WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mocz oddany
Zobaczymy
Rozmawialam że znajomą. W tamtym tyg najpierw syn, potem corka A na weekend ona-goraczka, jakby jednorazowa i bol brzucha, u niej bol głowy że była na ip
I szybko minęło
I właśnie jej mały też się zsiusial A to już mu nienormalne nie zdarza. Z bolu brzuszka pewnie.
U nas temp 38,0. Ani to goraczka ani zdrowe
Czekamy na wyniki. Jak wyjdą źle to pójdziemy do pediatry bez rejestracji. Jak dobre to zganiam na tego wirusa -
A było idealnie z sikaniem
Wręcz dziś do 9:30
Od 10 -jak to odprowadzilam po logopedzie (tzn logopedy nie bylo i nie dala znać)to się posikiwal
Potem plakal
Ale on pewnie plakal z powodu mokrych spodni. To że nie mowi nie znaczy że nie przeżywa. W aucie na sucho. Wracamy. Te 30km to 20 min drogi
W lab doslownie 2min 😉 odbiorę z apteki zamówienie i pewnie pojdziemy na kawe aniżeli na 3. Piętro i znów na dół bo przecież po Patryka trzeba -
Badanie moczu prawodlowo tzn ph dalej wysokie ale to jedynie mozemy zakwaszac-dalej niech pije czarną porzeczkę.. a tak brał nawet leukocytow w moczu czy tym bardziej bakterii. Tylko się cieszyć. Teraz bidulek padł na kanapie...W sumie do domu wszedł dopiero o 15 😉 temp 37,6 (wczesniej nic nie podawalam)więc się nie zdziwię gdyby to był ten wirus z grupy po sasiedzku
-
nick nieaktualnyHej hej.
Nie nadrobie was.
Wpadłam na chwilę widzę że coś się dzieje.
Ja właśnie uczę się do dyktanda i z matmy kartkówka z cyfr rzymskich więc lżej.
Kamcia A te 38 to po przedszkolu? Może przegrzany?
Cieszę się że wyniki moczu ok.
Natka pilna diablica.
Dariah ahhh A niech prowadzi będzie ci lżej.
Ja dziś nie śpię od 2:45!!!!
Niech wyłącza już ten księżyc.
Dzień nie lepszy więc zostawię to bez komentarza.
Marzy mi się położyć już spać i obudzić się nad ranem może bym się wyspala. -
Żabka
Tak tak się umówiliśmy z D ze jak Tosiek już będzie z nami to on zaprowadza co bym rano nie musiała ubierac Małego na dwór
A ja odbiorę Sofcie - odebrać to jiz nie problem, tylko to rano
Nie było by takiej opcji to bym jakos kombinowała ale D może później zacząć09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Cześć dziewczyny.
Natka
Współczuję histerii Amelki, to chyba ten wiek i bunt.
U nas też nie jest idealnie, Antek w ogóle nas nie słucha, robi co chce i na dodatek robi afery jak mu na coś nie pozwalamy albo jak coś mu nie wychodzi to od razu krzyk i wycie. I mam wrażenie że nieraz zrobi coś specjalnie na złość nam, no nieraz jest naprawdę ciężko.
Żabka
Oby udało Wam się znaleźć Wasz wymarzony dom.
I gratulacje dla Weroniki, no zdolną nasz córkę.
Kamcia
Zdrówka dla Piotrusia.
Dariah
Fajnie, że uda Wam się tak zorganizować po porodzie, jak mąż rano będzie zaprowadzał Zosię to na pewno dla Ciebie będzie łatwiej bo nie musisz specjalnie brać synka ze sobą.
Moja sąsiadka tak ma ze swoimi dziećmi (w wieku Antka i Natalki) i rano jak idziemy do przedszkola to bierze małą córkę ze sobą a tu pogoda przecież różna a rano ogarnąć dwójkę to naprawdę wyzwanie.
A my nadal walczymy z chorobą, poprzedni tydzień był ciężki bo mnie dopadło, pewnie zaraziłam się od Antka, nie miałam na nic siły, czułam się fatalnie z bolącym gardłem, zapchanym nosem i okrutnym kaszel. Na tą chwilę czuję się już lepiej ale mocny kaszel jeszcze potrafi mnie złapać.
Z dziećmi byliśmy u lekarza bo oboje z mega katarem, Natalce już prawie przeszło ale u Antosia się pogorszyło bo doszedł kaszel i gorączka już 3 dzień z rzędu. Oczywiście do przedszkola nie chodzi, byliśmy dziś rano znowu u lekarza, chciała mu dać antybiotyk ale my nie chcieliśmy, dostaliśmy skierowanie na badanie krwi i wyniki wyszły ok więc to nie żadna bakteria więc dobrze że nie wzięliśmy tego antybiotyku. Ma leki na katar i teraz dostał na kaszel więc oby mu jak najszybciej pomogły.
-
Marta
Ojej ale bidulki Was rozłożyło ;( dobrze ze tego antyniotyku nie wzięliście !
No i współczuje również histerii - widzę ze wszystkie jedziemy na tym samym wózku..
Chociaż to pocieszające
Tak, odebrać Zosienke nie będzie problem bo mkge odebrać kiedy mi pasuje, a zaprowadzić to już bardziej na konkretna godzinę - wiec trzebaby uszykować Maluszka na dwór od rana, Zosię również - i to wszystko w jakimś określonym czasie - brzmi jak niezły challange Hehehe
A luty, marzec to rano jeszcze zimno wiec ciągnąć Maluszka szkoda
Oczywiście jak mówię - nie byłoby innej opcji to bym tak robiła - tak jaj miliony innych rodzin i żyją
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
My już po polowkwym
Tosiulek jest nadal chłopcem heheh
Wazy już 480 g
Pomachał nam rączka i policzyl sam paluszki hehekamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta zdrówka dla was.
Ale was wzięło i trzyma:-(
U nas odpukac daje imonoglukan+ multisanostanol+ omega i jest ok odpukac w niemalowane oczywiscie
Dariah super💗💗💗💗💗
Nk to szykuj pod chłopaka.
Pewnie duma męża roznosi ?
Cieszę się razem z wami.
Kamcia Wow jaki zmęczony!
I tak do rana będzie spał?
Kochany chłopak na zdjęciu 💗💗💗💗
Dobrze że nie jest chory bo myślałam że powróciło:-(
Że stresem mówisz..... A co dyr radziła, jak rozwiązać ten problem .
Dariah lubi tę wiadomość
-
Kamcia
O Matko ale padł hehe!
A to drzemka tylko czy już na noc ?
Jak się dziś czuje ?
I jak chłopaki w przedszkolu?
Kurczę mówisz ze te posiusiwania od stresu ? Tak jak mówi Zabka, mówiła coś dyrektorka czy to jest coś co minie z wujek jak dzieciak się przyzwyczai do przedszkola itd?
Żabka
Tak będzie chłopak
D dumny - ale dlatego ze zdrowe on z tych co nie maja parcia na chłopaka (drzewo itd )
Najbardziej cieszy się ze zdrowe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Mąż budził Piotrusia po godzinie-ja już bylam na korepetycjach
Nie spał w przedszkolu i padł w momencie jak pytalam czy idziemy dada 🤣
Ja mówiłam że my z siusianiem problemu nie mamy
Wykluczylam zdrowotne problemy
Wczoraj powtarzalam że wyjątkowo niechętnie wrócił przedszkola po PPP tzn stanął , nie wchodzil sam jak zwykle...A sikanie bylo zaraz po tej sytuacji. Na plac zabaw szli.
Dyr nie sugerowała co robić. To ich problem. Oni muszą dziecku pomóc. Ale mam nadzieję że po prostu na nim, na tym się skupia A nie zadzwonią bo...
Powiedziala że dłużej potrzebuje sie adoptować. Na sali w budynku super.
Mam wrazenie że to się stalo po kupie na spacerze...tzn zrobił w majtki, nikt nie wiedzial co się dzieje, zaczął płakać, krzyczec i w końcu kupa w gacie-nigdy mu się nie trafiło
Potem ileś dni padalo więc raczej nie wychodzili
Poza tym przy dzieciach i na dworze nikt by to nie wysadzil
Poza tym nie dogadali się-nikt nie wiedzial co się dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 19:36
-
A Patrykiem dzwonili że 37,1...
Że muszą dzwonić przy takim pomiarze...
Ale bylam w Gorzowie u diabetologa 😉
Ale Patrys w nocy albo zabki, albo to co Piotruś-brzuszek (?) Plus stan podgoraczkowy czyli o 15 37,9, teraz 37,3...nic mu nie daje humor dobry, apetyt jak zwykle, w nocy się okaże -
Kamica
No tak może byc tak ze ta sytuacja z kupa go mocno zestresowała i to zapamiętał
Bo podejrzewam ze to nie pierwszy raz gdy byli na dworze - wiec gdyby sam dwór był problemem (ubieranie się - może dawać nadzieje ze wracają do domu a tj jednak nie...) to by wcześniej tez tak popuszczal - nie było tak
Wiec może to z ta kupa związane
Ah bidulek Patryk oby odpuściło szybko - a zęby szybko wyszły!
-
36,5 u Patryka
Spi jak zabity
Piotr też ale przesikal pampersa! i to przebieralam 🤣
Patrykowi zęby idą dość znośnie, Jesteśmy na etapie czworek. Ale zebyto zawsze dobra wymówka. Teraz ma się dobrze i niech tak zostanie
A jutro o 7:30 logopeda