WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia hihi
A piotrek nie dolaczyl?
Smakowalo?
U mnie los usmiechnal sie na koniec roku.
Skromnie bo skromnie ale milo.
Oczywiscie gora znowu zapomniala dodac kilka 0!
Wygralam 100zl w lotto
Gdybym skreslila 32 a nie 35 to bym miala 3,5tysWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 18:20
kamciaelcia, Skali89, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia rozumiem.
No tak zabawa wazniejsza.
Robertowi wrocila goraczka.
Zdazylam wykapac , nakarmic zjadl caly sloiczek nalesnikow z musem jablkowym wczesnieh miseczke zupy pomidorowej .
Mam patent na niego z ta zupa, ma miseczke z misiem i tak patrzy kiedy misia zobaczy, ja karmie tez misia potem jego i tak wciaga cala miseczke swoja a jaki zadowolony
Dalam leki i zasnal.
O 18:30 juz spal.
Nie wiem co mu jest ....
Zrobilam krokiety i pierogi wiec jutro zrobie tylko mufiny bo sernik zjedzony -
Dziewczęta chciałabym życzyć wam Rodzinnych i Spokojnych Świąt żeby były takie wymarzone. Nie będę się rozpisywać bo czasu brak dziś serio chyba pierwszy raz mam telefon w ręce A zaraz biorę że za choinke bo chce żeby A rano była
Ps. Życzę sobie i wam kolejnego roku tutaj razem i kolejnych i oczywiście zapraszam w moje skromne progi jeżeli mieliście ochotę
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
My dziś wieczór spędziliśmy na Wieczorynce.
Amelka ma silną reakcje uczuleniową (nie wiemy na co) i w wyniku tego pokrzywkę.
Masakra. Bąble pojawiają się po lekkim dotknięciu. W miejscu gdzie przez dłuższy czas się nie dotyka zanikają. Migrują po całym ciele. Są strasznie swędzące. Boli i swędzi ja nawet piżamka.
Nie życzę nawet wrogowi. -
Kamcia
To jest istne science-fiction. Ja tego nie ogarniam. Każde dotknięcie to przeraźliwy świąd i od razu czerwień i bąble. Jeden przy drugim.. jakby ją ktoś pokrzywa obłożył. Wystarczy chwila niedotykania lub zimny okład lub samo dmuchanie i na moich oczach czerwien blednie a pęcherz znika! Ja coś takiego pierwszy raz na oczy widzę!!! Póki co zasnęła. Śpi niespokojnie. Pod piżamka widzę te bąbleposmarowali sny ja cała, tak CALA fenistilem. Daliśmy deslodyne (podwójna dawkę jak kazał lekarz na Wieczorynce) i czekamy. Czekam i liczę na to, że jutro będzie lepiej. Bo jak nie to idziemy do przychodni jeśli będzie czynna lub jedziemy do poznania na Krysiewicza. Tam jest szpital dziecięcy.
-
Kamcia
Dokładnie tak. Gdzie dotkniesz tam bąble i czerwień. A swędzi ja tak, że aż płacze.
Tylko, że ona nie zjadła NIC absolutnie NIC czego nie jadła by w przeciągu ostatnich kilku dni. Kapsułki do prania te same (wykańczamy pudełko), wszystko to samo. Pościel ta sama od 1,5tyg. Miałam ją jutro zmienić. Nie zadziało się nic nowego. Lekarz twierdzi, że to najprawdopodobniej od tego, że jest na coś uczulona a my ok 3tyg temu odstawiliśmy deslodyne i jej części składowe były jeszcze w organizmie i ja w jakiś sposób chronily a dziś poprostu czegoś zrobiło się za dużo i jeblo wszystko.
Pamiętasz ile takie bąble ci się utrzymywały? -
nick nieaktualnyNatka ojej.
Tule i wspolczuje .
Jak tam po nocy ma sie Amelka? Spala spokojnie? Jak dzisiaj sytuacja wyglada?
Mam nadzieje ze jest lepiej leki zadzialaly....
Kurcze wyglada na to ze jest na cos uczulona raczej na to co je skoro bierze caly czas ten lek (dobrze zrozumialam?)
Mam nadzieje ze swieta wam mina spokojnie.
U nas noc srednia.
O 5:00 mnie obudzila goraca noga roberta spr temp a tam 39!
Dalam lek i jakos zasnelismy...
Myslalam ze nocka bedzie gorsza lub wstanie o 24 i bedzie wyspany.
Ale nie i dobrze.
Ide piec mufiny:-) -
Aktualizacja
Amelka wstała dziś rano z katarem do pępka i kaszelkiem. Po pokrzywce nie ma śladu! Nic, absolutnie nic nie zostało. Nie wiem co to było. Wczoraj jadła to samo co je zwykle, nic nowego. Witaminy te same. Wszystko tak samo. Mam nadzieję, że to nie nawróci. -
Zdrówka my też na pomocy doraźnej Igi dostał ataku w nocy szczekajacy kaszel i duszności więc pewnie krtan 30 osób przed nami zostało 15 i czekamy.
Później wam napisze jak będę miała chwilę ale jesteśmy u Teściów 3 auta a ja tylko wujka autem mogłam jechać Igi był przeszczesliwy to sportowa 2 osobowa fura z foteliki em komedia to wyglądało. -
Hej Kochane !!
Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku oraz szampańskiej zabawy
Ajrin
O Matulu to strasznie niebezpieczne jak dzieciak tak szczekajaco kaszle bo może to być obrzęk krtani
Daj znać !!!
Natka
To faktycznie jakaś magia ! Ciekawe co co było....
Ale może być faktycznie tak ze uczula ja coś co je od dane ale brała syrop wiec on wyciszał k jawy a teraz odstawimy alergia waca i to mocniej
Żabka
Bidulek Robert ;( A nie ida mu ząbki ? Ma katar i kaszel ? Czy tak bez niczego sama goraczka?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyJa wlasnie wrocilam ze szybkiego spaceru ...
Kupilam leki na zbicie goraczki bo sie pokonczyly, kupilam ciasto bo jednak jedziemy do siostry meza a werka zjadla caly sernik oerowy a mufiny to zakalce hihi
Dariah w dziobie nic nie ma.
Pediatra mowip ze ida mu zeby ale ja ich nie widze:-(
Goraczki juz nie ma .
Katar stradzny ale gile przezroczyste i kaszel sporadyczny.
Ajrin czekamy.
Natka to dobrze ze lepiej. -
nick nieaktualny