WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wlasnie ogarnelam dzieci i nalalam sobie drinka zubrowka z sokiem jablkowym.
Opijamy z mezem przedszkole (tak mowil).
No i co .....
To co znalazlam to maz mowi ze nie.
Mazda p.....za mala!
Mysle sobie przeciez Kamcia pisalaze jest duza hahahahha
Okazuje sie ze mala do twgo co maz szuka .
Do tego od razu powiedzial zadnej mazdy one i love rdza wiec .......duzo by pisac .
Chlop sie zna wiec temat zostawiam jemu.
Ale ladne sa mazdy.
A co my kupimy to juz nie wiem wiem ze zlom bo tani oby byl piekny
Serio sie przejmujecie tymi wjazdami do galerii bez+lpg?
My wjezdzamy i jakos nikt nas do tej pory nie zczapil , nie zwrocil uwagi etc.
Dariah tak tak idz poglaskaj jakas ciezarna
No robert zjasl banana i serek przez caly dzien.
Jak ja sie ciesze ze jutro niedziela!!!
-
nick nieaktualny
-
Żabka
No tak Ty sie naszukałem a chłop jednym zdaniem obalił wszystkie Twoje propozycje - skąd ja to znam
Co do lpg to akurat teraźniejszości nie mam na lpg wiec się nie przejmuje ale...jeśli to miejskie autko miałoby by nań lpg to nie chce raczej bo skoro miejskie to mim będziemy jeździć na skupu, do galerii itd...i skoro zakaz lpg to raczej nie można.
Ale nie wiem czy ludzie ton przestrzegają - Ale ja taka jestem głupia ze jak nie wolno to nie wolno.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMoj maz mowi ze publiczne hlosty!!!!!
A tak na powaznie mowi ze nokt tego nie przestrzega ale gdyby byl pozar i ci udowodnia ze przez ciebie to obciaza cie kosztami wszystkimi
A teraz przytocze meza slowa.
Cyt: pie....dol towszyscy wiezdzaja i sie nie przejmuja wazne zeby bylo wszystko sprawne zeby gaz gdzies nie uciekal bo to od tego sa pozary.
-
Ja właśnie leżę z maseczka aspirynowa i pije po chamski piwo. O!
Dziś spędziliśmy z Amelka prawie cały dzień na ogrodzie. Z przerwą na fotografa i na wizytę w sklepie zabawkowym. Dostała z okazji swych dzisiejszych imieninek mała maskotke Chase'a z psiego patrolu. Chciała i marzyła o Marshallu ale nie było.
Popołudniu szybko się przebralan, ogarnęłam i pojechaliśmy na wernisaż.
Teraz odpoczywam.
P.S. Mówię do D, że ma tak liczyć remont by nam styklo na wakacje bo ja już sobie na alli stroje kąpielowe kupiłamnie mogą się zmarnować haha
-
nick nieaktualny
-
Natka
Psi Patrol !!! Miłość Sofci !!!
Jak byliśmy na wakacjach to kupiliśmy jej maskotkę Sky - spi z nią
Ale osttanio zapalała miłością do Everesta wiec muszę jej poszukać np na zajączka
Heheh dobre ! Stroje są to i wakacje musza być !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
U nas psi patrol to wymiatacz. Tv Mela ogląda dosłownie 30min dziennie bo na tyle jej ogólnie pozwalamy (no, czasaaaami godzina ale to raczej mówię o całym dniu lacznie a nie godzinie w ciągu) i zawsze prosi o psi patrol. Uwielbia Marshalla.
-
nick nieaktualnyKamcia wspolczuje.
Ale znam to ....
Albo sie budze o 3:00 i nie spie albo wstaje o 5:45 i jestem wyspana.
Robert dostal goraczki 37,8-38 nie mam pojecia od czego bo nic mu innego nie dolega.
Spr zeba i piateczka jest na zewnetrznym ale nie cala wiec moze zab?
Iby jednorazowy incydent no chce do zlibka go dac.
Dalam nurofen i wyszlam go uspic lazilam 1,5h a on dopiero doslownie padl wrrWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 13:42
-
My właśnie wraaamy z basenu
Sofcia się znów wyszalal
Zasnęła właśnie w samochodzie wiec podjedziemy do Castoramy D pójdzie coś kupić a ja z nią posiedzę co by spała09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny