WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u neurologa jak u neurologa, ogólnie "nic nowego" od styczniowej wizyty
dostalismy skierowanie do laryngologa (niech obejrzy gardło, a jak nie zbada słuch-ma kierowac)
kontrola za 4 m.
w końcu maz uwierzył
on chyba sam jeszcze nie wie czy sie cieszy, czy szok
lekarka odpisała
na szczescie mam troche euthyroxu (moja rodzinna raczej by nie przepisała bez specyfikacji od endo...) i mam brac e50 (poprzednio brałam 37,5)
mam zapisac się na najblizszy termin do niej a potem kontrolla poprzez sms (ktoś musi mi recepty pisac-poprzednio rodzinna pisała na podstawie info od endo na nfz ale dawke kontrolowała ta prywatna, o której rodzinna nie wiedziała)
może w srode pojde do rodzinnej-w tej sprawie i diabetologa (ostatnio dała skierowanie na podstawie glukometru)
jutro zadzwonie w sprawie rej do endo
no i do gin(a tego lekarza sie boje) -
Kamcia
Aha czyli taka trochę „spychologia” my nic nie znajdujemy to idzcie do innego specjalisty a mozemon coś zznajdxie..
Dobrze ze już masz info od lekarzam i wiesz ile brać eutyroxu !
A cEmu boisz się gina ?!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
bo mój gin jest starej daty (i stary)
nie powinnam zachodzic juz w ciąże
z neurologiem powiedziałabym wrecz odwrotnie-on nie widzi problemu na te chwil, jego słowami-nie ma podstaw do agresywnych badan, obastawia genetyke, dalsze zajecia u logopedy tak
powiedziałam mu ze logopedzie brakuje jakby przyczyny i za kazdym razem cos wymysla: że może jakies przerosy w gardle (np migdałki), moze niedosłuch, może jednak autyzm, może jakas trauma...wiec skierował na badanie słuchu i gardła, jesli laryngolog nasz nie ma jak zbadac słuchu-niech kieruje dalej w tej sprawie
a z neurologiem konsultacja by zobaczyc i wyniki laryngologiczne i czy jest coś nowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 20:50
-
nick nieaktualnyHej.
Sorki ale junior wymagal opieki wczoraj do tego lekcje itp a jestem sama praktycznie caly dzien z dziecmi
Widac?
To chyba trzydniowka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab7aca342de0.jpg
Moge go z wysypka zaprowadzic do zlobka?
Jak myslicie?
Czy ma siedziwc w domu?
Obilo wam sie o uszy ?
Kamciu nie martw sie ren gin nie jest zwolennikiem i przyjmij to do wiadomosci.
A moze poszukasz innego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 11:23
-
nick nieaktualnyNie wazne.
Robertowi doszedl kaszel wiec bez wahania zadzwonilam do zlobka i kazalam wykreslic go az do konca tygodnia.
Przeciez wygonia mnie z taka wysypka.
Wlasnie usiadlam do lekcji z werka , roberta wciaglam do gory i spi na balkonie.
Kupilam mu syrop i probiotyki bedziemy siedziec w domu tzn wychodzic po werke bo musimy nie ma kto mi jej odbierac .
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Przepraszam nie pisałam !
Ja z 3 dniówka bym nie puściła - ma gorączkę wiec jestbislabiony wiec bałaby się ze ze zwykłej 3 dniowi złapie coś innego z osłabienia.
Ale okazlO się widzę ze to jie 3 dniówka ! ;(
Bidul!! Ale go osttanio łapie ! Jakaś czarna passa u Was ;(
Trzymam kciuki !!
Natka
Nosz cholera !!! Wkurzyć Się można !!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah spoko, mialam zacmienie mozgu.
Wiecie ze chce bardzo zebu chodzil do tego zlobka i tak przez chwile pomyslalam tzn nie pomyslalam.
Zaraz potym poscie robert dostal magle kaszlu a ja zadzwonilam do zlobka i wypisalam go do konca tygodnia
Natka wspolczuje ojjj idzie sie zezloscic z tymi ich numerkami
Porobuj kochana.
Kamcia nie nie przegapilas
To byl spontan.
Bo wysypka jest a goraczka wrocila, ciotka roberta mnie nastraszyla ze mam z nim nigdzie mie wychodzic bo jak trzy dniowke przeziebie to narobie bigosu i do szpitala jeszCze trafie.
Po werke musze isc wiec musze wyjsc z robertem nie ma lto mi jej odebrac
I tak wystraszona pomyslalam o wizycie domowej ale pierw zadzwonilam do przychodni i moj lekarz byl na dyzurze wiec zapakowalam dzieci i heja do lekarza.
Dal amtybiotyk ale niw wykupilam bo nie bylo.
Nie podoba mi sie ten antybiotyk bo dwa tyg tu mial z reszta antyniotyk na goraczke ktora jest co 6-8h? I na kaszel?
Nie wiem juz sama.
Do tego robert kompletnie nic nie je wiec os zmyslow odchodze.
Nawet slodyczy nie chve
Dobrze ze pijw.
Mam mu dawac soki geste jwsli jestwm pewna ze to wypije.
Na zeba nie moge zwalic bo wyszedl woec pewnie jakas bakteria wirus.
Zwal jak zwal ale mam mega nerwa .
Nie bede klnac .
Nadchodzi u mnie kryzys z pracy dalej cisza brak mi slow kompletnie dlaczego ta cisza? Robert jest jak jest do twgo u meza w pracy pracownich robia strajk ma nie zarobi bo nie bedzie swietowek ani premii (to bedzie kara za to ze strajkuja) walcza o podwyzki wiec szkoda gadac.
Czarno to wszystko widze.
Sory ze tak o mnie nagle wylewam zale ale ........ahhhhh
Chxe isc zrobiv badania w piatek ale niw warto bo moje tah bedzie mega wysokie ale raczej pojde bo szkoda mi skierowania na nfz a tam mam mnostwo badan.
Trzymajcie kciuki za jutrzejsze labo.
Mam sasiadke w bloku z labo i zaoferowala ze zadzwoni do kolezanki z labo i powiw ze przyjde zeby ogarnela roberta szkoda bo liczylam ze w domu pobierze ale moze w sobote dopiero a lekarz chxe juz wyniki
Przepraszam alw ide spac jestem zmeczona dzisiaj .
-
nick nieaktualny