WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to pospalismy dzisiaj do 8:00 szkoda ze corka przyszla bo bysmy dalej spali.
A robert zasnal o 20:00 poprostu padl.
Matka go wieczorem wyciagla jeszcze bez wozka na dwor poszlismy do sklepu kaweczek potem biegal za mna z lopatka piasku chcial mnie obsypac hihi
Dzis w moim snie bylam w ciazy!
Hahaha
Natka to znak. Obys dobrze gadala ty nasza "czarownico".😉😀
Ps peeling enzymatyczny musze ci powiedziec ze to jakies cudo.
Piekna buzia troche sie swieci ale super odzywiona taka inna dzieki.
No nic cioteczki.
Milego dnia .
U nas pada:-(
Ja sie biore do nauki dalej dzis skoncentruje sie na stronie a4 musze wbic tabelke do glowy.
Dzieci w poniedzialek sprzedam nawet nie macie pojecia jak sie ciesze rusze na zakupy sama musze kuoic sobie koszule ,buty i moze marynarke kuzwa uroslam😂😥
-
nick nieaktualny
-
A jakoś u nas powoli do przodu.ogólnie nic nowego. Zdrowi. Wczoraj mąż miał służbę więc teoretycznie wiecej jestem na forum ale praktycznie mniej mi się chce pisać 😛 na spacer sama z nimi nie chodzę. Piotrek-jak to piotrek-miewa humorki i ostatnio na przekór mamie składa się na środku przejścia dla pieszych😉tylko dlatego że ma iść za rękę. Bicie na złość nadal 😕 dziś się wyspal i od razu porannek lepszy. Mąż już w domu więc pewnie rozwazymy mini spacer-bo jutro znów służba. Musi nazbierac dni wolne. Rzadko widziałam go w mundurze. Ale dziś Piotruś taty nie poznal 😂😂😂
-
nick nieaktualny
-
ja to w miare super sie czuje, mogłabym miec więcej energii, ale tej to mi brakowało i przed ciążą
Patryk nie mysli przesypiać 12h ciągiem hihi
mdłości nie mam (nigdy w ciazy nie miałam), w tej to zero nawet pryszczy, wech bardzo wyczulony wiec mąż do kup ideał
rano mi goraco, wieczorem i w nocy zimno, po prostu cięzarnej nie zadowolisz
i fajnie, że t ciąża nie zabrała mi mózgu jak ta z Patrykiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Super, no to dalej trzymamy kciuki za rozmowę
Natka
Gratuluję, nareszcie Cię docenili, brawo
I oby Amelce szybko przeszło z nóżką.
Kamcia
Fajnie masz, że tak bez dolegliwości przechodzisz wszystkie ciąże, aby tak do porodu.
My na działce, pogoda różna ale jak nie ma silnego wiatru to czas spędzamy na dworzu. I widać, że świeże powietrze służy dzieciom bo ładnie przesypiają całe noce, dzisiaj prawie do 8:30. Apetyt też im dopisuje. No i Antoś grzeczniejszy ale pewnie dlatego, że ma tu sporo zajęć i atrakcji więc nie ma czasu się nudzić i łobuzować.żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Natka,
brawoooo!!!!!! Gratulacje! ciesze sie bardzo! i do tego to nie male pieniadze co Ci zaoferowali! super
zasługujesz na to!
Kamcia
ciesze sie ze tak bezproblemowo przwechodizsz ciaze
heeh widze ze Piotrus różki pokazuje
a Patrys zaraz roczek konczy!
ale ten czas leci!
Zabka,
juz Cie widze biegnąco, skaczącą, spiewającą w poniedzialek z dzieciakami do zlobka / szkoly! ehehe
sama bym biegla spiewajac o 6 rano lol
żabka04, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas ok, ja dzis w pracy - Francja/UK/Italia pracuja, wiec caly moj zespol jest w pracy wec tez jestem
a do tego mialam rekrutacje dizs wiec tym bardziej
jutro przyjezdza do nas rodiznka na kawe
a w niedziele ide z Sofcia z kolezanka i jeje dwiema corkami na jakas sale zabaw
no i po weekendzie
a do tego u na spogoda straszna, zimon, wieje itd
-
nick nieaktualny
-
Zabka
ja mam "zaplanowane" wakacje an pierwszy tydzien lipca - moi rodzice biora Sofcie i mojego chrzesniaka nad morze na tydzien !!!!
YEAAAAAAAAH!!
hehehehe wyrodna matka
-
nick nieaktualnyDariah oszzzzz ty!!!
Przestan zadna wyrodna matka
Ps ja z tych tez wyrodnych hahahahaha
Ale ci dobrze!!!!
Korzystaj a Sofcia pewnie bedzie sie dobrze bawic z dziadkami i kuzynem.
Zazdroszcze pozytywnie.
Moje wakacje to zadne wakacje.
Nim sie okrecisz zrobisz obiad i po dzieci trzeba jechac.
My mamy zaplanowany wyjazd nad morze w drugi tydzien lipca oby byla upalna pogoda 😜 -
Noo mega sie ciesze
zwlaszcza zemoi rodzice cheili jechac na tydzien z Sofcia w licpy i na tydzien w sierpniu w kuzynem
i mowie im: wezcie ich razem, po co placic 2x za hotel, 2x benzyna, trasa itd
a poza tym jak beda razem to sie soba zajma, oni sie super bawia razem, itd09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Zabka
no bezsensu placic podwojnie, a do teog dzieciaki razem ajk beda ot mniej sie rodzice umecza
tak wiec ja juz sie ciesze, Sofcia bedzie miala fajny wyjazd, a my będziemy miec wolne :d hihi
juz robie plany restauracji gdzie bedziemy chodzić przez ten tydzień ehehehh
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny