WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia to znak ze masz ich wyslac i ogarniac trzecie Malgosie.
Bedzie ci lzej jestem tego pewna a chlopaki beda mieli wspaniala opieke i edukacje.
Ja dopiero usiadlam na tylku.
Ludu az mnie zalalo 😭
Rano dziexi rozwiezc potem do domu wisialam na telefonie ze szwagierka potem do tesco po koszule kupilam byla jeszcze fajna narzutka ale kasy mi bylo szkoda jak sie dostane do tej pracy to kupie
Potem do domu obiad potem po roberta i rozliczyc zlobek.
Cud!!!! Robert wszytsko zjadl od sniadania po obiad!
Zobaczyl mnie z usmiechem na twarzy wskoczyl mi na rece i zaczal po swojemu opowiadac hahahahha 😍💗
Pojechalismy po werke.
Auto zaparkowalam pod blokiem wsadzilam wozek i jaaaaazdaaaaaaa darl sie jakby ze skory obdzierali bo....chcial do domu.
Ale nikogo nie bylo wiec musial isc ze mna.
W szkole wzielam na rece (histeria trwala) wyrywal mi sie, oberwalam nie wiem ile razy a nie mialam jak go zlapac za reke bo nioslam dwie reklamowki do szkoly werki wiec korzystal.
W swietlicy postawilam na ziemi ten sie darl a ja mialam go gdzies .
Dobrze ze pani wyrozumiala i kazala nie zwracac uwagi na niego.
Potem biblioteka rosman do domu zostawilam dzieci ujrzalam niespodzianke i w miasto do trzeciego rosmana w poszukiwaniu kaszki roberta.
Teraz uzeram sie z werka bo niechce czytac .
A tu wypadalaloby cos jeszcze poczytac pomyslec .
Co u was?
Ps teraz dariah sie gniewa😉
Natka jak opis zdjecia amelki -
Wczytalam się ile tych punktów za brata w przedszkolu -całe dwa
Więc nie mam pojecia co sprawiło w tym roku że Patryk się dostal a Piotrek rok temu nie
Tym bardziej że Patryk mlodszy o rok
I w klubiku"nie lubia, nie chcą"dzieci niechodzacych
Jeszcze nie wiem czy się cieszę...satysfakcja jakaś jest
A tu punkty przy rekrutacji
I teraz tatuś z Piotrusiem u fryzjera
Patryś jeszcze śpi
Słucham ciszyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 21:47
-
nick nieaktualny
-
Natka
jak tam Amelka? jak nozka? masz opis zdjecia?
Skali
Polcia nie zle szaleje! zaraz zacznie biegac dziewczyna :d
a jak tam Syzmon, jak w zlobku?
Polcia tez pojdzie do zlobka? czy juz sie zgubilam ?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyKamcia nie dociekaj mniej to gdzies dostali sie dostali wiec mysl organizuj i korzystaj z tlenu
Dariah ok wybaczamy hihi
Wszystko ok?
Od kad wrocilismy ze zlobka robert jest bez pampersa.
Zrobil raz siku pod siebie , drugi sie zladowal i przychodzi do mnie z pokoju i pokazuje reke mysle czekolada ?????? Z kad?! Waham 😂😂😂😂😂😂😂😂😂tadam mamo pobawilem sie kupa!!!!!
Jego za szmaty do lazienki a maz czyscil koparke bo "fedrowal" kupe 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ale numer.
Umylam go puscilam bez majtek a w pojoju stal nocnik przychodze za nim a on siedzi na nocniku zrobil siku!!!!!!
Ufffff -
Taaak wszystko dobrze
W sb mieliśmy gości na kawie : moi rodzice, babcia, ciocia i wujek
A wczoraj byłam w w ogrodzie - odbluszczanie trwaa potem byłam z Sofcia na sali zbaw
W pracy Oknadal szukamy nowej osoby do jednego z moich zespołów
Hehehhe niezły Robert - to sobie urządził zabawę
Kamcia
Ty nie analizuj tylko się ciesz i skacz z radości ze oboje sie dostali!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
Ciesz się kobieto. Dzieci do żłobka, przedszkola socjalizowacżarcik oczywiście,
chociaż ja szczerze tyle łez wysłałam jak Amelka miala iść do żłobka. Kasę liczyłam chyba dziesiątki razy czy możemy pozwolic sobie na to bym poszła na wychowawczy. Noce nieprzespane i ciągle myślałam, że jak to ja puscic a teraz?? Piszę to z pełną świadomością swoich slow: TO BYŁA NAJLEPSZA DECYZJA W MOIM ŻYCIU.
Począwszy od socjalizacji--chodziłam na spacery, spotkałam się z innymi dziećmi itd ale tutaj jednak nauczyła się życia w grupie, własnych poglądów, pracy, zmotywowala sie do nocnik, do jedzenia itd. Syndrom grupy działa na nią świetnie.
Dodatkowo ma tu pedagoga, psychologa i logopede. Tu gdzie ja nie widziałam bo uważałam za normę pokazano mi co mogę jeszcze zrobić a tam godzie martwiłem się to okazało się, że w większości nie ma czym bo jest to norma.
Dodatkowo wróciłam wśród dorosłych. Zaczęłam sama się rozwijać, bo cóż leniuch byłam i niestety to zaprocentowalo. Nie używałam języka wiec po powrocie do pracy było mi ciężko. Ja się po polsku nie umiałam wypowiedziec a co dopiero po angielsku. No i gadam z ludźmi, śmieje się, tęsknię za lobuzem moim małym. Kocham być z nią w domu, uwielbiam spędzać z nią czas ale doceniam też smak gorącej kawy z expressu w poniedziałek. Ach... Trudne to są wybory i może cześć z was się nie zgadza z tym co pisze ale cóż. Każdy z nas jest inny i to jest w nas najlepsze, bo gdyby każdy był taki sam to byłoby nudno i monotonneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 18:42
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
A co do zdjęcia to brak zmian patologicznych.
Dziś już chodzi o wiele lepiej.
I stwierdziła, że dziś nóżka boli ha bardzo, bardzo mało.kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Dariah
Nadal mnie kusisz, szkoda tylko że to tak daleko ode mnie. Bo miałabym do pracy o 10km więcej w jedna stronę ale kusisz mnie i kusisz -
Natka
Ja tez już to wiele razy pisałam ze pójście Sofci do żłobka to tez była najlepsza decyzja
U nas akurat nie wchodziło w grę żeby nie poszła
Wszystko to co piszesz plus to ze ja po prostu nie nadaje się do bycia w domu - z dzieckiem czy bez - bo to nie jest kwestia dziecka. Ja poprostu libe prace, być potrzebna, rozwijać się, mieć wyzwania itd
A do tego Sofcia od razu pokochała zlobek! I zlobek ją
I w tamtym i w tym żłobku jest ukochana maskotka pan;)
No a o rozwoju itd już pisałaśhihi
-
nick nieaktualnyNatka dariah ale ja sie z wami zgadzam w 100%!!!!!
Powiem wam ze w pracy sie odpoczywa w sensie od domu, dziecka , monotoni tak wlasnie sie rozwija Natka itd.
Ja widze po znajomych calkiem inne kobiety
Ja mam nadzieje ze mi ta praca wypali i tez bede mogla wreszcie odzyc szczegolnie udobrochac mojego meza niech poczuje co to za wakacje bo wiecznie z jego strony mam przycinki ......
Ahhhhh najchetniej bym mu aorte dzis przegryzla.
Z nowin u mnie.
Zostalam zakwialifikowana na drugie stanowisko na liscie jest: ja, taksowkarz i dwie dziewczyny 🙌
Oby to byla pierwsza i ostatnia rozmowa bo nie chce mi sie uczyc kolejnych ustaw.
Dariah lubi tę wiadomość
-
Zabka
A rozmowa jutro jest?? Dobrze pamiętam?
Dariah
Ja francuski potrafię ale tylko "komunikatywnie" jeśli wiesz co mam na myśliale niestety ja tak posady nie zdobywam. Mam za słabe kolana
Też mi się humor sarkastyczny włączyłDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jutro na 8:00.
Kolejna bedzie gdzies za tydzien?
Niby dobrze bo juz duzo umiem ta eiedza tez jest potrzebna ale musze kolejne procedury pojac jesli robert w zlobku to moge sie uczyc prawda a nie marnowac czas.
No nic niby mi to lotto a gdzies stresik jest. -
Natka
Hahhahah się uśmiałam
No niestety to nie przejdzie
Ale się uśmiałam !!!!
Żabka
Trzymamy kciuki !!!! Będzie dobrze !!!!żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość