WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Rozumiem...ale nie martw się na zapas
Idź do lekarza, zobaczymh co powie
Musi zbadać i ocenić - nie wiem ck mówił po ostatniej cesarce - w snnsie jak się wsyztsko zrosło itd?!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ostatnio podczas cc wyglądało to srednio
Po cc wszystko wygladalo ok
Blizne powinnam teraz zbadać na usg ale nie zdążyłam
Mówili że gdyby kiedyś coś to cc po 37 tc czyli jeszcze wcześniej...
Ale też na tym etapie mogą być komplikacje np zarodek w bliznie...nie ma co gadać bo bez tego łapie paniczny strach -
nick nieaktualnyRobert bez zmian czyt goraczka nie ustepuje, doszly kropki na pietacj wiec kazdy chod bieg jest ałaaaaa
doszedl tez zolty gil gesty gil a to u roberta oznacza ze bedzie gorzej.
Werka poszla do szkoly odbierza ja dzisiaj i jutro mama dziexka z klasy do swietlicy nie pojdzie.
Rano bylam w szkole pisalam na kolanie upowaznienia potem zakupy i siedzimy w domu. Z reszta wiatr wieje wiec nie warto wychodzic z domu .
Czekamy na werke.
Ja kregoslup mnie boli ale to od dzwigania wozka z robertem do gory wazyl troche a ja na trzecie pietro wciagam go,oesnie mnie bola chyba na @ bo brzuch rano cmil.
Co.u was? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehhe muszę namierzyć tego kawalera z którym tak za reke chodzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96c2ecdc659d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2b283f6dd4c.pngżabka04, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZAbka
Taaaaa wlansie muszę zrobić rozeznaniew grę wchodzą 3 opcje: Igor, Stasiu lib Kacper - bo on ich ciagle mówi heheh
Oj tak uśmiechnięta ! Uwielbia zlobek !
Natka
Taaaki to jeszcze z poprzedniej jesieni heheh
Nadal bardzo dobra jest wiec cała wiosne jeszcE przechodzi w niej
Edit.
Tzn obie są z Lidla wiec w sumie teraz nie wiem o której mówisz ehheh
Ta na gorze to z poprzedniej jesienia ta na dole to moja mama w tym roku złowila
ale jest dość duża wiec mooooE bezie na jesień jeszcze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 20:42
-
nick nieaktualnyKamcia ale ty masz glowe! Czyt pamiec!
Podziwiam.
Dariah tylko nie Stasiu hahahahah tescuowa moja mowi ze to pijusy i egoisci hahahah
Ktory facet to nie egoista?
Robert lata odechcialo mu sie spac.
Wyglupia sie z tata.
Przed chwila i ja mialam glupawke ....
Maz dostal zmiane angazu
Czyli od teraz musi 2 lata stuknac i moze isc zrobic strzalowego i uciekac z tej firmy.
I duzo innych wiadomosci na temat pracy meza ale to nie na temat ta byla najwazniejsza. -
Zabka
Super, że u męża w pracy się ciut poprawiło, bo tak odebrałam twoja informacje.
Dobrze, że Robert ma energię. Gdyby był ospaly i osowialy to byś się martwił, że go choroba trawi. Nie daje się.
Kamcia
Wow! Jaka ty masz pamięć!!
Dariah
Gdybym mówiła o jednej to pisalabym kurtkę a one mają te same kurtki. Ta bordowa zimowa a ta różowa to taka wczesna wiosna lub jesień -
nick nieaktualny
-
Zabko
Nie powiem że wyspana
Ale od kilku miesięcy tak wstajęalbo mąż albo automatyczne przebudzenia Patryka okolo 6
Tak zapoczatkowalam swoje samotne kawy 😂 za godzinę nie musialabyc już samotna. Przez godzinę moglabym kilka razy wstawac do maleńkiego. A tak w spokoju kawunia
Dziś super noc, polozylam się o 21, Patryk pierwsze przebudzenie o 2, potem 4(na dwie raty pije mm w nocy)
Ale dziś przed 6 to nadprogramowepiciu dostal i śpi. Mąż wyszedł a ja na kompie
Ja podziwiam że ty już po lab 😱
Nasz punkt czynny dopiero od 7:30