie czy nie sprzedac bo i tak planujemy zostac tu .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ