WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka wszystkiego najlepszego pomyślności kochana!
Kamcia super udanego wypadu i słoneczka.
Ja mam młyn w pracy dużo wniosków, mało ludzi bo urlopy do tego jestem warczaca.......
Dziś jadę do miasta rodzinnego bo dzwonili że jest moja babcia więc skorzystam przy okazji w planie mam zachaczyc ojca grób ale zobaczymy jak to będzie.
Wczoraj niania była z dziećmi w papugarni. Werka strasznie nie chciała iść tam co sie okazalo na miejscu ona z stamtąd nie chciała wyjść tak było jej fajnie.
Robert wszedł bawił się dobrze do czasu kiedy papugi poleciały w jego stronę żeby na nim usiąść i zaczął krzyczeć na nie noł noł i wsiadł do wózka j tak siedział.
Dariah ale masz plywaczke Wow.
Moje nie wiedzą co to basen 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 18:00
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Po ale super ! Mam nadzieje ze pogoda dopisze
No tak potem jesień i brzuszek coraz większy a potem Małgosia już będzie to tez będzie bardziej skomplikowane
Korzystajcie !
Żabka
Ale super zdjęcie z papuga !!! Rewelacja
Fajnie ze dzieciaki się dobrze dogadują z niania
Natka
Stooooo lat! Sto laaaaat !
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziękuję wszystkim za życzenia.
Co do świętowania, to cały weekend świętuję w piątek urodziny a wczoraj imieniny. O! Tak się bawimy w wlkp
Dziś bardziej leniwie chociaż namawiam D by pojechać do rodzinki. Widzę, że mu się nie chce bo to kupę km w jedna str ale dawno tam nie byliśmy. -
Kamcia
Ale chłopaki maja zabawę ! Siper
Fajnie ze trafiliście na dobra pogodę bo od wtorku ma się ooosuc
A my dziś mamy wycieczkę nad Śniardwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 11:58
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Natka
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęście i spełnienia marzeń
Kamcia
Super, że wyjazd udany
U nas teraz więcej roboty przy dzieciach, mąż popołudniami w pracy więc ja ogarniam dwójkę, dobrze że wieczorami przychodzi mama to mi pomaga przy kolacji i kąpieli.Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Jejku, jaką tu ciszaaaaa.
Kamcia
Jak tam nad morzem? Jak dzieciaczki? Jak samopoczucie?
Dariah
Wy już po wakacjach? Dobrze kojarzę? Udało wam się spotkać z Kamcia? Jak się czujesz?
Marta
Trzymam kciuki za te dni samej popołudniami. Ja też teraz sama. Z jednym dzieckiem jest co robić a co dopiero z dwójką.
Skali
Jak u was? Dzieci lepiej? Zdrowe?
Co tam słychać?
Zabko
Jak w pracy? Mam nadzieję, że coraz lepiej, chociaż teraz czas urlopowy więc pewnie pracy jest więcej? Jak Robert? Jak wam idzie odpieluchowanie? -
Hej Kochane
Natka
Kamcia była nad morzem wiec spotkanie przełożone na inny termin
Ale na pewno się spotkamy !!!!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja dziś po wizycie - 4,4 cm dziecia
Kamcia
Właśnie zapomniałam, jak tam Małgosia ? Jaka ona już duża ? Bo to już przecież połowa nie?!żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej cioteczki.
Ja zabiegana dzień za dniem leci....
W pracy ok. Dostaje rady od starszej wiekiem pani , wskazówki itd .
Daje radę w pon wraca koleżanka więc będzie mi lżej......
Dziś dostałam telefon że kuzyn męża zmarł miał 47lat.(na darmo nie miałam koszmarow).
Więc niania będzie we wtorek praktycznie cały dzień z dziećmi aż się zdziwiła ale nie ma wyjścia.
Ma być od 6:00 do 15 ale mąż na 13 ma pogrzeb więc pospi po nocce wstanie i na pogrzeb poleci ja mam na 17 fryzjera a muszę iść bo wyglądam jak wiesniara włosy się wyjrecaja w każdą stronę.
Zamówiłam imonoglukan czy jak to się zwie zamierzam Roberta już fAszerowac .
Kochane przepraszam ale nie nadrobie.
Mam nadzieję że wszyscy zdrowi, brzuchatki rosną nam i jest wszystko ok.
A tu przed wczoraj robiliśmy nalesniki.
Normalnie roslam jak widziałam zajadajacego się Roberta dzemikiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 19:59
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Hej ciotki trochę nadrobiłam.
Wszystkiego najlepszego dla solenizantki ny na weekend byliśmy w Krakowie i w termach chocholowskich koło zakopanego. Termy koszmar dzieci szału dostawała ludzi milion tragedia w Krakowie nocka u znajomych szybkie zakupy i do domu w ogóle Szymek źle znosi duże sklepy przez to że his mówi ma problem z emocjami więc jest tylko krzyk co u mnie powoduje nerwicę
Jestem ogólnie mega wykończona ale może mój m za 2 tyg wróci z tej cholernej delegacji i będzie na miejscu
Z dobrych rzeczy schudłam 7 kg wszystko dzięki wizycie u pani dietetyka także nawet ciężko nie było najgorzej żeby pamiętać że trzeba zjeść to już łatwe nie jest
Szymek chodzi do żłobka miał mieć przerwę ale okazało się że mają miejsce w tym. Co ma dyzyr.
Pola już lepiej przysypia nocki ale bok łóżeczka został zdjęty i dostawa do nasZego łóżka i teraz nie uderza o szxzebelji chyba to ja budzio
No to idę spać bo o 5 pobudka
Pozdrawiam gorąco
-
wizyta u neurolog...ech...
organizacyjnie poszoło super, sprawnie mimo ze na nfz, lubie tego doktorka
ale jak to zawsze po piotrusiowych wizytach bywa...jestem poddenerwowana, nabuzowana, zniesmaczona, bo niby OK, ciągle (u każdego"specjalisty") słyszę to samo odnośnie tego jego nie mówienia-bo to w tej sprawie
czekamy, obserwujemy, moe byc po tacie, nie ma wskazań do badań, ale...i tym cholernym ale się kończy
ale skoro idzie do przedszkola to super, okaze się co dajej...
i takimi dalekosięznymi planami nieplanami jeśli kiedyś wyjdzie obok braku mowy COŚ to będziemy działać
i tym razem tym COŚ jest kwestia badań genetycznych
jeśli obok mowy wyjdzie jakieś upośledzenie/opóźnienie intelektualne to bedziemy robić badania genetyczne BO Piotruś ma specyficzną urode(duże mięsiste uszy nisko osadzone) i to często się wiąze z jakimiś mikrodelecjamii itp
ale to moze byc taka jego uroda
kontrola w grudniu, zobaczymy, obserwujemy , czekamy
same widzicie
niby Ok
ale jak z czymś wyskocza to z grubej ruru
a potem człowiek patrzy na to swoje diecko i sie doszukuje
a bycie rodzicem i pedagogiem to ...hoho...conajmniej przekleństwo
dziś ochklone i podejdę do sprawy jak "zawsze"
tym bardziej, że mówiłam mu, ze jak dla mnie to Patryk jeszcze mniej mówi na tym etapię -
Kamciu u nas kiedyś na prywatnej wizycie pediatra mówiła że ma nisko osadzone uszy i male oczywiście coś o autyzmem ale jej wytłumaczyłam że był badany w tym kierunku ona i tak swoje masakra z tymi lekarzami my many neurologa 2 września zobaczymy co powie
-
On mowil o genetyce
Ewentualne mikrodelecje itp
Ale to weźmie pod uwagę (skierowanie na badania genetyczne)jeśli oprócz braku mowy będzie coś A dokładnie uposledzenie intelektualne. A że idzie Piotruś do przedszkola to teraz będzie widać czy "intelektualnie odbiega od rówieśników "
Teraz nie ma podstaw nas kierować
Wkurzaja mnie takie wizyty kazdorazowo
Bo słyszę że jest ok, czekamy, obserwujemy, ale...
No i U nas chodzi o duże miesiste uszy A ja przecież od lat śmieje się z męża i zawsze powtarzalam że jego ojciec i dziadek maja okropne te uszy i oby nasze dzieci nie odziedziczyły 🤣
Lekarz nic nie sugerowal ale będzie mial to na uwadze
A że nikt nic innego niz brak mowy nie znalazl to problem. Bo jak nie ma przyczyny/choroby to jak to leczyc?? Przecież wszystkie wiemy że gdyby bylo upośledzenie umyslowe to brak mowy mialby przyczynę. Chyba bylabym mniej wkurzona gdyby coś znaleźli A nie gdybali(bo nawet nie szukaja bo nie mają podstaw)
Słowo autyzm "lubi "logopeda
Bo zawsze coś
A Piotrek chyba jej poleceń nie lubi i mocno ja ignoruje
Lubi neurologa i czesc zawsze poda, grzecznie posiedzi, no dziś n klawiaturze kompa mu klikal 😉