WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
U nas jic nowego..nie pisze bo zbiegłe coś
Do pracy, dom, padło na jedno auto - nie wiadomo co - mam nadzieje ze tylko akumulator rozładowany a nie żadna elektryka...
Dziś moi rodzicie na kawę wpadają bo mam imieniny
Sofcia wszytsko dobrze - osttanio jest papoza u nas a nie mamona..
A w sumie to j jedno i drugie..w zależności od pory dnia i tematu
Ajrin
Współczuje bardzo i nam nadzieje ze M bardzo szybko znajdzie prace !
Albo te co mu k ością od dawno albo inna !!
Jak zrezygnujecie ze żłobka tonodnlistopada już nie pójdzie ? W domku będzie czy jakiś klub malucha na kilka godzin ?
Żabka
Weronika cuuuuuudna !! I tak tiulowa sapodnica !!!
Woooo!
Na pewno bardzo wzruszajacy moment !
Natka
No niestety okres chorobowy się zaraz rozchyla
Ciekawe ze są tacy co ciagle na L4 a inni ciągną 2-3 etaty..
Skali
Wooo siper ze udało się mieć dodatkowe godziny dla Szymka
A co mówią na tym wwr na Szhmka ?
Przepraszam ze pytam - czysta ciekawość czy oni coś komentują, czy tylko odwalają swoje itd
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyNatka to wspolczuje robic za kogos
Ajrin trzymam kciuki za m .
Oby szybko znalazl nowa prace.
Co do zlobka przykto mi ale rozumiem sytuacja zmusza.
Bylas rozmawialas z dyr?
Zapytaj moze beda ci trzymac miejsce dla niego choc watpie bo to jednak kasa pracownikow trzeba utrzymac ale nie zaszkodzi powiedziwc jaka jest sytuacja i czy jest szansa.
Do marca blisko (tak u nas bedzie) rekrutacja do przedszkola.
Dajesz go do panstwowego?
Nie pamietam jak to kiedys pisalysny i jak u was bedzie czy sa szanse dlatego pytam.
Zlozyc podanie mozna chyba ze macie na zapisy .
Kochana bedzie dobrze po burzy wychodzi slonce.
Dariah dziekuje.
Oby to akumulator.
Ale ty masz zycie w biegu albo mi sie tak tylko wydaje.
Kamcia wy macie wizyte 14.11?
Pytam bo w glowie mi ta data i dzis sie zastanawilam co ja planowalam ale nic nie planowalam hihi
I jedyne do glowy przychodzicie mi wy.
Co u was?
Marta jak tam u was zdrowko?
Jak dzieci?
Skali suoer ze mozecie skorzystac z dodatkowych godzin.
Sytuacja nie ciekawa ale to tak jak u mnie.
Brak kasy dobija
Szkoda ze m musial wrocic
My dzis bylismy po buciki roberta na nfz.
Edit.
Chcialam zamowic aurelki bo te jedyne (jeszcze nemo dostepne w kazdym sklepie) podobaly i raczej lepsze .
Mowie ze na stronie kapcie 165zl trzewiki 220zl i takie bym wziela i doplacila.
A babka ze nie do ceny producenta trzeba doliczyc 30%! Marza sklepowa i tak jest wszedzie.
Ale hamstwo sluchajcie.
To po daje nfz tylko 310zl zeby kupic jedna pare butow i zeby reszta kasy poszla na konto .
Szok.
Wyszlam z kozakami nemo za 299zl.
Przyjada w ponidzialek/wtorek.
Kapcie mu kupie sama bo to w sklepie prywatnym az 125zl tez aurelki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 19:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Żabka
No niestety tak to teoche u nas jest w biegumoże nawet nie w biegu ale w tyg to jest zlobek rano, praca, dom - kończę o 17-17:30 (w zależności od ilosci pracy) zanim wrócę do domu to jest 17:30-18...wiec nie ma już za bardzo czasu na cokolwiek.
Mała zbyt zmęczona aby po żłobku dzień jechać np na zakupy
Wiec u nas tydzień bym powiedziała nawet bardziej monotonny niż zabiegany ehhe
Staramy się w weekendy nadrabiać i robić maximum
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
W sumie nie jest źle
Z Piotrusiem dawać co dawalam(dziś była tylko mała tragedia przy badaniu)
Z Patrykiem też osluchowo nie jest źle, infekcja jest ale dała antybiotyk..i tu sama już nie wiem...mam do niego wątpliwości ale infekcje u takich maluszków idą ekspresowo. Wczoraj bylo dobrze a dziś ma taki kaszel że w życiu nie słyszałam. Pomyśle jeszcze -
Kamcia rozumiem rozterek powiem Ci ze y się z Kosiem i kaszlem dalej bujamy ma inhalacje sterydowe 4 razy dziennie. Kataru już jako tako nie ma i kaszel się spkyca osluchowo jest ok. Ale po zapaleniu oskrzeli długo może być kaszel.
A Igi coraz lepiej wyszły u kolejne dolne trójki więc pewnie dlatego miał temperaturę i dobrze że nie podałam antybiotyku bo nie kaszle temperatury ie ma i humorek ma. -
u nas kaszel
kataru Patryk nie ma
i czerwone gardło
ale jego kaszel i głos-pierwszy raz cos takiego słysze (słyszałam raz w pracy-przy podejrzeniu krztiusca)
a do inhalacji "tylko " mucosolvan
bo wszystko co dawałam chłopakom sama-mam kontynuowacWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 17:20
-
Kamcia jak coś dolega to normalne żenię je u mas Igi miał 3 dni totalnego niejedzenia ale serio on wtedy praktycznie nic nie zjadł może dwa gryzy kanapki.
Za to ostatnio nadrabia z jedzeniem i waga poszła w 3 tygodnie ponad pół kilo.
-
U nas w mieście i ościennych miejscowościach szaleje jelitowa z rotawirusem.
Przenosi się w trybie natychmiastowym. Gorączka wysoką po 40st, silne wymioty i biegunka.
Przedszkola i szkoły są tym ogarnięte. Amelka teraz tydz była w domu bo D był w domu ale ponoć w żłobku było tylko 7ro dzieci. Masakra.
U nas w pracy idzie jak po nitce. Chorują całe rodziny.
Szok! -
U nas tez był lekarz bo zadzwonili że żłobka ze ma Szymek 38 gorączki tylko że babka mu na skroniach mierzył no ale zdrowi odruchowo ok mamy dużo na zewnątrz spędzać i będzie ok zobaczę jutro
Jutro rano mamy zajęcia z integracji sensorycznej potem targ i sprzątanie m miał mieć wolne ale niestety nie ma A już myślałam że coś ruszy sypialnię
Kamciu ja podała Poli antybiotyk bo w czwartek było ok a piątek rano tragedia tezckaszel i głos taki chrypa skrzeczacy i lekarka się bała że za szybko to szło