WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOk.
Oooo
Czyli u was tez krzyk na kapiel?!
Ja dzis kapalam roberta w min?
Wszedl do wanny z krzykiem prezyl sie cudowal dobrze ze maz jest w domu to pomogl i wyszedl szybciej niz wszedl.
Nawet piana nie pomogla .
Nie wiem co mu jest serio.
Na slowo kapiel ucieka -
Hej Kocchane
Żabka
Ale cuda robisz ?!!! Jejku jak Ty masz talent !!! Woooo
Trzymam kciuk aby zatoki się ne rozwinęły !
Kamcia
Czekamy na zdjęcia Piotrusia
U nas kapiel raczej bardzo dobrze ..chociaz my tylko prysznic robimy, bardzo lubi
Ale czasami, bardzo rzadko zdarza się ze krzyczy przy wychodzeniu
Częściej krzyczy przy myciu włosów
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kwintesencja Sofci : słodka ale uważaj !!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59566d26162d.pngNatka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Ale u nas prysznic tak ze woda nie leci z deszczownicy ale ze słuchawki co D trzyma
A teraz Sofcia nawrt zaczyna sama się myć : bierze mydło, namydla się, spłukuje ehheh
Oczywiście D poprawia ale to zabawne jest
Oj słodka i śliczna ta Królewna ale jak ktoś popsuje księżnej humor to strzeżcie się narody!!!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
a tak serio z tym prysznicem: wszystko fajnie, pieknie ale czasem wystarczy byle co (np palec w odpływie) że się w ogóle boi kąpieli
u nas prysznic delikatnie, ale u wujków takie ciśnienie, że przy piotrusiu w ogóle boje się załączac i ciagle dmuchana wanienka wchodzi w gre -
Ah No to bez sensu robić prysznic jak ma się bać
u nas nie ma wanny mamy tylko prysznic a w wanience jiz się nie chce kapać wiec wyboru niema
w domu będzie wybór i myśle ze w weeknd będzie kapiel w dużej wannie a w tygodniu dalej szybki prysznic
-
U nas też czasem nie chce się kąpać ale my robimy często dzień dziecka bez kąpieli średnio jak się wykapie na drugi dzień nic się nie stanie.
Sofia widać że słodka ale swoje pokaże.
My po imprezie dzieciaki dopiero padły.
Żabka żal się dobrze że bez wypadku.
Jej jak ja dziś zapierdzielalam sprzątanie Haty plus gotowanie z Kosiem na rękach kręgosłup mam zagięty w pół.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 22:16
-
Kamica czekamy na fotki.
-
U nas też kąpiel co drugi dziś my wanny jeszcze nie mamy więc panienka i pod prysznic żeby chwilę dupke odmoczyly
U nas drugi dzień sz zasnął sam w łóżeczku Poli na drzemkę chyba w żłobku mają łóżeczka bo serio mówię połóż się na podudzi i kładzie się A ja nawet o tym nie marzyłam
Kolejna sprawa to cały czas chce jeść A jak widzi że ktoś chce jeść ob też musi no ale zobaczymy jak się to przełoży na wagę i jak długo potrwa
Pola bez zmian
Dziś udało mi się wyjść na 2 h z domu problem jest bo nie mamy choinki i bardzo nie ma bo ja chce w doniczce A jak jest to jakiś patyki za ponad 100 no ale zobaczymy
Ja dziś piekłam piernika staropolskiego był Sajgon ale już przełożony i czeka
Odebrałam też zdjęcia że żłobka będą na prezenty plus kilka wywolalam do ramek
Uciekam spać jeszcze 2 dni i m ma wolny byle potrwac
-
Skali to niech apetyt zostanie i na kg się przełoży u nas serio w 2 miesiące przybrał prawie kilo.
Czekamy na fotki ze żłobka pochwal się
Mnie dzieciaki znudziły z rana a noc tragiczna Igi 2 razy płakał ale przespałem u siebie cała noc a Kosiu spał z nami bo budził się pieryliard razy a ja serio kręgosłup złamie się w pół.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 07:29
-
A tak się dzieciaki bawiły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:20
Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Ja zaraz wychodzę do pracy. Cały dzień prawie na spotkaniach. A wczoraj zaczęłam kawa z McDOnalda
chyba dziś powtórzę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2c872334c74.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 07:42
AJrin, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wlasnie leje wode do wanny idesie grzac moczyc etc .
Cisza nikogo nie ma!
Glowa mniej mnie boli , do lekarza nie udalo sie dostac .
Licze na wasze magiczne moce ze zatoki przejda same czyt pomagam im lekami z apteki .
Nie mam obiadu na dzis wyciaglam jakas piers z kurczaka wiec sie odmraza zrobie taki szybki obiad.
O 12:00 musze podjechac autem po pomarancze i mandarynki dla dzieciakow bo zamowilam na lekcje jutrzejsza beda ozdabiac jesc .
U nas noc tez ciezka robert wstawal co chwila miejsca sobie nie mogl znalezc wzielam pod skrzydelko swoje przytulilam zasnal ale mi sie nie wygodnie spalo wiec przelozylam .
Dariah faktycznie ma w oczkach pioruny hahahaha a taka grzeczna sie wydaje!
Kamcia czekamy
U nas tez by prysznic nie przeszedl.
Nawet jak przy nim plucze z prysznica woda wlosy werce to piszczy krzyczy robert ale werka tez go tego nauczyla.
Ajrin ale fajowy dzien mialas.
Jakie super foto !
Fajnie jak dorosli w kupie zdobia .
Ty wez sie oszczedzaj kobieto!
Skali tak niech idzie w kg.
Pokaz pokaz te swoje pociechy.
Natka
Mam nadzieje ze dzien nie bedzie taki straszny dla ciebie.
Oby ci szybko minal.
Pokaz swoja krolewne
Marta a jak tam wasze przygotowania do swiat?
Jaka reakcja byla na choinke ?
No to ide do wanny
-
Gorzej się Żabka jak masz termofor to przyłożyć do półka ale to na wieczór bo później lepiej nie wychodzić aby nie zawialo.