WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Ty już myślisz o kolejnym dziecku?? No wow! 😉
Co do Emilki to ja nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz w takich chwilach jak dziś... Nie potrafię... Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, że nie ma Amelki jeden dzień.
Ja podziwiam za siłę, która masz w sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 22:54
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia !!!
Ogromne gratulacje !!!! Super dzielne dziewczyny
Ale mi wstyd ....przegapiłam narodziny Małgosi ... ja nie wiem ja porostu jestem nieogarnięta siedzę teraz u fryzjera i weszłam tu czytam a to już prawie ponad tydzień jest mi wstyd.
U nas bez zmian
Przez co mam doła ale i tak nie zdążę napisać może wieczorem mi się uda. Muszę się jakoś zmotywować żeby pamiętać.
Przede mną duże zmiany proszę o kciuki w poniedziałek
Daria a ty na kiedy masz termin ?kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Żabka
Kurczę ciężko doradzic myśle ze musicie bab spokojnie usiąść i rozpisać wsyztskie za i przecież każdej opcji
I na pewno wybierzecie najlepsza opcja
Wielkie brawa dla Roberta !! Sie rozkręcać chłopak z jedzneiem ! hihi
Kamcia
Ty szalona ! No ładnie pozalatwialas ! Super
Heheh tez myślałam ze planujecie kolejne
Jak ama MAlgonia ?
Uuu to chłopaki będą mieć spacerek a daleko macie bo bien pamietam;)
Natka
Jak tam nowa kuchnai ? Chwal sie kochana
Skali
Kciuki zaciśnięte !
Wpadaj częściej i wyglądaj się Kochana to zawsze pomaga
Ja mam termin na 17.10 wiec jeszcze trochę09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
15 min drogi, takie 1,5 km
czyli daleko niedaleko
ale Piotrus nie zrobił afery o auto, ładnie szedł za reke lub obok wózka-czyli nie zrobił afery o noszenie na barana
nawet sie nie spóźnili
maz wrócił pod blok-auto zamknał, czyli tak jak myslałam-zamek zamarzł i odbijały te drzwi -
Zrobię wam przed i po 🤣🤣 bo ostatnio D robił znajomym zdjęcie kuchni (jeszcze przed wypadkiem) a raczej naszego rozwiązania bo też mają mała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 14:42
Dariah lubi tę wiadomość
-
Daria no tak mi coś nie pasowało.
U nas był już pierwszy mikołaj. U szminka temat przewodni to samoloty także puzzle książki pola dostała misia króliki który się jej nie spodobał no ale może z czasem
Zobaczymy jak jutro będzie . Pola pewnie będzie się bała mikołaja w żłobku bo ona strachkiwa i wstydek jest
-
Patryk na przedstawieniu przestraszył się gargamela więc Mikołaj też będzie straszny...jeśli będzie. Bo z klubikiem nic nigdy nie wiem. Tu nie mamy zdjęć, komunikatora czy aplikacji
U Piotrusia ma być ale tłumaczyłam że musi być grzeczny
4 dni byly super
2 ostatnie, tragedia. Pobił samego siebie -
Boże !
Nie wiem czy tk jakaż faz księżyca ale dziś rano po prostu Sofcia przechodziła sama siebie..
I ck ciekawe w przedszkolu / żłobku wszytskie dzieciaki poddenerwowane, kryji, ryki it
Masakra
No ale ona ju w przedszkolu
Ja wróciłam do domku zjeść śniadanie
U nas Mikołaj przyjdzie dziś w nocy co byśmy jutro rano byli wszyscy razem przybotwieraniu prezentu itd
Ostatnie 4 dni oracy !!! ehheh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas Mikołaj w przedszkolu 17.12
Dis jadą do Muzeum Rolnictwa 20 km i tam będzie szopka z ziemi zwierzątkami, zajęcia artystyczne - robienie kartki świątecznej i zwierzątka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡