WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia jaką slonica hihi
Ładnie ci
I ten brzuszek 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😘
A miałam się pytać wczoraj zapomniałam robicie te badanie nifty? Kiedy? A może już robiłaś to kiedy wynik?
Tak pytam ostatnio tak myślałam i tobie i o tych badaniach.
Brzuszek piękny. Ciotka glaska
Edit Patryk ba twoje chłopaki mają cudasne te oczyska .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 21:15
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia hahahaha nie spoko pamiętam o tamtych badaniach myslalam ze to inne basanie,tylko że ja się nie znam na nich nigdy nie wglebialam się w te tematy może głupie ale po prostu nie miałam takiejn potrzeby żadna też ze znajomych nie robiła takich badań więc nie znam się z rad pytam .
Ale ok ważne że już po i jest ok .😚
Hihi -
Kamcia
Ja tam slonicy nie widzę. Ja mam jedną nogę jak ty dwie . Szczupła, piękna mama.
Zabko
Super dzień mieliście. U nas cały dzień dziwna pogoda. Chciałam zabrać Melke na plażę miejska ale pogoda była taka, że myślałam, że za chwilę będzie padać. Odwiedziliśmy zatem starsza siostrę D. Pogadaliśmy z jej najstarsza córka (19lat), która w tym roku wraz z koleżanką rusza w Polskę. Doslownie: z Poznania do Karpacza, z Karpacza do Krakowa, z Krakowa do Szczecina i że Szczecina do Warszawy. Moja krew hahakamciaelcia lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle to moja mama jak się dowiedziała gdzie jedziemy w tym roku to mi dzwoni z płaczem, że z rodziną do piekła na ziemi jedziemy. Ze tam się ludzie wysadzaja, że terroryści, muzułmanie, że mi dziecko porwia. Masakra... Żaden argument do niej nie trafia. Aż dziś wylaczylam tel bo już mi się nawet czytać i słuchać tego nie chciało.
No, to się poskarzylam wam. Ale ułożyło mi chociaż.
P. S. I tak się cieszę na ten wyjazd i żadne czarne wizję tego nie zmieniaDariah lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Bo ja zdjęcia z góry robię hahaha , a tak serio to musimy sie w końcu spotkać. Ja niestety 31go jestem w pracy i zanim bym do domu dojechał, zgarnela Amelke i ruszyła to byłoby grubo po 18:00 -
Marta
Chwal się częściej kochana!
Natalio, życzę Ci sto lat albo i więcej. Życzę Ci codziennego uśmiechu, ciepłych ramion bliskich osób. Życzę Ci byś nie zaznala smutku a troski jedynie utwierdzalt cię w przekonaniu o własnej wewnętrznej sile. Życzę Ci byś nigdy nie była sama a swym uśmiechem czarowala towarzystwo. Natalko: pomyślności!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 22:41
marta258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta
Stooo lat w zdrowiu i szczęściu dla Pięknej Natalki!!
Chwal się częściej
Kamcia
Ja tam słonicy żadnej nie widziałam ale za to widziałam siper zdjęcia super chłopaków i ich mamusie
Żabka
Ale mieliście super dzień ! Dzieciaki super
Nafka
Hehhehe No ładnie mama sobie ubzdurała
Chociaż jako była dziewczyna osoby która mieszkała tam sporo lat powiem ze poza główne ulice to bym jie wychodziła..komunikacji piblinej bym nie używała (wynająć auto) itd...i to sam mój ex mówił ze sam by tego nie zrobił nigdy.
Wiec myśle ze należy uważać mimo wsyztsko
Ale wakacje na pewno będą super !
A gdzie dokładnie jedziecie ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My wczoraj dojechaliśmy
Droga nieco dłuższa niż rok temu - nie wiem czy to jakiś narodowy dzień traktorów na drogach bul czy co....ale pełno ich bulo a na drogach krajowych wiadomo co to powoduje
No ale dojechaliśmy, Zosienka była dzielna i jesteśmy w naszym ukochanym miejscu
Dziś pogoda była średnia wiec byliśmy w Ostródzie na lodach i spacerku
Jutro już ma być ładna pogoda.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Milego urlopu wam życzę i przede wszystkim odpoczywajcie. No i zdjęcia poprosimy.
Teraz taki czas, że traktorów, kombajnów dużo. Ja zamiast 30min do pracy czasem jadę 45! Masakra.
My jedziemy do Sousse. Do centrum mamy 3km i zamierzamy jechać busem hotelowym lub ewentualnie taksówka zobaczyć parę rzeczy. Wiadomo, że trzeba chodzić uliczkami turystycznymi, to jest logiczne. Mi również zależy na bezpieczeństwie. Wiele się ponoć zmieniło od 2015r i wszędzie tam są patrole policji i wojska i to wiem od osoby, która niedawno też była tam na wakacjach. Poza tym są jeszcze wycieczki zorganizowane, no i plaża hotelowa, która jest ogrodzona a hotel posiada własną ochronę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 20:05
-
Tak, do El ksar jedziemy
Początkowo myśleliśmy o Djerbie ale z atrakcji to tylko Sahara, a Amelka chyba jednak ciut za mała jest (chociaż w ograniczeniach jest zapis, że dziecko pow 2roku życia może jechac ale jakoś tam chyba jeszcze nie).
Ale przeznaczenie było inne widocznie, bo akurat rzucili taka promocje, że żal byłoby nie skorzystać. Raczej niżej by nie było. Obserwowaliśmy co prawda jeszcze inne kraje, bardzo zależało nam na Malcie ale to może innym razemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 20:56
-
Hej ciotki niestety nie nadrobię was bo umyka mi że muszę was odwiedzić
U nas w miarę ok bez większych zmian coraz więcej obowiązków mam ale jakoś daje radę chociaż pola ma ciężkie noce często się budzi co mnie wykańcza
A jak samopoczucie ciężarówek ?
-
Hej Skali
Super ze napisałaś !!
A Pola zawsze miała ciezkie nocki czy dobrzespała ?
Chociaż jak tak myśle to u nas tez około roku - ploltora były ciezkie nicki i diuuzo pobudek.
Ja się czuje do rze chcioaz zmęczona jestem jakbym w kamieniołomach pracowała
Mdłości itd nie mam wiec to Ok09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡