WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Hehe dokładnie skoczek
Chociaż dziś odkryła do czego służy koło !
Do skakania do niego z murki, płynięcie w koło taty i wyjścia żeby znów skakać hehehkamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
I swierzilismy z D ze zostaniemy jeden dzień dłużej - zamiast wyjechać w pn wyjedziemy we wt
W pn ma być megaaaa pogoda a do tego pokój jest wolny na 1 noc ! Yes! Wiec od razu przedłużyliśmykamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Nic wcześniej nie pisałam bo nic nie przesądzone z przyjazdem ale procentowo teraz i spadło.
A robimy ten mini pokoik i bedzie tu-niestety -nasza sypialnia. A że on taki mini to nawet łóżko nie wejdzie. Mamy zamowiony tzw materac na stelażu. A że pokoj mini to i ten materac wymaga podniesienia(przez gniazdka nie wejdzie) to zamowilam takie pod nogi plastiki. Że mini i wschodni to musowo żyrandol z wentylatorem-dziś zamontowany i ufffff działa a nie bylo to takie łatwe. Reszta to do pokazania Kiedy dojdzie materac a wiec za jakies 2tyg. Jak kasa się znajdzie to mini remont u chlopakow a potem cos Malgoni wymyslimy(dostanie ten pokój co mamy teraz jako sypialnie) -
Kamcia
Aaa czyli zmiany pokojowe hihi
Wiesz co ale to i tak fajnie ze macie na tyle pokoi ze dało sie zrobić pokoje dla każdego.
A ze mały? Mój brat tez ma faka sypialnie żeby tylko materac wchodzi (to byłam garderobach kiedyś) ale dzięki temu maja pokoje dla dzieci
W takim razie chłopcy razem czy każdy osobno ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
chłopcy razem, juz sa razem, Piotrus dostanie łózko (spi na wersalce) i takie samo od razu Patryk tylko nie wiem kiedy bedzie gotowy spac w ózku zamiast łózeczku...
i kiedys kiedys jak juz naprawde sie zbuntuja to starzy wyladuja na kanapie w salonie a pokoik któremus oddadza, ale licze ze mamy jakies 10 lat
pokoik mini
ale chociaz materac na nogach wejdzie
ale...ale zgodnie z rozumem zamówiłam szer 140 (spimy teraz na 170cm wiec niezle awansowalismy)
pokoik pomalowany, wentylator wisi, reszta zależy od łózka bo nawet wezgłowie dziś przyszło
ba dywanik jest kupiony
jednak wszystko na zasadzie-ze mozna oddac ...bo jak remont nieplanowany, tak rozwód-owszem
porozumienia, a bardziej mojego nastawienia brak -
i wiesz
kiedy pisałam, ze u nas nie ma miejsca czy atrakcji to absolutnie nie oznacza "ze nie zapraszam"
ale mieszkanko na trzecim pietrze w bloku bez atrakcji dla dzieci w najblizszej okolicy to nic przez co bym zachecała do przyjazdu
ale drzwi nie zamykam czy cós ale tak sobie mysle, ze atrakcja mojej okolicy to jeziora dookoła-może na jesien jakiś weekendzik??? jesien bo teraz w sezonie nie ma co się w tłumy pchac
ale to takie mysli niezobowiązujące
bo to jeziorka małe, przy lasach, w miasteczkach -
Kamcia
Ależ ja tego wcale tak nie odebrałam
Bardzo chętnie na jesień nad jeziorko ! Poza miastem i bez tłumów oj tak!
Oj myśle ze spokojnie masz 10 lat, podejrzewam ze wcześniej się nie zbuntują
Ale fajnie ze j tak jest na tyle duzy pokoik chłopaków ze można dwie wersalki wstawić. Jak odrosną j będzie potrzebne miejsce na biurka to zawsze można piętrowe łóżko
Eh skoro remont i nowa sypialnia to może i wizja rozwodu się oddala ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Co tu tak cicho dziewczęta? Jak mija piąteczek?
Ja dziś po całym dniu w końcu mogę świętować urodziny po grecku, z ulubionym ouzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 06:46
kamciaelcia, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość