WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Piotruś wczoraj i dziś
Moja panienka z okienka
Brudne okno to nie efekt nie mycia a efekt ciągłego przesiadywaniaokna zatem nie komentujemy hihi
I żeby nie było za słodkojakieś zdjęcia do szantazowania w przyszłości muszę mieć
Moje chlejuski i dzikuski(im bardziej Piotrek zabierał tym bardziej Patryk się chichrał
Koniec spamuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 07:46
Natka-matka wariatka :), AJrin, żabka04, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dariah
Zosia urocza, piękna i ten uśmiech, ach!!
Kamcia
Co za śliczne chłopaki!
Ajrin
Ale super zabawa! Takie wspólne wykonywanie pyszności to świetna sprawa!
Skali
Z choinkami teraz pewnie kruchomam nadzieję, że znaleźliście.
Marta
Aż miło się czyta, że te twoje szkraby takie kochane.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Na chwilę w biurze. Świąteczne rozluźnienie
staramy się resztę zarazić świątecznym nastrojem:
P.S. wrzucę i za chwilę usunę bo RODO hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 16:15
kamciaelcia, żabka04, AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
aaa
zabko!
ostatnie zdjecie-ten słoik na komodzie-to dowód, ze moja tajemna przyprawa czeka na okazje wysłania do ciebie
okazja była wczoraj
(bo prezenty tj zdjecia wysyłałam rodzinie poprzez dpd)ale za cholere nie mogłam znalezc czegos nieszklanego by ja dla ciebie przesypac
poczeka na spokój po swietachżabka04 lubi tę wiadomość
-
Kamica ale rokowań fryzura super widzę że się dogaduja chłopaki no i słodziak z nich no i dla mnie są mega podobni
Kosiu ma dziś dzień na nie losie dałam jabłko normalnie wtedy mam 20 minut spokoju bo memla ja pije kawę a tu dupa ryk krzyk więc chyba idą te zęby już.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Natka jakie ty masz cudne oczy piękne.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem wlasnie w zlobku czekam az robert zje obiad.
Weszlam to slyszalam jak sie drze!
Bo siadali do stolikow.
Kamcia
Dziekuje
Spokojnie nie ucieknie.......
Milo
Ja tez bym chciala zeby robert mial podobny fryz do Piotrusiowego ale nasza fryzjerka musi roberta na szybko i na sile wiec marne szanse na tworzenie czegos na jego glowie.
A puotrus grzecznie siedzi czy ten fryz na sile robiony?
Tak dziewczyny tez zauwazylam te natkowe oczyska.
Natka jakie ty masz duze piekne oczy!
Amelka ma je po tobie.
Super !!!!
Zabiire roberta i jedziemy po miodek do pasieki pare km od nas maz rzucil haslo jest z nami to czemu nie .Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Słodziaki Twoje chłopaki. Piotruś po fryzjerze super
Dariah
Zosia jak zawsze mała śliczna calineczka
Natka
No Amelka to zdecydowanie cała Ty, te piękne oczy ma po Tobie
Ajrin
Ale super zabawę miały dzieciaki
Żabka
Oby ból zatok szybko przeszedł.
My już prawie gotowi na święta, choinka Antkowi bardzo się podoba, pomagał przy ubieraniu, dobrze że teraz jej nie rusza. Ale bombki i tak mamy plastikowe gdyby jednak łapał.
Moja Natalka dzisiaj skończyła 5 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 18:34
kamciaelcia, Skali89, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Marta piękna Natalka!
Ja mam chwilę bo dzieci śpią Pola w końcu A dole Szymek na górze
Dziś znów sam zasnął kurde to jest taka niespodzianka A w życiu nawet o tym nie myślałam nawet nie próbowałam ta sam z siebie rośnie ten mój chłopczyk
Dziś znowu były kanapki i prawie miałam łzy w oczach bo ktoś może tego w ogóle nie rozumieć że dziecko samo je kanapkę A dla mnie to takie mega i jeszcze on robi taka mine ze jest dumny ech
Ja jeszcze nie mam kilku prezentów także będzie ciekawie ale byliśmy zrobić porządek w serduszku więc jedno z głowy
-
Marta piękna Natalka!
Ja mam chwilę bo dzieci śpią Pola w końcu A dole Szymek na górze
Dziś znów sam zasnął kurde to jest taka niespodzianka A w życiu nawet o tym nie myślałam nawet nie próbowałam ta sam z siebie rośnie ten mój chłopczyk
Dziś znowu były kanapki i prawie miałam łzy w oczach bo ktoś może tego w ogóle nie rozumieć że dziecko samo je kanapkę A dla mnie to takie mega i jeszcze on robi taka mine ze jest dumny ech
Ja jeszcze nie mam kilku prezentów także będzie ciekawie ale byliśmy zrobić porządek w serduszku więc jedno z głowy
-
Marta
Bosz! Jaka piękna Natalka!
Dziewczyny
Aż się rozpływał od tych waszych komplementówżeby nie było, to zwariowane fotki też były
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 21:44
AJrin, marta258, kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Skali super że sam je
oby tak mu zostało już.
Och zazdroszczę że sam śpi choć u nas Igi bardzo długo sam zasypial jeju to już pół roku od kiedy sam nie zaśnie i tylko mama.
Kiedyś mu przejdzie póki co tak bardzo mi to nie przeszkadza.