WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka
Olej babę ! Nie wiadomo o co jej chodziło, stara panna, albo coś
A w żłobku...bez komentarza !
U nas proszą o zaświadczenie od lekarza czy dziecko mlze czy nie chodzić dk żłobka - w przypadku jak ma katar lub kaszel itd
Skali
Woooo ! Ładnie Ci Pola szaleje !! Super
No i cieszę się ze już ze zdrowiem lepiej u obojga !
Jeśli dobrze zrozumiałam to za tydzień się wprowadzacie ?!?! Siper
Detale wykończenia to z czasem - te cholerne pierodly, listewki, kontakty, włączniki itd kosztują majątek!!!
Ajrin
Na pewno M znajdzie szybko prace ! Może okaże się ze w tej nagranej lada chwila będzie wolne miejsce?
Natka
Eh wariatka, ja tez czAsami jak się zastanowię co iinni kogą pomyśleć to uffff Hehehe
Ja ostatnio jak Sofcia krzyczy to się obrażam na pięcie i wychodzę, olewam ja całkowicie i to nawet działa na nią.
Wiadomo - nie eliminuje problemu czyli buntu jako takiego, ale przynajmniej nie podjudza jej jeszcze bardziej
Kamcia
Piękne zdjęcia !!
Patrys jaki już duzy!! Ale mówisz ze Panicz daje popalić?! Charakterek ma ?
A dlaczego do fizjo z Piotrusiem ? W sensie jeśli mogę zapytać...
Bo minse zawsze wydawało ze ruchowo Piorus hen hen daleko ?! Nke ?
Przepraszam ze tak pytam poprostu z opowiadań i zdjęc Piotruś dla mnie niczym nie odstawał od nikogo. Ale jelsi zadaje złe pytanie bądź Cię uważam to przepraszam i nie bierz tego do siebie ani negatywnie proszę.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Takie są po prostu procedury diagnozy w poradni p-p
Psycholog, pedagog, logopeda i ten fizjo...oni decyduja co i jak
Piotruś nie odbiegal z rozwojem. Jedynie co później zrobił to obroty plecy-brzuch. Ale też wina szerokiego pieluchowania. A jeśli ma być autyzm zdiagnozowany to i rozwój fizyczny ma znaczenie
Z resztą-są"normy" takiego rozwoju fizycznego (jak i każdego innego) dla dwulatka -
Skali no po malu ja juz wodze was na nowym i zdjec doczekac sie nie moge. Zawsze bedzie cos do przerobienia powoadaja dopiero 3 dom jest dla siebiw pierwszy dla wroga i cos w tym jest.
Co so rozwoju Igi taki wlasnie byl on na 7 miesiecy stanal kilka dni pozzniek dawal kroki w bok Kosiu idzie wolniej poki.co o 3 tygodnie haha dokladnie taka roznica miedzy nimi w urodzeniu vs terminie porodu.
Kostek od wczoraj pelza juz coraz szulybciej.
Taki tortociasto do zlobka zrobilam.
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:36
Skali89, Dariah, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Cioteczki moj 2 latek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:33
Pysiaczek89, żabka04, Natka-matka wariatka :), Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ajrin
Wszystkiego najlepszego dla Igusia! Zdrówka, szczęścia, pomyślności. Spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń! Buziaki dla ciocia Natka i Amelka :*AJrin lubi tę wiadomość
-
Ajrin
Buziaki dla Igunia !!
Jejku to jest kopia Twojego M !!! Identyfiko lol ,)
Kamcia
Ahhaaaaa rozumiem...trzymamy kciuki za wizytę w listopadzie aby była pomyślą dla Was i zwbgbokazlao się ze nie ma peoblemow ze zdrowiem Piorusia
U nas nocka Ok do 5...o 5 się obudziła bo nosek zapchany...i nie mogła zasnąć do 6:30..aż zadzwonił nasz budzik..wiec jie śpię od 5.
Po pracy mamy dzis integracje : Karting a potem restauracja wiec wrócimy pewnie późno.
A jutro jedziemy na grzybobranie ze żłobka Sofci...zbiórka o 6:30!! Wiec weekend zapowiada się intensywny...AJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dzieki dziecoliaki jeszcze imprezuja haha.
A ja oczy na zapalki bo spalam tej nocy moze z 3 godziny. -
Sto lat sto lat Skali najlepszego i szybkiego skonczenia wymarzonego domu
-
nick nieaktualny
-
Spia jupii
dzis bez drzemki to i wieczor dla mnie
Jak tam u was bo cisza dzis tu ze az smutek. -
9 dni toc to swira mozna dostac.
Mam nadzieje ze spacer sie udal i pogoda tez.
My dzis mega porzadki przed domem robilismy ja cala kostke brukowa wypielilam z mchu i niechcianej trawy.
Igi bawil sie z nami pomagajac tzn przeszkadzajac po swojemu ale mu sie podobalo wiec przyjemnie no Kosiu spal na slonku pod spiworkiem bo jednak zdradzeicka pogoda niby cieplo a wiat i bez slonka zimno.
Wiec nam przyjemnie minal dzien jutro jedziemy do tesciow i beda mega ciezkie twmaty do poruszenia. -
U nas dzień minął całkiem ok. Ogólnie miałam tak ciężki tydzień w pracy, że psychicznie zaliczam taki dół, że aby pomieścić to co mną targa muszę jeszcze dużo kopać, bo dno za blisko wyjścia jest.
Kiepsko jest, co tam powiem. W piątek jak jechałam do pracy to się az trzęsłam. Zimno mi było. Wszystko stres. Jeśli przyszły tydzień taki będzie to pierdole, idę na L4, bo nie zamierzam się zajeżdżać.
Amelka ciągnie okres buntu i histerii. Oczywiście nie cały czas, ale zdarza się jej często. Wtedy święty Boże nie pomoże.