WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabko
Chciałabym życzyć Robertowi wszystkiego co najlepsze ale przede wszystkim zdrowia i spełnienia jego dziecięcych marzeń. Chce mu życzyć by otaczały go tylko osoby mu życzliwe, dużo miłości, radości, beztroski. Niech nam rośnie mężnie na zdrowego, silnego chłopaka! Buziaki od cioci Natki i Amelki :*AJrin, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Natka to miałaś nic o zgrozo
My też ostatnio mieliśmy afery o butle więc odstawilismy butle póki co histerie się skończyły ale fakt mm pije już teraz tylko 150 ml swój kubek wieczorem.
Robercik najlepszego kawalerze rośnij duży silny zdrów ale przede wszystkim szczęśliwy i wesołySto lat od Cioci Igusia i Kostka
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolenizant
Prosto z przedszkola na imprezę swoją więc stroj roboczy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84a61a078e27.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c86f52ee905.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a83fb1d7dc8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77006ad6c327.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ef7450d5edf.jpg
Torta zjedliśmy lecimy na kolejną imprezę
Ps dziękuję w imieniu Roberta za życzenia.
Buziaki dla cioteczekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 15:43
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Pysiaczek89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Żabka
Wsyztskoego najlepszego dla Robercika !!! Pięknych przygód każdego dnia, szczęścia w życiu i zdrowia !!!!
Piękne zdjęcia !!!!żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Sofcia na urodzinach w żłobku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2433e02115b.jpgNatka-matka wariatka :), żabka04, Pysiaczek89, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Zabko
Przystojniak żel z Roberta niesamowity! A jak się cieszył!
Dariah
Zosia jak zwykle cudna. Elfik kochany.
Ajrin
U nas bez mleka ani rusz. Już od dawna jesteśmy na krowim ale mleko rano i wieczorem muuuuusi być
Kamcia
Odzywaj się do nas, smutno nam tu bez ciebie i waszych małych przygód.żabka04 lubi tę wiadomość
-
U nad od wakacji pije mleko a dokładnie kakao
śle bywalcy dni ze była w stanie wypić 3 bidony kakao....i miała krostki po tm
wiec jej teraz mniej dużo dajemy i do tego 50/50 z woda
-
Ja właśnie się zastanawiam czy nie lecieć do Wenecji w listopadzie na 5dni.
Przelot dla nas troje tam i z powrotem z wszystkimi opłatami lotniskowym i 590zl i noclegi 900zl. Tak się zastanawiam nad tym, bo okazja ale waham czy nie lepiej kasę na lato odlozyc. -
nick nieaktualnyDzieci śpią.
Ale cisza.
Ja padam na pysk.
Na imprezie u sąsiadki fajnie odpoczelam bo trochę siedziałam na kanapie i patrzyłam jak Robert się bawi w kąciku dla maluchów a tam było wszystko po klocki. Kuchnie, basen z plikami, trampolina, jezdziki etc.
Potem poszedł do starszych i przyjeżdżał na pontonie kilka razy z siostrą a potem kazał się wozić w aucie po tych salach.
Czułam się jak babcia z balkonikiem hahahaha
Bolą mnie strasznie nogi.
Nie wiem ile dziś razy wchodziłem i schodzilam po schodach do domu.
Bardziej mnie to umeczylo noi i temp przecież znowu ciepło.
Werka coś przeziębiona
Natka fajny pomysł i okazja.
To musicie wspólnie przemyśleć bo wiadomo okazja i miejsce ale i kasa lepsze mogą być jednak wakacje.
Na pewno dobrze wybierzecie.
-
nick nieaktualny
-
Natka
Pomysł dobry ale mimo wsyztsko to zawsze ponad 1500 zł plus to co się wda tam...
A może jakiś fajny dłuższy weeknd w fajnym hotelu w Polsce (zerknij na Travelist), spokojnie za polowe tego się coś fajnego znajdziea reszta dołożyć do wakacji
taki oto pomysł mój ale czy dobry?
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, uśmiechów i samych radosnych dni dla Robercika
Dariah
Twoja Zosia jak zawsze przesłodka Calineczka
Masz dobrą pamięć, Antoś szybko zaczął przesypiać noce i tak mu zostało do tej pory. Jest śpiochem chyba po mnie bo noce to 11h i jeszcze w dzień 2h.
Natalka jak narazie sporo śpi, noce są ok bo tylko jedna pobudka.
A dzisiaj obudziła się o 4, objadła cyca i spała dalej do 9:30
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Super fotki solenizantów
jeszcze raz najlepszego aż mi się serio łezka zakręciła ależ to zleciało już 2 latka.
Widąć, że Robertowi tort się spodobała smakował?
Sofcia wygląda cudnie w tym tronie urodzinowym z czapeczkamiaż nie mogę się doczekać Igusia imprezy
będzie miał aż 3 chłopak więc można pozazdrościć a matka się napiecze
Natka no okazja niby jest ale dolicz obiady śniadania i coś na mieście jakiś wyjazd zwiedzanie byłam 2 razy fajnie jechać na wyspę Murano jest boska płynie się z niecałą godzinke statkiem a warto. Więc sumując wyjdzie troche ale i tak taniej niż latem.
A mi kużwa telefon padł i został oddany poki jest na reklamacje zostało 2 miesiace juz 2 raz poszedł na reklamacje jakiś dramat z nim. Za to mój stary 5 lrtni nie chce załapać mikro karty sim bo tam jest opcja tylko dużej i kużwa dupa jestem bez telefonu nie wiem co robićPisze z kompa od wczoraj bez telefonu chlip chlip.
Jestem tak zła ze omal starym trlefonem po 2 godziach walki nie cisnełam w ścianę i serio mam ochote iść soboie kupić nowy telefon tylko nie będzie za co żyć
Ja bez telefonu to jak bez ręki bo ja nie używam laptopa nie lubie wszystko na telefonie. -
Zabko wszystkiego najlepszego dla Robercika !!! Przepraszam za opóźnienie alePola daje mi w kość także jeszcze raz moc uścisków i buziaków
Pola znów pół nocy nie spala próbowaliśmy na zmianyz m w końcu o 4 padła jak będzie tak tej nocy to wsadzam ja do auta i będę w koko jeździć może usnie
Padam na pysk bo rano wstaje jemy biorę dzieci jadę po babcie i jedziemy do sądu zbieramy jabłka tak do 13 potem do domu jedzenie i napoje wąż spis a ja będę pić kawę chociaż powinnam sprzątać ech
Wczoraj było spotkanie w żłobku ale rzeczy tylko organizacji także szybko poszło potem do lekarza pola zdrowa katar przechodzi Szymek trochę gorzej ale tragedii nie ma zachowania pół na pół badanie na siłę ale potem ładnie stal pokazał ile dzieci w żłobku ile ma latek także nic o autyzmie je gadała a dziś mi się wydawało że powiedział bulka nie wyraźnie ale tak się domyśliłam bo m przyszedł z bulka do sadu
No to tyle idę pić kaweżabka04 lubi tę wiadomość