WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywygląda właśnie na książkę serwisową lub innego urządzenia elektronicznego
dla siebie planuję kupić "Dzieci w Paryżu nie grymaszą", ma również pozytywne opinie więc muszę sprawdzić osobiście
kurczę tak się nastawiłam na remont pokoika dla dziecka, a mój kręci nosem że nie potrzebujemy, łóżeczko wstawimy do naszej sypialni, a ciekawe gdzie chce resztę poupychać??aż mi się smutno zrobiło...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko my nawet na komodę nie mamy miejsca, pokój dla dziecka chcemy urządzić w jego dawnym gdzie sobie urządził graciarnię, a ja połowę rzeczy bym wyrzuciła na śmietnik
bo na OLX to jedynie z opcją za darmo lub za grosze
tylko boję się robić generalny remont przy małym dziecku, bo sufit jest do wymiany (kasetony rodem z PRLu) i boazeria do ściągnięcia... i jestem w kropce jak się z tym uporać...
-
hej:) witam się hm.... w 14 tygodniu
kocham wodę z ogórów kiszonychmatko mam nadzieję że sobie tym krzywdy nie zrobię
dziś mam dzień małego lenia, będę korzystać z cudnej pogody na południu Polski:)Strazaczka1990, m.k.83, Sabina, Bratek, stardust87, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:Cześć dziewczyny
ja znowu od 7.30 na nogach... ehhh.. chyba już dłużej w tej ciąży nie pośpie
idę sie szykować to kosmetyczkitrzeba odpowiednio wyglądać, gdy goście przyjdą
żeby mi było dane choć raz wstać o takiej porze marzenie...
Od prawie tygodnia psy sąsiadki ujadają między 5:15 a 6:00 z drugiej strony domu i jest pobudka. Schodzę na dół jest już prawie 10 a one tam dalej siedzą i ujadają.
Czeka mnie przechadzka do starej roćmy niech je gdzieś zamyka bo zwariuję o_O
P.S. A spać chodzę o 1 - 2 w nocy od tych kilku dni i w dzień też nie śpię jak by co to święta z wycieńczenia spędzę w szpitalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 09:58
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:czy tylko mnie tak wkurza własny mąż w ciąży??
moje zdenerwowanie sięgnęło zenitu i z zdenerwowania schowałam mu jego czteropaka
Mnie bardziej smuci niż denerwuje. ;P
Ja już od 9 w pracy. Zrobiłam sobie śliczną palemkę na jutro. -
Dzień dobry:)
Ja leże.sobie.Ta szyja mnie boli.
Behometta super że wyjazd się udał.Odpoczywaj
Pysiaczku jak tam?
Fox mnie mój S też często denerwuje .
Nie spalam całą noc.Przez ta szyję.I chyba czeka mnie wizyta w przychodni szpitalnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:11
-
Little Red Fox wrote:tylko my nawet na komodę nie mamy miejsca, pokój dla dziecka chcemy urządzić w jego dawnym gdzie sobie urządził graciarnię, a ja połowę rzeczy bym wyrzuciła na śmietnik
bo na OLX to jedynie z opcją za darmo lub za grosze
tylko boję się robić generalny remont przy małym dziecku, bo sufit jest do wymiany (kasetony rodem z PRLu) i boazeria do ściągnięcia... i jestem w kropce jak się z tym uporać...
Ja mam podobnie z meżem, przenosimy się niebawem do jego domu rodzinego(babcia na dole my na górze) i tam tez wszystko jak PRLu, ma swoj pokój zagracony wszystkim i niczym, i niechętny do remontu, bedzie musial sie pozbyc tych skarbów, ale zgodził się, bo po urodzeniu nie bedzie na to czasu, siły, a kasa pewnie na dziecko bedzie szła jak woda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:11
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale to dobry pomysł mieć łóżeczko w sypialni u Nas tak było i super się sprawdziło. Teraz mamy problem bo oddaliśmy sypialnie własnie Tysi i będzie miała pokój z Kubą ale nie od razu. My śpimy w salonie na kanapie jak na razie aby być blisko małej ale od lipca planujemy przenieś się do sypialni na poddaszu i tam też wstawimy łóżeczko Kuby aby był pod ręką no i nie budziła Martyny. Ale w pokoju córki i tak wstawić jeszcze łóżeczko drugie dla Kuby bede musiała aby jak w dzień mógł w nim spać. Muszę to dokładnie wszystko wyplanować jeszcze..
Strazaczka1990, m.k.83, Behemottka lubią tę wiadomość
-
My tez planujemy na początku miec łóżeczko w sypialni, ale przygotujemy pokój dziecka za jednym zamachem, żeby te wszystkie remontowe zapachy mogły się wywietrzyć przez lato. Potem tylko mebelki się wstawi.
Lusia8998, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesć!
Oo, widzę, że temat remontów, u nas właśnie remont trwa, planujemy od razu pokoik dla maluszka zrobić, ale na razie chciałabym łóżeczko przenośne wstawić do sypialni.
Nie wiem, czy to dobry pomysł, bo nie mam doświadczenia, ale pewnie zobaczymy, jak to będzie
Miłego dniaStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
A my mamy mała sypialnie. Koło łóżka mieliśmy kolyske a w pokoju córki od początku łóżeczko. Miała 6 m jak sama w pokoju spała. Na tyle spokojnie wystarczyła kołyska (jest dużo mniejsza)teraz tak samo się zorganizujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:30
-
nick nieaktualnyMy też śpimy w salonie na kanapie bo mamy niestety M2, a pokój dla siebie ma Filip. Łóżeczko dlatego będzie w salonie tam gdzie urzędujemy, a Hanie będę kładła w dzień u Filipka na łóżku.
Potem bedzie w pokoiku dzieci łóżko piętrowe. Łóżeczko będzie na dole a Fifi na górze.
A za rok może dwa... M4? ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:32
Lusia8998, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:Nas jeszcze czeka przeprowadzka to mieszkanie jest za male . Mam nadzieje ze zdazymy z remontem na nowym domku przed porodem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 10:45
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy sie z rana
My na nogach dziś od 6. Tez jakoś spać sie nie dało. A teraz już jestem w kinie z córa, pózniej basen i obiadek, bo mamy babski weekend
Mój M postanowił znowu sie dokształcić i walczy z technikami NLP. Na szczęście to tylko jednej weekend w miesiacu.
Miłego dnia Brzuchatki.bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
m.k.83 wrote:My sprzedalismy mieszkanie bo za małe i nie ustawne, mamy przenieść się za ok miesiąc. Od poniedziałku ruszają prace remontowe(podłogi, instalacje przerabiać, gładzie, malowanie, tapety, wybicie jednych drzwi i wstawienie, łazienka), ekipa powiedziała że 2 tyg potrzebują, mąż ma pozostałe 2 tyg ma na zrobienie wszystkich szaf, kuchni itp. (tym się zajmuje). licze na to że pójdzie gładko bo ekipa sprawdzona, ale w razie czego tesciowa nas przygarnie;)
nie lubie
Mieszkanie zmienic ,zrobic po swojemu plus w maju mamy lot do Polski tam dopiero pojdzie kasy mase bo komunnia i wogole w Pl drogo . Plus wozek ,kosz mojzeszowy, i pare dodatkow bo tak wszystko mam po nicoli i od siostry po jej synku od 3-12 msc tylko musze pokupowac 0-3 ubranka wrazie co na chlopca ale duzo kupowac nie bede bo nicola polowy nie miala zalozonego .
Mieszkanie mamy w pl . I zastanawiamy sie czy nie sprzedac bo i tak planujemy zostac tu .