WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Super !!! Chłopaki maja ubaw hihi
Natka
No tak jednak oddzielne pokoje to oddzielne pokoje
Jak przechodni to ewentualnie jej prEhodnk a Wasz na końcu - wtedy Wy macie intymność
No i jak mów Kamcia - kciukami za rodzeństwohihi
Ja na spacerze z Spfcia
Byliśmy na zakupach - dziś mój kuzyn wpada z rodzinka wiec chce jakieś ciasto zrobić
W drodze powrotnej zasnęła eheh wiec zaniosłam zakupy do domu i spacerujemy
Poszłam do lasu obok nas, koło żłobka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/28f02815fb18.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99be6f595630.jpg
To jest super ze maja ład obok bo jak tylko jest pogoda to ida na soace do lasuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 14:03
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyJa swojego juniora wciaglam do gory .
Dosypia na balkonie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38fc816065e3.jpg
Nie mialam sily juz chodzic a on nie dawno usnal.
Gdzie my nie bylismy ....
Robert zamiast spac to biegal, jechal wozkiem, bawil siw na placu zabaw na roznych tak naprawde tyle km zrobilismy nawet obcej pani zrobil pa pa i krzyczal machal pa pa hihi
Jaki on slodki i pocieszny
Padl dopiero w sklepie na zakupach.
A ze glodna bylam jak wilk i werka miala juz dosyc wiec poszlysmy do domu.
Piekna pogoda dzisiaj
Natka tak tak tak jak dziewczyny pisza kciuki mocne:-)
Kamcia ale chloapki zadowolone
Dariah fajnie tam maja dzieciaczki.
Ps ty tez do roboty sie bierz
Udanego zlotu rodzinnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 14:17
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Żabka
U nad w domu D coś majsterkuje, przybija, wierci wiec nie chcą z nią iść tam- bo tak to bym postawiła w ogrodzie niech spi
A u nas jesCze takie ryzyko ze jak zatrzymasz wózek to Królewna sur budzi hehe!!!
No działamy działamy tez ale widzicie cioteczki jakos nie wychodzi ;(09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah to nie wskazane isc na chate.
Spaceruj ....
Dobrze Kamcia mowi to zarazliwe hihi
Ojjjjj byl czas ze podjezdzalam pod klatke i sie budzil sam .
Ja kp nie wezme go na rece spiacecgo bo od razu oczy jak 5zl i pospane.
Z wozkiem po cichaczu wciagam schodek po schodku i jakos spi.
Niech spi hihi
Ogladam auta moze ja cos ustrzele i jutro pojedziemy obejrzec ale to tez maz musi przytaknac zeby pojechac a on w pracy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe ciąża jest zalrazliwa ? Czyli ze powinnam się spotykać z kimś kto jest w ciąży ?
ehheh
My mamy jedno auto (kiejsckie stare Clio) w benzynie i rodzinne Ford w dieslu.
Ma (inżynier z doświadczeniem w przemyśle motoryzacyjnym) jest zdecydowanie zwolennikiem diesla - wszystkie czesci silnika są dużo większe i „solidniejsze” - ale ja se nie znam - powtarzam co ob mówi hehe
Ja chciałam na miasto - jelsi kupimy nowe auto - gaz ale potem okazuje się ze nigdzie w mieście nie mogę wjechać bo wszelkie galerie handlowe maja zakaz wiazdu z gazem..
Tak wiec nie wiem sama - ale ze narazie budżetu na nowe auto nie ma to nie mam problemu
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
Mówię ja się nie znam a D się zna ALE na francuskich autach bo tam pracował z Renauld / Dacia / Citroen
Wiec skoro tak mówisz to tak pewnie jest
Nooo pamietam pamietam jak tu po kolej każda heheh
Liczę ze nam tez się uda09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Ja trzymam kciuki za was!!
Zabka
Podziwiam to spanie Roberta. U nas ostatni zaliczony sen w wózku był rok temu na Rodos kiedy wymeczylo ja słońce, woda i zbliżającą się ospa.
Kamcia
Zgadzam się, kciuki tutejsze są magiczne
Co do aut to ja się nie znam do końca. Wiem tylko od znajomych mających Mazdy, że tylko w benie. No i Mazda lubi się rozsypywac id spodu i trzeba regularnie raz do roku najlepiej ja jakoś tam zabezpieczać by jej rdza się zarla.
My przeravualismy już kilka aut, mieliśmy bene, mieliśmy bene z gazem. Teraz mamy diesla. Na długie trasy najlepszy. Zimą odpala bez problemu. Z gazem właśnie był ten problem, że nie wszędzie można było wjechać, bo zakazy. Coraz więcej miast je wprowadza w galeriach np z parkingiem podziemnym. Benzyna nas zarla jak głupia a był czas, że D też wiele lat dojezdal tak jak ja dok pracy 35km więc kompletnie nieopłacalne.
W tym aucie na pełnym baku pojechalismy do Pragi, po Pradze i z powrotem i nie zaswiecila się rezerwa. -
Hehe dziewczyny w takim razie mam nadzieje ze i w tej sprawie Wasze kciuki będą mieć koc
U nas był kuzyn, posiedzieli i pojechali
Potem D jeszcze wrócił do gazu żeby dalej co tam robić a ja miałam czas żeby poprasować, pranie itd bo Sofcia buła z nim
Teraz pijemy winko z D
A jak Wam mija sobota ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡