WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Tylko jeden test sikalas?
Raczej negatyw się trafia trefny. Jak wyszedł pozytyw to jest to pozytyw i już. No.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
No własne tak tez czytałam ze może być tak ze jesteś w ciąży a wyjdzie blednie negatywny ale raczej w druga stronę to się nie zdarza
Tak wiec na błąd to nie licz Hehehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Kamcia o raju gratulacje !!!!! No to będzie ciekawie wesoła gromadka życzę Małgosi hehe
Daria nie wiem skąd wzięłaś że nie można wjeżdżać do galerii my.kazde auto LPG i owszem nie można wjeżdżać na poziom 0 albo minus 1 a na 1 i w zwyz można bo są nawet napisy jak sie wjeżdża w podziemia przynajmniej w Krakowie i Rzeszowie tak jest
Ja kupiłam woZek baby jogger city mini Duo jak nówka babka 4 miesiące używała i faktycznie taki stan także moze dziś pierwsza przejażdżka
A tymczasem zbieram się do pracy
Wczoraj byliśmy na opiece nocnej bopola nie reagowała na antybiotyk i zmienił na klacid oby było już lepiejkamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Żabka
Jak nocka ? Mam nadzieje ze nic poważnego się nie przypaletalo do Robercika !!!
Skali
Gratulacje zakupu !!
Czekamy na foto z pierwszej wyprawy ;!
Biedna Pola ! Trzymam kciuk aby ten antybiotyk był trafiony!
Co do lpg to kurczę u nas wszędzie są zakazy nawet u mnie worach na parking bym nie wjechała heheh
Ale Żabka mówi aby się tym mocno nieprzejmowac - w sensie tymi zakazamizła czyny
Narazie nie mamy odłożonego budżetu na samochód wiec nie mam problemu z wyborem heheh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyU nas nocka ok za to o 5:30 obudzil mnie sen (masakra z tymi moimi snami ale oby faktycznie znaczenie mialo poprawne)
Edit o 5:30 robert mial goraczke!
Zadzwonilam do zlobka ze nie bedzie go dzisiaj i mam nadzieje ze dzis bedzie ok .
Robert ma tylko goraczke a tak radosny biwga nawet nie wyglada ze ma goraczke.
Wiec stawiam na zab.
Bylam zaprowadzic werke i pobieglam do przedszkola podpisac papiery czyt chec uczeszczania i umowe poki maz jest w domu bo zaraz idzie do pracy .
Pytalam pania czy duzo dzieci odpadlo w rekrutacji to az oczy zrobilam.
100dzieci sie zglosilo z czego 70 odpadlo!
Czyli przyjeli jedna grupe 3 latkow!
Normalnie fuks ze sie dostal a moze to cos ddalo ze poszlam z wnioskiem prosto do dyrektorki?
Wazne ze sie dostal.
Gotuje pomidorowa z rosolu ktorego niechce zjesc hihi
Skali tak?
Ja nawet nie spostrzeglam ze na poziom jakis nie mozna wjechac ale zwroce uwage przy najblizszej okazji.
Zdrowka dla Poli.
I czekamy na fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 10:37
-
Ech
Tsh wysokie, wyższe niż miesiąc temu...z domu napiszę do prywatnej endo bo CHYBA mam troche euthyroxu w domu
...ft4w normie ładnej
Czyli znów ciazowo niedoczynność
Pewnie i ciazowo cukrzyca...
Ale ciąża jest
Beta w 29dc 427,5Dariah, Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny