WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJade w miasto do galerii po kaszki .
Jak robert usnie to poszukam butow sobie na rozmowe.
Kamcia tak jak mowisz pewnie wszystko na raz.
Brawo dla Patryczka.
Z cisnieniem nie pomoge bo nie wiem o co chodzi ja nawet sobie sama nie mierze a u lekarza to u lekarza mowia ze ok to im wierze.
Trzymaj sie tam.
Moze kawe wypij? -
nick nieaktualnyBylam szukac zwyklej bialej koszuli nie ma nic.
Szukalam marynarki znalazlam ale za 140zl ok mysle sobie ale tak samo mi sie spina na rekach wiec bez sensu jak mam.
Wyszlam z butami i torebka 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Musze z szafy wszystko wywalic poszukac koszuli to moze w poniedzialek bym juz nie jechala do galerii mialabym wszystko.
Robert spal ladnie .
Wyszlismy to sie obudzil i krzyczal ze zimno deszcz padal.
Jakos dojechalismy do domu.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Torebka jest? Jest! Buty są? Są! Resztę się dosztukuje. Żebyś ty widziała jak ludzi e na rozmowy teraz przychodzą.
Hitem była jedna dziewczyna w japońska h, koszulce bokserce i krótkich, krociutkich spodenkach typu dłuższe majtki/bokserki. Do tego miała slomkowy kapelusz i torbę plażowa. Normalnie to był hit hitówżabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ja siedzę u nas na space blisko drzwi, spoglądając po skosie w prawo widzę recepcję a w prawy bok widzę dokładnie nasza słynna firmowa kanapę, na której to spoczywają kandydaci do pracy oczekujący na swoja kolej na rozmowę.
Oj, co tam czasem za cuda przychodzą.
Nawet kiedyś byla dziewczyna z chłopakiem, który poszedł z nią na tą rozmowę i nawet się całkiem udzielał. Przypomnę, że aplikowala onaDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ciotki
Natka mam nadzieję że wszystko będzie forsę z nóżką dobrze że chociaż zdjęcie u nas ponad tydzień kulal dwa razy ortopeda i ani zdjęcia się w Końcu przeszlo maść aloesowa pomaga.
Żabka trzymam kciuki za rozmowę na pewno się uda.
A u nas porządki w ogrodzie tzn nie mamy ogrodu jeszcze jutro ma być koparka i równać ale trzeba było drzewo robić także sobota byka pogoda idealna a wczoraj lalo cały dzień.
Poza tym nic ciekawego
Pola ma guza bo skacze z narożnika już za nią nie nadążam no ale cóżżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piotruś dostał się ponoć do naszego przedszkola. Jako że dla trzylatkow miejsce musi być, to było ryzyko że dostanie się do drugiego budynku czyli dalej i w innym miejscu niż klubik
A ponoć wynika z faktu że ja osobiście listy nie widziałam. Mąż byl w przedszkolu i to w późnych godzinach a listy nie było(strajk) . Spotkał dyr i ta mu nieoficjalnie powiedziala że wszystkie dzieci zakwalifikowane są przyjęte. Potem nawet na liście sprawdzila-dostał się do żabek.a od znajomej wiem że żabek nie ma w tej dalszej placówce
Drogą dedukcji tak to wyglądaale formalności we wrześniu więc szczegółów nie ma (np na jakie godziny go zapiszę)
Szans na pampka nie widzę 😂 -
Kamcia
Gratuluje!! brawo dla Chlopakow!
U nas tez nie widze szans na odpieluchowanie...teraz byl D przez 5 dni z Sofcia w domku i to ? zimno, padalo, wiatr! a mial z ia isc na ogrod, bez pamka, w gaciach...i to? gownohehehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️