WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabka
z tym zaraz Daria będzie rodzic to czekaj jeszcze :d
chociaz jak ta moja Terosrystak bedzie tak mnie wkurzac jak czasami potrafi to Teoś też pewnie do temrinu nie dotrwa!
Natka
kurcze, ale to takie nie dobre to lekatrstwo? to jest plyn czy tablekta?
Nasza za ch*a nie wypuje elektrolitow...nawet smakowych
nic!
predzej Smecte wypije!
Kamcia
łooo to ladnie się komus spieszy!
oby wsyztsko sie dobrze skonczylo!
piekne lityerki! one sa drewniane czy miaterialowe?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
To już 3 dzień biegunki. Wczoraj była widoczna krew. Dziś jej nie ma. Sam śluz ale pupę ma już tak czerwona, że mi plaxze jak się wyproznia.
Zjadła rosół ale bez makaronu. Sama wodę. Mięsa z rosołu też odmówiła. -
Co do środka na biegunke to taki proszek. Dosłownie pół małej łyżeczki. Wsypuje się do wody z sokiem lub herbaty. Tam tyle tego płynu jest, że na dwie strzykawki dosłownie a bajlando przy tym takie jakbym jej conajmniej wiadro kazała tego wypić.
-
Natka
w wiesz co, jak ajkeis ork temu ZOsienka miala biegunkę przez 2-3 dni i bylismy u lekarza to powiedział nam (dla niektórych oczywiste, ja nie wiedziałam)
- zero owocow !
- zero soków
- zero mięsa, ewentualne kurczak / indyk ale tak zrobiony zeyb byl suchy, w sensie ebez tluszu miesnego
za to
- ryz
- ziemniaki
- chleb
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
No i Mela ogólnie jest na takiej "diecie" tylko, że ryżu nie ruszy. Je chleb suchy ewentualnie z masłem, troche soku, więcej wody i herbaty. Ziemniaki zjadła wczoraj. Dziś nawet o nich nie chciała słyszeć. Chrupki kukurydziane je, biszkopty. Ale to wiecie: dwa chrupki na dzień. Wczoraj udało mi się w nią wcisnąć jedna bułkę maslana. -
Jestem wyrodna matka 😆 dałam mojemu dziecku zjeść dwie łyżeczki nutelli. Wiem, że to syf ale nie miałam w domu czekolady. Może to jej pomoże.
Zjadła że smakiem.
Kislem dziś pogadzila. -
Taaaa Natka
Wyrodna strasznie !
Nie wiem jak Wasze ale moja je słodycze, dostaje kostkę czekolady po żłobku, albo Lubisia, BelRiso, itd
Wiec na pewno jej się nic nie stanie
Kochane, doradźcie !!
Dziś rano zjadłam na śniadanie kanapki z kindziukiem
Pyszne, uwielbiam !
A potem doczytałam : kiełbasa wieprzowa, surowa, dojrzewająca
No i zonk!!!
Powinnam coś teraz z tym zrobić czy wyjść z założenia ze to szynki przemysłowe wiec przebadane, itd ?!
Masakra !!!
Jak jakaś blondyna 15 letnia !!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyNatka żartujesz? Przestań ważne że je .
Nic jej nie będzie A Ty nie przejmuj się.
Ja zaraz kurwicy i nerwicy dostanę z tym moim mężem.
Pokazał okazy słuchajcie podobają mi , zgodzilam się pomimo że daleko A on mówi wiesz lepiej nie kupować takiego bo to małe (3 drzwiowe wiecie takie do pracy dla mnie bo przecież krzyczy że honda dużo pali nie umiem oszczędnie jezdzic) on się nie zmieści fakt ma rację i jednak vana będzie szukać.
Wrrrrrr
Kazałam szukać sobie tego vana ale on będzie nim do pracy jeździł ( tym bardziej nie będę umialanoszczednie jezdzic) i mi ma kupić takie gowno małe.
Dariah spokojnie zjadłaś troszkę nie tonę.
na zdrowko -
Dariah
Spokojnie. Jednorazowo myślę, że musi ala byś mieć giga pecha. Nie przejmuj się kochana.
Tak, podałam jej nutelle bo już staram się uczepic czegokolwiek byle ta biegunka ustala. I trochę się zagescila nawet.
Zobaczymy jak będzie jutro.
A ja dziś popoludniu w końcu dotarlam do fryzjera! 💪
I po. W końcu wyglądam jak czlowiek
żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny