WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na joanne wolam dzoana same laski ladne znam ale sa nie dobre ale to najmniejszy szczegol hahahha
Jakos sie dogadacie teraz pozbaj plec i tworz wizje jak to ogarnac, jak to bedzie
Ja juz sie nie moge doczekac kiedy nam tu powiesz co nosisz pod sercem.
Ciesze sie jak dziecko normalnie i czekam czekam i czekam....kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamciu wiem domyslam sie ze stracha masz to zrozumiale.
Ale jakos to bedzie zobaczysz.
Ciesz sie ze to nie blizniaki? Chociaz ja bardzo marzylam o blizniakach.
Chlopaki dostali sie do zlobka przedszkola to znak ze masz ich poslac i miec czas dla najmlodszego.
Mi zaesze mowiona (bo sie tak martwilam jak z werka bylam w ciazy maz malo zarabial i rozmyslalam jak to ogarniemy) ze Bozia dala dziecko to i da na dziecko!
I tego sie trzymaj .
Bedzie dobrze jakos to bedzie aby zdrowie bylo .
Bedziesz musiala przezyc przetrwac kolejne trzy lata.
Masz ten plus ze miedzy dziexmi jest mala roznica wiec sie soba zajma w zabawie jak to mowia razem sie chowaja a potem to juz z gorki bedzie.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Super, że tak dobrze poszła rozmowa. No to dalej trzymamy kciuki za kolejną
Kamcia
Najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa a czy to chłopiec czy dziewczynka to już mniejsze znaczenie. Wiem, że marzy się Wam Małgosia więc oby Wam się spełniło
U nas pierwsza wspólna noc dzieci w pokoju udana, Natalka 2 razy zapłakała ale smoczek pomógł, a Antoś nawet nie zareagował (ma twardy sen). Rano przyszedł do nas po 7, na szczęście nie obudził małej, ona wstała przed 8. Pierwsza drzemka też ok, bo Antoś bawił się w salonie.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
hehehe wiesz od Małgosi, GOsi, Osi do Asi juz nie daleko ehehhehe
Marta
Super!! brawo dla dzieciaczkoW ! dali rade ! czyli pierwsze koty za płoty!kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Na Pawelka mąż nie zgadza się absolutnie(bo nie zna normalnego Pawła)
A Przemek to jego kolega z pracy, sąsiad czy chrzestny Emilki więc kolejne skojarzenie
Nie jest łatwo
Zawsze Mikołaj mi się podobało(wybór też przy Piotrusiu) ale koleżanka z pracy spytała jak będę wołać zdrobniale
I szybko się zorientowalam co miała na myśliMikuś-imię niejednego pieska
Ja tu nawet nie oceniam imion tylko piszę o skojarzeniach 😁 Mikołaj dalej mi się podoba ale tkwi mi to w pamięci -
Kamcia
Ale cos w tym jest,m wybor imienia uswiadamia Ci ile osób nie luibuisz / zle Ci sie kojarzy eheh
u nas byla tagedia z imieniem
bo :
1 / nie mogło byc bez polskich znaków
2/ bez H (we Francji nie ma litery H),
3/ wiele imion co mi sie podoba jest juz w rodiznie u D, a on ma duuuuza rodizne
i co najgorsze....mi sie malo ktore imie zenskie podoba, w zasadzie baaaaardzo malo mi sie podoba
wiec byla to droga przez mękę i tak droga negocjaji i kompromisu jest Zofia/Sofia -
i tak w dokumentach Francuskich, akcie urodzenie, dowodzie itd ma Sofia09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
i ooo!! dla mnie zdrobnieneij est mega wazne!
bo sa takie imiona, np Fryderyk ktore mi sie baaardzo podobaja, ale nie ma jak zdrobnic...
a dla mnie to wazne09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡