WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A Igi rano na sankach do żłobka pojechał jaka radość serio nie chciał zejść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:19
Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
zważyłam właśnie Piotra-na golaska po przebudzeniu
15,5 kg
to u nas chyba kilogram w niecały miesiąc
A to moje marudy od rana
Szczególnie Patryk wiecznie niezadowolony
Mąż niedługo wróci ze służby ale znów go nie będzie bo w planach wedzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 22:14
Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin ile wy macie sniegu!!!!!!
Wow.
Super foto i zabawa oczywiscie.
Kamcia te ich spojrzenie hahahaha
"czego ty matka chcesz?!"
U nas o 4 byla temp podwyzszona dalam nurofen i spal do rana a tak to co jakis czas pobudka.
Odpukac katar zolty jak i przezroczysty zanikl? Tfu tfu ale psikam lekiem do nosa co dal nam pediatra.
Zakaszlal moze dwa razy ?
Polatalam ze szmata zostal mi jeszcze pokoj dzieci ale tam to jakis armagedon!
Z reszta co posprzatam to rozwalaja oboje.
Maz wroci z pracy to odkurzy bo ja w dalszym ciagu przy robercie nie moge dotykac odkurzacza potem umyje podlogi.
Przed 12 wyjde na drzemke roberta moze usnie i odbiore paczke bo wczoraj zapomnialam.
-
Ja dziś byłam na relaksie u kosmetyczki i zrobiłam paznokcie i henne.
M uspal dzieci A ja idę umyć prysznic albo zrobić pranie bo oczywiście wczoraj nie zrobiłam
Pola soi w salonie więc nie mogę się tłuc A i tak o 14 ma być teściowa bo jedziemy na zakupy .
-
nick nieaktualnySkali ale ci dobrze
Kamcia jakie pysznosci mnaimmm
Ja ogarnelam sama odkurzanie .
Wyszlam z dziecmi po paczke robert mi usnal a ze padalo to do domu .
Wciagnelam wozek do gory, odkurzylam, wstawilam zupe, umylam podlogi, przygotowalam sobiw ciastka oreo na spod do sernika wstal robert zjadl zupe skonczylam mysc podlogi wszedl maz zrobilam sernik:-)
Grzyby juz sie mocza jutro zrobie farsz na pierogi jak sie da w dzien to zrobie w dzien jak nie to poznym wieczorem a w poniedzialek krokiety i reszte.
Robert bez goraczki , gile przezroczyste po pas zjadl wlasnie cala swoja miseczke zupy czyli wiecej niz na obiad
Nie wiem co mu jest.
A na widok kubka z herbata i miodem zrobil awanture bo matka nie chxiala dac ....dalam.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Zabka
Mam nadzieję, że Roberto szybko się ogarnie! I jak ładnie dzisiaj zjadł! Brawo!
Kamcia
Dobrze, że udało ci się ogarnąć logopedę! Piąteczka!
Skali
I super! Tak trzymać! Też trzeba się czasem porozpieszczac!
Dariah
O taaaaak! Urlop to jest to. Ja mam go już od wczoraj. Wracam 2stycznia.
Chociaz wiem, że czekają nas pracowite pierwsze miesiące, bo 2osoby odchodzą a zanim znajdą kolejne to wiadomo, potrzeba czasu.
Ja dziś spałam do 9:30!!! D zajął się Amelka. Ach, jak ja się wyspałam! Trochę ogarnelysmy dom, wyłapaliśmy psa. Zrobiłam.kilka rzeczy już na święta. Resztę jutro. W poniedziałek chce tylko dokończyć barszcz i poza makijażem nic innego nie robić -
U nas znów pracowity dzień
ale Sofcia była dziś niesamowicie łaskawa bo obudziła się o 8:30!!!! Woooo
Tak wiec dzień na budowie nam się trochę skrócił bo zanim wstaliśmy, zjedlismy, ogafnelismy sir to bulo po 11
Dziś złożyliśmy Sofci łóżko i w zasadzie jej pokój całkiem skończony - jej ubranka tez już toWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 11:37
kamciaelcia, AJrin, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ah j w drodze powrotnej Sofcia zasnęła wiec taka brudna i pewnie głodna poszła spać...
Można dzownic do mopsu Hehheeh
Ale nie miałam serca jej wybudzać i przebierać itd..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Brudne dziecko to szczęśliwe dziecko a i nawet nam czasem zdarzy się iść spać w opakowanku co nie?
Mnie dziś mąż rozpieszcza. Zrobił mi drinka z martini, bluecuracao i soku z pomarańczy. Czyżby coś planował?nie ważne, zamierzam się rozkoszować smakiem i cisza
AJrin, kamciaelcia, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
I super Natka jeju ja dziś łyka drinka wzięłam ale plan na wypicie w pierwsze święto się oddała.
Dziś z M zostawiliśmy dzieciaki z dziadkami i od 10 do 15 nas nie było Kostek odmówił mm totalnie ale zjadł cały słoik indyka z dynia. Jak wróciłam tak się rzucił na cyce że ulewal strasznie.
No nic wypije mini lampkę jak pójdzie spać.
Żabka kurcze to co Robertowi? Super że j ciocia dumna
Kamcia brawa dla M my w tym roku niestety bez wedzenia nie ma komu.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie wlasnie pozarlam z mezem.
Ten to buja w oblokach.
Wkurzony bo sasiad wrocil (nie wiem z kad bo gdzies studiuje i tam nocuje)impreza trwa i przeglada ogloszenia.
Znalazl jakis dom do wykonczenia na jakiejs wiosce.
Tlumacze ze daleko bedzie mial do pracy odp jemu to nie przeszkadza ale mi przeszkadza bo wszystko na mojej glowie mowi ze nie bedzie mi pomagal ja mowie tak w swoich dojazdach gdzie bedziesz tracil ponad godz w jedna strone, brak szkoly wiec ja bede ich wozic , brak moich dochodow, brqk wkladu wlasnego , brak jakiejs kasy na wykonczenie , piec it itd .
Pojebany!
I wyszla awantura ze ja mu skrzydla podcinam ze mi to na reke tu mieszkac z daunem itd itd.
No to sie pozalilam .
Sory ale czlowiek by tez chxial isc na domek ale jak ?
Wiem jak jest w bankach tlumacze gadam a ten dalej swoje .
Mowi ze pojdzie do banku sie dowiedziec a niech idzie!
Natka korzystaj rozkoszuj sie .
Milego wieczoru:-)
Dariah piekne lozko i pokoik.
Super.
Ajrin raczej jakis wirus?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 21:41
-
Zabka
Ech, współczuję takiego sąsiada. Wiem co mówię. My mieliśmy nad sobą kiedyś terrorystę. Tak, terrorystę, socjopate, idiotę i kretyna w jednej osobie. Były chwilę, że ryczałam, że więcej psychicznie kretyna nie zniosę i szukałam ofert sprzedaży domów. Teraz też to robię ale już mniej. Wiem co ciąży na moim mężu. A dokładniej bardzo prawdopodobne jest to, że to on ten budynek odziedziczy. Zatem hmmm... Bardzo chce domku a z drugiej strony wiesz. Tu ma rodziców, którymi trzeba będzie się zaopiekować na starość i działka i budynek. Także raczej domek w sferze marzeń.
A co twojego chłopa, to może faktycznie. Niech idzie, dowie się w banku. To nie takie łatwe. Nie wiem ile on zarabia ale podwójne wpływy są lepszym zabezpieczeniem dla banku niż tylko od jednej osoby. Do tego dochodza raty, wkład własny (i tak w wielu bankach obniżony do minimum). To nie jest tak po poznańsku mówiąc "w tytke pierdnać".Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 22:25
-
nick nieaktualnyNatka to wspolczuje
Nie fajnie ale faktycznie pozniej udreka bo rodzice trzeba bedzie jezdzic ....no chyba ze wziasc ich do siebie.
Idzie to pogodzic tylko czy oni beda chcieli a wiesz straego drzewa sie nie przesadza.
Tlumaczylam gadalam a on swoje.
Przeciez nie gadam tego mu po zlosci sama siedze ogladam ogloszenia .
Najchetniej to bym szkileciaka postawila ale mojemu sie juz odwidzialo.
Szkoda ze nie mozna szybko wygrac w lotto od razu bym kupila dom i sie wyprowadzila tychmiast serio.
Wlasnie koledzy byli po piwo wiec imprezo trwaj.
A wczoraj gadalam do m ze w sylwestra pewnie wroci i chata bedzie jego i ze da nam popalic to masz wrocil dzis i od razu koledzy zapukali.
-
Zabka
Tak się zastanawiam. Zakłócanie ciszy nocnej, zakłócanie miru, zachowania nieobyczajne. Przecież na to są paragrafy. Policja nic z tym nie robi? On tam sam mieszka? -
nick nieaktualnyPolicja byla raz bonja wezwalam.
Inni sasiedzi co maja drzwi kolo niego nie zadzwonia bo sie boja .
Nawet jak w piwnicy rozrabiali to ci z dolu tez nie zadzwonia ale to sa ludzie starsi i tez sie boja.
Jedna wojowala z nimi bo miala male dziecko i to slychac bylo , byla policja ale postanowila zmienic mieszkanie.
A policja ostatnio zapytala czy pojde do sadu z nim?
Raczej sadownie to siw zalatwia.
Dziwne wogole policja mnie teraz zadzwia kiedys to sie mialo do nich ogromny dystans zaraz mandat dawali rodzicow informowali a teraz .....szkoda gadac.
Mam nadzieje ze bedzie mi dane spotkac jego starych juz ja im powiem co mysle.
Tak mieszka sam rodzice sobie cos kupili i go zostawili.
Pewnie to na zasadzie "dla swietego spokoju" to jedynak nie rob ciota taka ojciec wiecznie sie darl na niego glupi ten gosc na maksa a mamusia ti ti a on przy starych swietego zgrywal
Parodia .... -
nick nieaktualny
-
Dziewczęta
Chciałabym życzyć wam i waszym rodzina zdrowych Spokojnych Świat! Dużo spokoju, cierpliwości, uśmiechu. Dużo wzajemnej miłości i radości!żabka04, Skali89 lubią tę wiadomość