WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka
Rozumiem o co chodzi ;? Mój były pracował przez wiele lat w Tunezji jako rezydent - byliśmy tam na wakacjach jakieś 8 lat temu?
Fajnie ale nie moje klimaty
Wg mnie Amelka jest za mała - chhba ze masz w planach wrócić i pokazać hehe to jeszcze raz za kilka lat - bo nie ukrywajmy, za kilka lat zapomni. Za mała jest na wycieczki które maja faktycznie poszerzyć horyzonty
No i dla mnie wycieczka na wielbłądach jest za mała na to.
Ale to moje zdanie
Pewnie globtroterzy powiedzą ze dziecko nigdy nie jest za małe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ah jeszcze Nafka, uważajcie na kategorie hotelu. Niestety ich i nasze to nie to samo..
4 i 4,5 to takie minimum akceptowalne tam
No i trzymam kciuk żebyście coś super znaleźli !Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Właśnie musimy pomyśleć co i jak i ewentualnie gdzie. Zdaje sobie e sprawę, że u nich 3 gwiazdki to barak, cztery to może być dla mało wymagających a i piec trafi się kiepskie, bo całe arabskie kraje same wyznaczają sobie ilość gwiazdek ns hotelach i nawet z budy do psa zrobią Ritza
ja dużo czytam opinii i dodatkowo pytam ludzi, którzy byli czy warto.
Narazie się zastanawiamy. Zobaczy się.
Swoją drogą zadziwia mnie jak bardzo i z jaką dokładnością Amelia pamięta Rodos. Jak opowiada, mówi co robiła i gdzie była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 21:40
-
Cześć dziewczyny.
U nas też ostatnie dni zabiegane, była u nas kuzynka męża z Francji z córkami więc mieliśmy niezłe zamieszanie w domuDobrze, że dzieci razem fajnie się bawiły, miło było się spotkać więc naprawdę fajnie spędziliśmy czas.
A jutro jadę z dziećmi i z moimi rodzicami na działkę, więc oby pogoda dopisała, żeby dzieci spędziły jak najwięcej czasu na dworzu. Tam się Antek wyszaleje to może będzie grzeczniejszy.Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Marta
No tak jak się Antoś wybiega to jest szansa ze będzie grzeczniejszy hehhe
Niestety to jest taki okres ze dzieciaki pokazują rogiciężko jest czasami oj ciężko...
Natka
Na pewni znajdziecie jakaś super ofertęnajważniejsze żeby Wam się podobało i żebyście znaleźli to co Wy chcecie
Pochwal się pokojem Amelki hihi
Żabka
Tak tak na pewno pokaże zdjęcie buju buju - ale to jeszcze chwila bo trzeb aten teren ogarnac teraz hehhe
Ale mamy już wybrany płac zabaw wiec pół sukcesu09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Natka
Heheh ten co w reklamie Castoramy w tv - mam nadzieje ze będzie działać tak jak w reklamie bo inaczej składam reklamacje Hehehe
Ale w Leroy...bo na stronkę Casto nie ma tego co w reklamie !!! Ale to ten sam, nazywa się Zuzia
Tylko na dole zamiar piaskownicy D zrobi stolik piknikowy z ławeczkami09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Ale my własne nie chcemy piaskownicy
Sofcia nie przepada za piaskiem wiec wole zrobić tam stolik piknikowy i ławeczki gdzie będzie mogła sobie usiąść09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja po piasek pojechalam do lasu
Próbuje już od kilku tyg namówić D na domek smoby ale nie chce ulecmiał budowac Meli aleciagle brak czasu. Nawet cześć z materiałów ma w garażu. Więc tak go namawiam na ten domek że zjeżdżalnia
-
nick nieaktualnyDariah aha.
Natka zrobi jak juz nie bedzie jej potrzebny! A tak na powaznie dussssss meza poki ona mala i bedzie miala radoche a jak nie to kuo gotowy
Kamcia hihi aha
Ja od jakiegos czasu w domu.
Zrobilam obiad ,prania dwa i teraz pilnuje roberta co by nie wpadl na pomysl isc spac w miedxy czasie bede sie uczyc. -
Dariah
Taki domek smoby na palach. On jest zezjezdzalnia.
My dziś byłyśmy na spacerze. Zrobiliśmy z Amelka prawie 3km pieszo.
Ciekawe, czy będzie spala. Póki co twierdzi, że nie jest zmeczona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 12:25
kamciaelcia, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała
Aa No to już wiem jaki
Ten nasz domku nie będzie mieć tylko taki podest zadaszony na orze
Taki chcemy płac zabaw
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b91ccc1d4c7.png
I na dole zamiar piaskownicy ten stolik z ławeczkami
Myślałam tez żeby kupić oddzielnie taki plastikowy dk ej co na ziemi stoi - zobaczymy
Piękna Amelka !!! Taka duża dziewunia !!Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość