WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od rana biegam
Wstałam z budzikiem by pójść w miarę szybko do lab betę powtórzyć. Następnym razem to już korzystam bez kolejki(beta z dzisiaj 1119)
Zarejestrowalam się do gin-byl termin już na wtorek ale mąż może wolnego nie załatwić więc następny wtorek
Zarejestrowałam też Piotrka do laryngologa na następną środę
Dotarlam do domu i udało mi się dodzwonić do diab-ostatecznie zarejestrowałam się na jutro z ranca zanim otrzymam skierowanie(po skierowanie idę jutro po 16 do rodzinnej bez krzywej). Ale też nie wiadomo jak to mąż zalatwi. Potem logopeda. Piotrek trochę wspolpracowal, trochę nie, bez usmiechu, bez sympatii do pani, ale dał radę. Teraz zjadłam i jadę dalej,w sprawach rejestracji -
Zabka
Dobrze, że nie poslalas Roberta do przedszkola. Bostonka, masakratrzymajcie sie tam cieplutko.
Kamcia
No to ciąża pełna gębąTeraz tylko porządny gin, który Ci poprowadzi ta 4rta cesarkowa ciąże.
Ja wiem, że lekarze są różni, ale nawet mój prof mówił mi po pierwszej cc że dwie ok, trzy już gorzej, cztery to problem a 5ciu osobiście nigdy nie prowadził i prowadzić by się nie podjął.
Także ja trzymam za was kciuki! Będzie dobrze! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 13:43
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytalam na temat bostonki.
Wychodzi ze najgorsze przede mna:-(
Oby w gardle mu nie wyszlo to jakos bedzie.
Najgorsze ze ja siw wlasnie zaczelam zle czuc wrrrr
Zastanawiam sie czy weeke posylac jutro i pojutrze bo problem jest z odbiorem jej.
A jak mnie rozlozy to juz wogole bedzie problem.
Od pon strajk maja wiec zostanie w domu.
Dzwonilam do zlobka zglosilam i kazalam wykreslic na kolejny tydzien ze zlobka bo nie puszcze wiec dojdzie jak nic sie nie przyklei w polowie mca.
I wiecie z jednej str sie ciesze ze jestem z nim w domu -
nick nieaktualny
-
Kamcia
Bedziedobrze !!! Nie może być inaczej
Ale nie nosi bo co..nie cieszy się ? Nie jest pewien czy chciała ?
Bo ze tak powiem wpadka to raczej nie jest nie?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Ja już na maksa przestraszona
Raczej z kazdym dniem bardziej
Ale nie straszcie blizniakami
Majówki dają w tej kwestii popalić
Oczywiście że to nie była wpadka-wpadka jest gdy funcjonuje antykoncepcja
Ale nie mam pojęcia kiedy była owulacja...po pierwsze musiała być wcześniej(bo inaczej bym nie zaszła)
Po drugie w ogóle jej nie czulam a co miesiąc jest bolesna...
Starając się o 3ciąże naprawdę się staraliśmy-seksy w wersji maratonu, conceive plus, a i tak bywało w drugim cyklu
A teraz jeden raz???? -
Kamcia
Ja tak zażartowałem z tymi bliźniakamioczywiście nie życzę
Ah No czasami taki jeden seksik i o ! A czasami człowiek się stara stara i nic
Ciesz się Kochanachociaż rozumiem ze stres jest!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyI sie spr powiedzenie:
Mniwj wy...ne a bedzie ci dane!
Kamciu ja nawet nie mysle co tam sie roszi pod twoim serduszkiem .
Czasami mnie najdzie mysl jak ty tam ogarniesz ta trojce?
Ale wiem ze dasz rade
I co Piotrusia poslesz do przedszkola?
Ps ale bylyby jaja jakby blizniaki wyszly.
Zycze zdrowka.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiedzialam mężowi że pójdę sobie do psychiatryka
Dostałam odpowiedź że on po mnie też pójdzie tam odpocząć
Z przedszkolem narazie czekamy na wyniki. Rusza we wrzesniu więc do podejmowania decyzji daleko choć teraz gorzej to widzę. Będę też próbować z klubikiem choć roczny patrys to nie dwuletni Piotruś(Piotrek mialby 2lata w klubiku kiedy się staraliśmy)
Ja chyba jeszcze się nie ucieszyłam
Mam wrażenie że i męża nieźle nastraszylam...tzn ciągle gadam że tak być nie powinno i może być tragedia...udziela mu się pewnie
I meeeeega boję się swojego gina -
Kamcia
W zasadzie można tez dać Piotka do przedszkola a zostawić Patryka w domu - to tak jak teraz miałaś
Jaka tragedia ?! Nic nie będzie - będzie dobrze !
Na pewno będzie ciężko - nie ukrywajmy 3 dzieci co 1,5 roku na pewno będzie ciężko ale i wesoło09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Złożę papiery do klubiku choć małe szanse
Ale większe niż rok temu bo miasto dostało super kasę na otwarcie drugiego i dotację puerwszego(ale to ten sam klubik)
Jak mam prowadzić jednego z drugim pod pachą to może lepiej obu?? Choć potem z trójką???kicha. Ale i z przedszkola i z klubiku można zrezygnowac na starcie a nawet w trakcie...
Ja to się boję dzieci osierocic
Chyba nie miałam okazji martwić się jak to z trójką maluchów bedzie...boję się umrzeć...ech bo w planach najpierw byli lekarze, lab...a potem ewentualnie w planach dzidziuś