WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTe mi się wydaje tak jak Dariah mówi.
Ja leżę bardzo się źle czuje.
Uniklam dziś pogotowia w pracy że względu że nie miał kto dzieci odebrać A nie wyobrażam sobie pozniejnlatac po sadachbi walczyć żeby oddali mi dzieci.
Bo u nas przedszkole dzwoni od razu na policję A oni zabierają dondomh opiekuńczego i procedura leci...brrr
Straszne uczucie , głowa mnie boli do teraz.
Powiedziałam że nie przyjdę jutro do pracy tylko będę siedzieć i dzwonić na gorącą linię i się rejestrować A jak mi się nie uda to jadę prosto do mojego lekarza pokaże karteczkę od lekarza naszego z pracy opiszę dzisiejsza sytuację i mnie przyjmie.
Wersja pierwsza była taka że ruda wiedziała że jutro będę szybko w pracy po to by usiąść przy biurku j się spokojnie zarejestrować niebpodczas jazdy autem bo na tą infolinię trzeba się wystrzelić żeby się dostać do lekarza.
Także kciuki cioteczki proszę.
Mam wziąść l4 jeśli lekarz stwierdzi że mam odpocząć.
Wezmę listę badań żeby wykrzywic ile się da na skierowanie .
Jeśli dostanę l4 to pójdę na badania sobie spokojnie zrobić.
Zobaczymy jutro jak to będzie.
Co tam u was ...... -
Żabka
O Matko a co się stało? Co Cię złapało ?
U nas wszytsko dobrze - właśnie Sofcia skończyła mega histerie...
Ehh
Ja w pracy dobrze - teraz jak jestem 5 h to ledwo przyjdę to wychodzę hheh
W pt mam kolejna wizytę - j naszej priv gin to będę mieć ładne zjdiec elewi w No tam w Medicoberze nie drukują za dużo zdjec
Tym razem idę sama na wizytę bo ma przyjść gościu na serwis do pieca wiec D musi być w domu
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah ból głowy, duszności.
To chyba wysokie ciśnienie było
Koleżanka dała tabletkę na zabicie ciśnienia ale ona na mnie chyba nie podzialala bo było bez zmian.
Większość zmiany stalam w oknie bo mi gorąco było i słabo.
Dziewczyny mówiły że kolorowa byłam.
To chyba kumulacja wszystkiego była jeste przed okresem, ten stan przedcukrzycowy może się pogorszyło bo nie lecze tego (plan jest zrobić świeże badania i iść do nowego diablo) do tego dzisiejsza pogoda nie sprzyja padało u nas , brak snu (nie wysypiam sie) dzień za dniem w biegu , jem jak leci i byle co bo dzieci i podwórko ważniejsze, stres ......nk tak wyszło.
Nie dbam o siebie ale i na to czas brak opieki do dzieci mi nie pozwala.
W sensie jakiegoś ruchu w domu żeby poćwiczyć też nie mam czasu bo są ważniejsze sprawy.
Dużo by gadać wymówki zawsze się znajdą.
Dariah czekamy na foto -
oj zabko żabko
pora i na ciebie-zadbac o siebie
ale jak najbardziej rozumiem sytuacje
jednak to ten moment aby sie obudzic
u nas jakoś po staremu
bez histerii
w przedszkolu znów coś...wpuszczam jednym uchem, drugim wypuszczam
Patryk dobrze, tzn zdrowy, nawet kaszlu dzis nie słyszałam
Piotrek jak to Piotrek-patrz 2 linijki wyżej
u logopedy fajnie nawet nawet pracował
ja OK
jakos czasu brak
kasy brak
w ięc wyprawki brak
ale chyba pora zebbrac się w sobie -
nick nieaktualnyKamcia nie przejmuj się durnymi babami.
Ostatnio mnie koleżanka zaczepiła i mówi że dzwonili z żłobka że dziecko jej zrobiła 3 rzadsze kupki i ma temp uwaga 37!!!!!!
Oczy zrobiłam wybuchła śmiechem i mówię my jako matki chyba nie znamy nowych wymogów określenia temp ciała u dziecka .
Co oni ?
Śmiechu warte .....oczywiście ona też jeszcze siedzi w domu A od listopada wraca do pracy.
Udało mi się zarejestrować do lekarza na 12:50 .
Dziękuję za kciuki.
-
nick nieaktualny
-
Zabka
kciuki!!!
dawaj znac!
Ja zaprowadziąłm Zosienke do przedszkola, rano wsyztsko ok w domu - nawet bez histerii
w przedszkolu rozmawialam z jej pania
- Zosienka to aniolek, do momentu jak ja cos nie zdenderwuej...to wstapuje w nia diabel oo serio??? to ciekawe!!!
ale pani pwiedziala ze jest zdecydowanie lepiej niz na poczatku wrzesnia gdy dostala ich grupe..
- mieli we wtorek kolejen zajecia baletu ale Zosienka nie chciala uczestniczyc -tzn chetnie poszla,a le wykonywac co pani mowal to juz nie....!
- no i jedzenie...je pieknie, ale jak....usiadzie na stole, na ziemi kolo krzesleka, na drugim konuc sali....itd....
hehee no pięknie....
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
nooo dokaldnie
tzn Pani mowila ze jest znacznie lepsze zachowanie niz na poczatkuw rzesnia (nowa grupa, nowa pani - moze to ja denderwowoallo???)
ze jest baaardzo pomocna, pomaga zawsze, ladnie sie bawi, ladnie uczestniczy w zajeciahc - ale jest taki moment jak np cos sie jej zakaze, nie pozwoli, zwroci uwage itd - ze jest to moment zapłonowy i sie przesiatacza w diabelka hehe
dokaldnei jak w domu!
jak jest jak ona chce itd to super, gorzej jak cos nie po jej mysli...
ale sorry...zycie tak nie wyglada ze wszytsko jak ona chce
z jedzeniem wiedzialm - bo u nas ten sam problem
walczymy z tym
ostatnio jest torche lepej
tak wiec nie zdziwilo mnie to
ale jak to pani powiedizal - gdyby wsyztskie dzieci w przedszkolu takie byly to i tak bylo by super!!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyNo ładnie Dariah .
Ja wam nie napisałam dziś ja Roberta zaprowadziłam gadałam mówiłam tłumaczyłam że maMa dziś go zaprowadzi do przedszkola odp NIE ! uderzył mnie tak lekko w buzię.
Tłumaczyłam że nie wolno itd .
W szatni odpalił wrotkii chciał wiać.
Płakał strasznie i przekazanie donpanj na rękach.
Szlam do auta i miałam wyrzuty że nie powiedziałam mu jeszcze raz że po niego przyjadę jak wrócę.
Durna ja.
Głowa mi pęka leki nie działają .
Kuzwa horror.
Dobrze że do pracy nie poszłam.
Zrobiłam kotlety z mężem powiedział że mam nie szykować ziemniaków tylko frytki sobie zrobi ale jak wróci mam leżeć i nie zapomnieć ciśnieniomierz kupić.
-
nick nieaktualny
-
Zabka
oj to widzisz, dobrze ze pojechalas do tego lekarza!
2 tyg L4 to znaczy ze cos Ci jendak jest
rozumiem, że beęda szukac przycyzny ?
A to ze Robert zrobil taka afetere to ze co, niezadowlony ze mama go zaprowadzała?
Jutro D odbierze Sofcie - juz dawno nie odbieral, to bedzie baaaardzo zadowolona :d hihi09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyMam dość na dziś.
Do domu wróciłam o 19!
Roberta odebrałam o 15:50! Stałam w korkach myślałam że nie zdążę.
Pierwszy raz był tak długo w przedszkolu i to w grupie łączonej.
Pani chwaliła to mówiła że ładnie się bawił.
Po tabletce na zbicie wcale nie lepsze to ciśnienie bo 150/85 .
Pani doktor kazała jechać wykupić leki i kupić ciśnieniomierz.
Więc wpadłam po dzieci i jeździłam autem od apteki do sklepu w poszukiwaniu ciśnieniomierza.
Nie było takich A szkoda .
Dzieci też zmęczona dały czadu w aptece .
W domu werka dała popis .
Niania odwołana.
Jutro w planie mam iść na badania krzywe cukrowe i inne .
I raczej pójdę bo mąż w domu no zaprowadzi Roberta A ja werke bo chce iść do świetlicy z rana.
Tylko ta glukoza i jej picie brrrrr.
Przyszłam do domu zmierzyłam ciśnienie było 140/95 wzięłam tabletkę która mam brać wieczorem co dziennie i po jakimś czasie 129/80 więc już lepiej ale głowa mi pęka.
Co tam u was? -
Żabka
Cieszę się ze leki zaczęły działać j ze ciśnienie w końcu spadło!
Idź jutro na badania koniecznie !
U nas...Sofcia dziś dała tak popalić ze myślałam ze któraś z nas dwóch wyląduje za oknem..
Masakra jakaś
Jutro mamy wizyte j naszej gin prywatnej ale idę sama tym razem
No i jutro weeekend !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyWczoraj usnelam jak dziecko o 21:20!!!!
Nie dałam rady dłużej siedzieć.
Myślę sobie może i dobrze bo przecież sen też jest ważny no i badania chce iść robić.
Wstałam 4:20 wrrr z bólem głowy.
Szybko się ogarnęłam myślę zmierze ciśnienie A tam 118/95 to z kad ten ból głowy????????????
Jestem w kolejce na badania .
Jestem 7!!!!!
Ale spoko nic mnie nie goni, mam teraz dużo czasubi tak tu będę długo więc co mi tam......
Teraz kwestia wypicia porannej mega słodkiej kawki z pielegniarkami hahahaha
Będę zaglądać do was .
Może uda nam się poplotkowac . -
Zabko
Dbaj o siebie kochana. Pamiętaj, że w zdrowym ciele zdrowy duch i musisz w końcu poświęcić dla siebie choć 30min z dnia. Dla własnej higieny umysłowej, psychicznej czy fizycznej. Ja od jakiegoś vzasu pilnuje moich 30min jak lwica. Nie ważne czy zamykam się w łazience, zakładam słuchawki, oglądam jeden odcinek ulubionego serialu leżąc w wannie czy też czytam książkę czy idę Sama na spacer. Tato też jest świetnym kompanem do zabawy i opieki.żabka04 lubi tę wiadomość