WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień ponpracy znów prace w ogrodzie
odbluszczanoa ciąg dalszy ehehe
No i mam nadzieje ze Sofcia będzie zadowolona z placu zabaw - ale to jeszcze trochę zanim on stanie bo trzeba przygotować ogród
A 17 maja przylatują teściowie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Całe szczęście ze maz wrócił cały !!!
A wiesz ze ja się wychowywałam w domu, miałam swój super olać zabaw a kuzynka w bloku j jej zazdrościłam ? Bo kna jak wychodziła na dwór na ich płac zabaw, zwykły i metalowy - to tam było zawsze pełno dzieci!
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah ale to prawda z kim bym nie gadala z osob mieszkajacych w domku to mowia ze to jest minus uroku mieszkania w domku jesli ktos ma dzieci bo te dzieci takie samotne......
A pod blokiem zawsze jakies dzieci z jakiegos podworka przybeda czy sasiadki hihi
Dobra biore sie dalej za nauke .
-
O na szybko dokończyłam ostatnie 3 metry kostki hrukiwej - jak niwa teraz
I idziemy na spacer z Sofcia bo moja przyjaciółka przyjedzie - idziemy ja odebrać na przystanek
A D pojechał opróżnić piwnice w starym mieszkaniu... jakieś 150 butelek wina i szampana lol plus inne pierdoly09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Całe szczęście, że mąż wrócił cały i zdrowy.
Dariah
Nam też marzy się domek, żeby dzieci miały więcej miejsca i żeby więcej czasu spędzały na dworzu ale narazie to nierealne.
Narazie z planach mamy plac zabaw na działce, mój tata chce zrobić sam.żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
My zaluczylismy dziś SOR. Podejrzenie skręcenie nogi lub stłuczenia. Ciężko stwierdzi. Grzbiet stopy leciutko obrzekniety, tak lekko, lekko bo prawie nie widać. Nie może może chodzic. Nie ma opcji by postawiła stopę na ziemi. Tak się kończą jej dzikie akcje z bieganiem po domu i poślizg na dywaniku przy łóżku.
-
nick nieaktualnyNatka az mi sie cieplo zrobilo.
Kurujcie sie i szybkiego powrtu do zdrowia zyczymy.
Nu nu nu Amelko!😉
Plan mam ambitny na dzisiejszy wieczor.
Dzieci spac i nauka dalej.
Aaaaaaa
I spalilam kolacje dziecku!
Wstawilam jej parowki i zapomnialam o nich robert pokazal palcem w strone kuchni mowie co sie stalo mam isc cos chxesz nagle dostalam olsnienia ze garnek parowki i co ? Spalone smierdzi na chacie.
Dziecko grzankami zadowolilam.
Robert znowu mniej je .
Niech juz bedzie poniedzialek -
Zabka
Normalnie szkoda słów na nią. Wywiaja, biega jak dzik w pokrzywa j i takie są skutki. No nic, teraz już wie.
Ogólnie to lekkie opuchniecie jest na grzbiecie stopy, dotykalam teraz jak spala. Jak leży i siedzi to twierdzi, że jej nie boli. Nie jest w stanie postawić stopy na ziemi czy oprzeć się na niej. Buzię przeszywa jej grymas bólu i nawet nie płacze tylko tak jakby piszczy, krzyczy i potem płacze.
Jutro pójdziemy jeszcze do pediatry, niech to zobaczy bo na naszej wieczorynce nawet jej zdjęcia nie zrobili bo to wieczorynka dla dorosłych jest. Niby skierowali nas do poznania ale sami stwierdzili, że obrzęk znikomy, brak innych objawów, rusza stawem, palcami u nóg więc pewnie w Poznaniu naczrkalibysmy się kilka godzin i tak potem byśmy byli odesłanie z kwitkiem.
Więc wróciliśmy do domu i obserwujemy.
Mam nadzieję, że niedługo będzie lepiej i zacznie chodzić bo humor ma okropny. -
U nas dzień siper minął
Była przyjaciółka. Razem gotowaliśmy potem spacer, lody itd
A jak pojechała to jeszcze do ogrodu poszłam popracować trochę - trwa akcja odbluszczanoe hehhe
Poprzedni właściciele lubili bluszcz, albo raczej posadzili i on tak sobie rósł wiec zarósł baaaarfzo ogród
A ja nienawidzę !! Wiec teraz się go pozbywam
Codziennie trochę i pomału się uda
Natka
O Matko !! Chhba bym zawału serca dostała a D by Sofcie na ortopedia zawiózł w gols wsadził i pół roku na wózku woził żeby znów się przewróciła się hehhehe
Dzieciaki !
Mam nadzieje ze nic poważnego i szybko wyzdrowieje !!
Na to ze „ma nauczkę” nie liczę znając Amelkę eheheh
Żabka
No ładnie ! Natka zakochana?hihi
Ju niedługo poniedziałek j Robert pójdzie do żłobkapo dluuuugiej przerwie !
przynajmniej będzie ładnie jadł
A Ty odpoczniesz !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja też do pracy
Mela ma zostać z babcią. Narazie sobie tego nie wyobrażam. Trzeba ją nosić. Oby zaczynało jej przechodzic bo w innym wypadku od poniedziałku idę na opiekę a nie uśmiecha mi się to bo mam spotkanie ważne, od którego zależy moja ewentualną premia na kolejny kwartał. Ech:(