WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
D ma właśnie P20 i robi cuuudne zdjęcia. Drogi niestety jak trzy diably
Aż mi żal było tych jego pieniędzy. Ale uparł się i kupił. -
My jak przynieśliśmy choinkę i powiedzieliśmy Amelce, że trzeba ją ubrać to poleciała do komody i zaczęła wyjmować najlepsze sukienki
kamciaelcia, żabka04, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tak minela laba
Zrobilam tylko obiad.
Mialam goraco linie gadalam z matka potem tesciowa czyt podziekowanie za kartke swiateczna i tak zlecialo
Jade zatankowac auto ,wystawie wozek jak przyjade z robertem pojde z nimi na dwor maz jedzie na kurs wiec nie bede siedziec i zamulac
Ajrin no drogi ale czytalam opinie .
Ale coz nikomu jeszcze nikt nie dogodzil.
Cena powala maz raczej sie nie zgodzi pierwsze co uslysze ze robert rzuci nim o podloge a jego krew zaleje .
Upieklas cos?
Ja mam w planie sernika ale to raczej w sobote bede piekla.
Natka
Usmialam sie !
Kamcia ale fajne foto .
Jak ladnie razem sie bawia.
Marta no tez bym nie schodzila z dwojka .
Co tam maz ci kupil?
Chwalimy sie !!!!
-
Hejka
Ja ...Pola ma skok albo żeby albo obie rzeczy na raz wiem wiem u mnie tylko takie posty ale cóż wczoraj cały dzień gadała tatą tatą za to całą noc mama mama cały czas huczy na ręce albo wszystko zwala już mam po kokardy
Szymek lepiej wczoraj wstał po drzemce i już był mniej budyń do tego więcej sika bo byk czas że mało sikal na kontroli ok ale jeszcze 2 dni antybiotyk w syropki dobrze że nie zastrzyk
Dodatkowo po nowym roku mamy zająć się jego brzuchem już mnie przeraża to nogi jak patyki A brzuch jakby był w 9 miesiącu ciąży apetyt ma więc będzie u gastrologia próbować czy wszystko ok
Udało się że Szymek zakłada słuchawki i słucha z tych płyt slucham i ucze sie mówić chodzi o to żeby zacząć powtarzać to co słyszy w słuchawkach narazie sukces że chce słuchać zobaczymy czy będą efekty
Pola spi na tarasie A Szymek w łóżeczku sam zasnął także sukces ale zaraz muszę ją wziąć bo nie wiem ile może być na zewnątrz jak jest minus 2
-
nick nieaktualnyKamcia zmienilas awatar i czytam twojego posta i wzielam cie za natka hahahaha
Ogladam bombki mysle se no fajne aha powiekszylam bo nie dowidzialam a tam czytam Piotrus?!!!!!
Co?!
O czyms nie wiemy?!
Hahahha po chwili czytam: nasza tez ubrana ale przeczytalam natka ubrana!!!!!
Nie moge!
Za duzo cukru!
Pozarlam dzis pol opakiwania michalkow sama!!!!
Jutro zrobie z rana bombke tecznie.
Pokaze wam co bede robic na sprzedaz na przyszly rok.
Bo zamowienie juz sa
Oby tylko wyszlo mi hihi
Jutro takie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9bbf8994901.jpg
W styczniu jak kupie sprzet material to takie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49b7cfe4e98f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 18:26
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Zabka
Śliczne te cudenka!
Dariah
Mieszkacie już na swoim?
Kamcia
Piękna choinka
Skali, Ajrin
Jak wasze szkraby? Zdrowe?
Marta
Co tam u was?
Ja przepraszam, że tak się mało odzywam. Podczytuje od czasu do czasu. Padam na twarz. Jeszcze jutro umyśle będzie u nas w pracy się wyciszać. Wtedy odpoczne i zacznę więcej się udzielać.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka śliczne to ja też zamawiam
My dziś pieklismy piernik staropolskiej i z reszty ciasta pierniczki.
A Kosiu wszedł dziś na samą górę po schodach i to w takim tempie że szok[]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:20
żabka04, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Natka u mnie póki co zdrowe wysypka niewiadomego pochodzenia zeszła.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Hej cioteczki mi Mikołaj już wczoraj telefon sprawił
Jest wielki muszę się przyzwyczaić ale sprawnie wszystko na nim idzie zrobić bo wszystkie ikonki duże
Natka-matka wariatka :), Skali89, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ja zaczynam wyklinac poranki.
Nie wiem co w tego roberta wstapilo .
Drze sie jak opetany dzis od domu az do auta i od auta pod zloblem do rak opiekunki.
No masakra.
Prezyl sie wyginal czapke sciagal ahhhh
Mialam ochote go polozyc i isc wpizdu sory......
Zrobilam jak na pierwszy raz i stycznosc z klejem na goraco wiecie taki laik to jest ok.
Troche wprawy i bedzie ok!
Moja mama jest dumna z corki mowie do niej ze czuje sie jak babulka z tymi robotkami recznymi hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae7e01e1b117.jpg
Niechce wie ulozyc ale moze zle skleilam ta.
Nastepna sie uda hihi
Ajrin jesli chcesz oczywiscie moge ci zrobic.
Wczoraj liczylam to za ta co zrobilam szt wychodzi 4-5zl!
Jesli chcesz i masz pomysl na swoja choinke na przyszly rok powiedz jakie kolory chcesz i zrobie.
Moja mama robi aniolki na szydelku jak bys chciala
Piekne foto.
Igus to przystojny chlopak
Natka wracaj i odpoczywajNatka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Dziś sądny dzień-Piotr idzie do fryzjera
Po poprzedniej akcji fryzjerka prosiła delikatnie aby tym razem był wyspany
Taaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 07:47
AJrin, Skali89, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Haha u mnie dzis dali nawet pospac pierwszy raz od chyba miesiaca Kosiu ladnie bez imprez nocnych spal budzil sie co 2 godziny ale to pikus bo zjadl i poszedl spac. Nie musialam kolysac nosic ani podchodzic po 20 razu bo wstawaje.
My dopiero jemy sniadanie zrobilam omleta z warzywami nam.
Zabka wspolczuje moze buntuje sie na zlobek u nas byly takie akcje jak nie chcial i ma sil3 go bralismy. Teraz jak nie chce szukamy sposobu aby go przekonac nie zawsze niestety sie da przekonac. -
pisałam, pisałm i Piotrek chwycił myszkę
ale sie wkurzyłam
no nic-nie dam rady powtórzyć
trudno
ech, mam nerwa!
dodzwoniłam się do logopedy (narazie bez umówienia terminu bo jechała autem bez kajetu)
długa rozmowa, bo mam czasem te gadane (ze nie spławiła dwulatka, może źle napisałam, bo przyjąc musi skoro mam skierowanie-nie zignorowała problemu)
jutro ma niby odzwonić
ale końcówka rozmowy taka jak poczatek tej w ppp-dominacja prawej półkuli (to moje podejrzenie leworęcznoći i obawy-słuszne-z niej wynikające)
narazie nikt nie stwierdza leworęczności, ale skoro mam takie obserwacje to pasuje do teorii, że prawa półkula zdominowała lewa-skupia sie na przetwarzaniu wielu bodźców (lewa odpowiada za mowe)
ale tez musiałam mówic o tych wszelkich zachowaniach ze spektrum autyzmu (ogolnie nasza historia z ppp)
neorologa tez by poleciła (na wykluczenie uszkodzen mózgowych) ale akurat uprzedziłam jej rade info ze wizyta na 11.stycznia (a więc i tak przed wizytą u niej-bo nie ma wczesniejszych terminów)
poprzedni wpis był bardziej szczegółowy -
Żabka
Super bombki, jak Ci tak fajnie wychodzą to rób ich więcej i zarabiaj na tym
Ajrin
Ale masz pomocnika do pierniczków. A Kosiu już taki duży, super sobie radzi na schodach.
Kamcia
Kciuki za fryzjera i za wszystkie wizyty Piotrusia.
U nas wszystko ok, dzieci raczej grzeczne tzn Antek jak ma zajęcie i jakieś atrakcje to wtedy mu najlepiej. Natalka to głownie cyc, spanie i zabawa na macie
Teraz dzieci mają drzemkę więc ja mam trochę wolnego czasu. Po południu bierzemy się za pierniczki i Antek pewnie będzie pomagałNatka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia jak tam u fryzjera?
Marta taki jest plan.
Zobaczymy jak to wyjdzie....
Ale masz grzeczne te dzieciaczki tfu tfu
U mnie......
Szkoda gadac smecic bo ja tylko smece zauwazylam.
Ale dovrze ze auta nie rozjebalam bo krzyczalam na corke i oko mi lzawilo po czym sie roryczalam dzieki bogu nic sie nie stalo wyhamowalam.
Jedyna radosc to taka ze robwrt z sali wybiegl usmiechniety .
A najgorsza wiadomosc to taka ze zatoki mi sie odezwaly!
Bol jak wtedy ostatnio w tym samym miejscu i nie ukrywam ale sram w gacie ze strachu przed szpitalem .
Przezywac twn bol strach ahhhhhh
Mowie wam ciezko to widze.
Moje sny jednak prorocze sa
Chcialam sie zarejstrowac przez neta do mojwj rodzinnej zeby wziasc antybiotyki dozylnie zawczasu moze szybciej by puscilo mnie ale brak miejsc wiec zostaje mi jutro infolinia a to szanse jak w lotto.
Prosze o kciuki zeby sie udalo mi zarejstrowac.
Dzieci sprzedam i pojade do lekarza.
A propo lotto wygralam 26zl -
ZYJĄ
I Piotr
i mąż
i fryzjerka
było źle ale nie tragicznie (a armagedon to stał sie poprzednim razem)
ale ładniutki-jak nasz Piotruś
w sumie zleciało nam prawie 3h, własnie kąpiemy Piotrusia by zmyć te kłaki
no i ostatnio zalicza drzemki w wózku (po roku sobie przypomniał że można spać gdzie indziej niż łóżeczko?) wiec tym sposobem wstał dzis po 17ciekawe jak to sie przełoży na godzinę snu
tak smiesznie spacerowac z dwójką śpiącą
więcej niż święto
zabko współczuje
oby falszywy znak z tymi zatokamiDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny