WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale to rzadkośc kiedy razem spią
Mąż był w łazience i mmsa mu wysłałam, zeby przyszedł i przejął Piotrusia 😂 nigdy nam tak nie zasnął
Tzn nigdy nie zasnął w miejscu gdzie akurat przebywalWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 07:08
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Spokojnie, spokojnie. Jestem. Nie było mnie długo, wiem, ale co się będę tłumaczyć. Czas tak mi ucieka między palcami, że ja nie pojmuje tego jak to, że za chwilę maj. -
Polski paradoks. Urząd czynny od 10:00. Przyjechaliśmy o 6:30 i jesteśmy 21 w kolejce po uzyskanie numerka do złożenia wniosków o paszport.
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka zartujesz.
Matko jakie u was kolejki!
Jedziecie gdzies jednak za granice?
Jak tam projekt pokoju dla amelki?
Ja wlasnie chate posprzatalam maz z corka odkurzali a ja gotowalam zupe, scieralam kurze a potem mylam podlogi.
Pranie tez wstawione juz myslalam ze pralka mi sie popsula bo sie zwiesila
Usiadlam na tylku .
Czas sie pouczyc procedur.
Dzis my siedzimy w domu.
Pada od nocy .
Chyba ze na chwile wyskoczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 10:39
-
Kolejki takie, że numerki wyczerpaly się po 17min. Nam udało się załapać.
Do odbioru za miesiąc.
Jak złapiemy jakiegoś taniego lasta to jedziemy. Pokój powoli się klaruje. Powoli zaczynamy kupować materiały budowlane.Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my jechaliśmy do Leszna bo tam i tak są mniejsze kolejki. W Poznaniu to ponoć w ogóle masakra jest.
Jeśli brac daty z internetu tzw kolejki online to najbliższe numerki są na koniec czerwca-początek lipca. -
Mowiacni paszportach wczoraj zerknelam na swój - ważny do lipca 2018’
Wiec tez mnie czeka wycieczka do urzęduw tym tyg musze sie jakość zebrać
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Mój paszport to chyba10 lat temu wyszedł no ale my raczej Polska lub ue ale trzeba będzie wyrobić dzieciom dowody bo przyszłe wakacje planuje gdzieś polecieć. Zobaczymy
W pracy spoko ale taki kołowrotek. 2 go idę do roboty ale jutro wolne więc ok.
Byłam w ppp wniosek ponownie złożyłam i dalej czekam.
A tak po nic ciekawego.
Dziewczyny natka na jakiej stronie szukacie wakacji ?
-
Skali
Szukamy wszędziewakacyjne piraci, Rainbow, coral, tui, niemiecki Neckermann, travelplanet.
Staram się i szukam okazji. Chciałabym pokazać Amelce wielbłądy, marzy mi się wypad na Sahare ale nie wiem czy ona nie za mała jest na takie atrakcje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 15:59
-
Ja szukałam na Tui, Neckermann i Itaka
Ale zmieniliśmy plany i już nie szukam hehhe
Ja tez 1 maja wolne, 2 nie i potem 3 wolne. W zasadzie mogłabym iść 3 maja do pracy to zyskaliby 0,5 dnia wolnego...ale zobaczę jeszcze09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Wlasnie tam nas jeszcze nie zawialo. Mamy "do zaliczenia" Maroko, Tunezje. Właśnie do Tunezji bym chetnie pojechała a stamtąd właśnie na 2dni na Sahare. Przejażdżki na wielbłądach, noc w namiotach arabskich. A dla facetów pustynia na quadach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobert umie powiedziec pigwin.
Ale jak moei to tak mialczy ? Tak cichutko delikatnie mowi.
Ale matka jest dumna!
Pampers mu dokucza przeszkadza ale na novnik wc nie siadzie wrrr
Dzis bez drzemki jeszcze nie padl ale juz mozeNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość