WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka
Trzymam kciuki za jutro
Kamcia
Brawo dla chłopaków, super że obaj się dostali
My czekamy na wyniki z przedszkola do 10.05.
Natka, Dariah
Ja Was podziwiam, że ogarniacie dom, dzieci w żłobku i jeszcze pracę, no na pewno nie jest łatwo ale jesteście dobrze zorganizowane i dajecie radę.
U nas plan taki, że od września Antoś pójdzie do przedszkola (jeżeli się dostanie) a ja z Natalką w domu na wychowawczym.
A dzisiaj wróciliśmy z działki więc już jesteśmy w domku. Dzieci śpią w jednym pokoju, od początku był taki plan na wspólny pokój, ale czekaliśmy aż Natalka trochę podrośnie. A teraz był dobry moment bo na działce dzieci i tak spały w jednym pokoju więc jak się tak przyzwyczaili przez te kilka dni i nawzajem nie budzili to idziemy za ciosem.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Kciuki !!!!!!! Powodzenia !!
Marta
No tak to jest super okazja aby przenieść Natalkę fo Antosia !
Już się na działce przyzwyczaili to trzeba iść za ciosem
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyBylo trzech czlonkow komisji: 2panow i 1 pani stawiam ze to moja kierowniczka by byla.
Z pozoru bardzo sympatyczna ruda malpa 😉
Nie bylo testu.
Pytali ogolnie o mnie, dlaczego firma panstwowa zxx?, dlaczego nie kaufland przeciez mam gdzie wrocic, co bedzie jak mnie nie przyjma? Odp ze spotkamy sie za tydzien lub dwa na kolejnej rekrutacji dopytali na jakie stanowisko aplikowalam😊 a jak mnie nie przyjma to bede na wychowawczym dalej, czy to nie problem ze dojazd 25km w jedna strone, beda szkolenia w ostrowie wielk. Czy to nie problem wyjechac na dwa dni (mysle sobie lepsze to niz dwa tygodnie w banku wyjechac na szkolke)itd
Kobieta zadala mi pytanie ktos jest prezesem i dwa pytania z ustawy z czego na jednym sie pomylilam ale sie poprawilam a pan mnie douczyl, duzo zadan co bym zrobila gdyby....
Wybrnelam z tych wszystkich zadan na plus bo babka potwierdzala ze o to jej chodzilo ze na plus dla mnie.
Praca od 16maja miala by byc.
Praca za biurkiem biurowa ale kontakt z klinetem w sensie wyjasnienia czyli zamknieta bede w biurze
Co mnie bardzo cieszy.
Umowa na zastepstwo ale zapowiedzieli mi ze jesli sie spr i bedzie wolny stolek to przechodze gdzie indziej zadko kogos wypuszczaja czyt nie przedluzaja umowy.
Kazdy mial rozmowe na inna godzine.
Ogolnie rozmowa bardzo na luzie bardzo pozytywna.
Mam dobre przeczuciekamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Super! czekamy na kolejne infomracje !
Trzymam kciuki aby 16 maja zaczac prace!!
Kamcia
a czemu nie ma opcji aby mieli razem pokoj?
finalnie beda miec moiwsz tak? to nie fajnie?
bo Wy macie 2 pokoje dzieciece, dobrze pamietam? czyli i tak ktore z ktoryms bedzie musialo byc w pokojua ze bedzie Małgosia to chlopaki razem eheheh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
patryk dośc czesto przebudza sie w nocy, tzn nigdy nie robil pobudek na fikanie kilkugodzinne ale przebudza sie z płaczem-troche picia pociagnie, ostatnio troche mm, taki typ...nie chce by budzil Piotrusia-który ostatnio wczesnie wstaje
"kiedys" beda razem w pokoju, niech w końcu Patryk lepiej noce przesypia
mamy maleńkie mieszkanko, ale maleńkie 4 pokoje, damy rade sie pomieścić, nawet mam mini wizje-tylko kasy brak na te z opcją trzech chłopaków -
Kamcia
no tak, rozumiem , ale zanim Dzidzia sie urodzi ot Paterys bedzie miec juz 1,5 roku wiec tez juz moze lepciej bedzie spac, a zanim Dzidzia wyjdzie do swojego pokoju *u Was chyba w wieku 6 miesiecy idzie do pokoimku nie) ot bdzie miec 2 latka
to do tego czasu juz powinno byc dobrze wnocy i bez wiekszych pobudek
A co to za plan na "3 chlopakow"?
I gdzoe plan na 2 chlopaków + Malgosia?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiotrus wie co mowi moze byc Asia (maja urode tylko tskie znam ale sa nie dobre maja charakterek) i ania tez moze byc (madre dziewczynki).
Oczywiscie wszystkie sa cudowne.
Ciotka caluje piotrusia i niech kracze dalej!!!!!😘kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny