WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zabko
Straszne są takie historie ☹
Krokiety mrozilam
Ale Patrys zajadal
Piotruś myślał najpierw że pizza 🤣ale posmakowal
Jednak matka zamrozila, Patryk zjadl, dla Piotra brakło 🤣🤣🤣
Drozdzowke ma 🤭
Na święta nie szykujemy ale krokiety kocham
Jutro ostatni dzień bez chłopaków A więc ostatni dzień na zrobienie czegoś 🤣 -
nick nieaktualnyA jak robisz te krokiety czyt farsz.
Ja będę się brała za nie ale w poniedziałek raczej po pracy.
Ja wróciłam z galerii.
Poszłam po werke z Robertem i Wio na autobus do galerii.
Kupiłam dziadkom prezenty tzn teściów, dzieciom w pepco werce co tam chciała A chciała majtki skarpetki hihi to Robertowi wzięłam skarpetki 2 pary spodni do przedszkola plus ma lego duplo małe opakowanie.
Mi i mężowi wzięłam zestaw taki do kąpieli bo karcher już jedzie.
Jutro lista zakupów spożywczą i trzeba ruszyć na big zakupy. -
Dziewczyny
Pytanko zwinnej beczki
Sofcia się troszkę ugryzła w policzek i D jej psiknął Octanisepem..w buzi...
Nie będzie jej nic ? Bo ona to połknęła oczywiście....09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka
To złudzenie optyczne ehehe
W tej ciąży serio dużo bardziej poszło mi w uda, tyłek, i ostatnio ma wrażenie ze opuchłam na twarzy
Już 13kg na plusie..a tu jeszcze 2 miesiąc i Swieta!!!!!!! Lol
Ale dziękuje bardzo za komplement Kochana09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Patryk został dzis w domu-pierwsza jego nieobecnosc w klubiku od 3 miesiecy
kaszel
tak, ze w nocy spradycznie, ale rano kaszlal i kaszlał, sinecod troszke wyciszył
maz zaliczył wizyte-osłuchowo dobrze
ponoc taki wirus panuje-dzieci klubikowe i przedszkolne oblegaja dzis przychodnie z tym samym
sinecodu mamy nie oszczedzac -
nick nieaktualnyByłam w skarbowce zapytać jaki podatek mamy zapłacić od zakupu auta myślałam że załatwię to na miejscu A tu doopa.
Zrób przelew przynieś papier
Po drodze jakieś zakupy typu wędlina bo ja w marketach nie kupuje wędlin więc to z głowy.
Zapakowalam prezenty dla nas pod choinkę schowałam co by nie korcilo werki bo przecież sama będzie w domu
Po południu fryzjer z Robertem i zakupy spożywcze takie big.
Dariah świetnie wyglądasz zgrabniutko.
13kg? Gdzie? To ty "szczypiorek" przed ciąża byłaś?
Kamcia zdrówka dla Patryczka.
Nam dał syrop levopront brać popołudnie i wieczór pomógł bo sinecod już nie.
Dziś mi się śniło że jestem w ciąży 🤣🤣🤣🤣🤣
Test ciążowy był pobierany z krwi ale poniżej pępka 🙉
Pani dr powiedziała żebym uważała bo to 2-3 tydz A ja dwie ciążę poronilam na 4-5tyg więc wszystko się okaże.
Mi chyba wali na łeb cioteczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 12:19
-
Hehe nic nie oszukuje
Nawet widzę po ubranach ze w które wchodziłam na koniec ciazy z Sofcia to już nie wchodzę !
I to mówię o blukach bo o spodniach tk nawet jie wspomnę....
No nic będę zrzucać po porodzie hehe
Kamcia
Oj biedny Patrys !
Ale mój chrześniak tez coś kaszle - chociaż on to kaszle od 3 lat non stop mam wrażenie...
Żabka
A co...? Henio krąży w głowie ? hihi09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnySzlak by to....
Znowu wygrana główna koło nosa mi przeszła 😤😫😫😫😫
Brakowało mi dwóch cyfr zamiast 1 skreslilam 8 i zamiast cyfry 28 skreslilam 24.
Miałabym główną wygraną przez 20lat co mc po 5tys zł.
W gratisie werka ma zapalenie spojówek.
Robert z histeria żalem został obciety.
Ale śmiechu było:-) -
nick nieaktualnyKamcia jak Patryk?
Dariah henio był i będzie w mojej głowie.
Mąż nie raz by robił ale on się boi że ja umrze wiesz ciąża pozamaciczna ostatnie stresy , przygotowania do ciąży z Robertem za dużo dla niego atrakcji.
Kiedyś w zartach powiedział że musiałabym iść do doktora i żeby mnie przygotował jak wtedy żeby nie nie stracił bo matkę potrzebuje dla dzieci.
Ale nieeeeeeee już jakoś odpuscilam choć mam napady.
Ale wtedy nie mysłałam o tej ciąży ,heniu więc nie wiem z kad te sny. Durne w dodatku ostatnio!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 21:44
-
Cześć dziewczyny.
Dariah
Śliczny brzuszek i śliczny Teoś, no rośnie chłopak pięknie
A Sofcia jaka grzeczna u fryzjera. No z Antkiem to zawsze problemy żeby mu włosy obciąć bo nie usiedzi w miejscu i to go nudzi.
Natka
Super Wam wyszła nowa kuchnia.
I cieszę się, że Amelka czuje się lepiej i była na przedstawieniu.
Żabka
Ale masz dziwne sny.
Cieszę się że z Robertem lepiej. To teraz zdrówka dla Weroniki.
Kamcia
Zdrówka dla Patryka.
I gratulacje dla męża za nową umowę w pracy, 2 lata spokojnie da radę.
U nas ostatnio zabiegany czas, zawsze coś do zrobienia przy dzieciach, tu praca i tak mijają dni i na nic nie mam czasu. A ostatnio mąż ma sporo popołudniówek więc ja sama z dziećmi.
We wtorek Natalce wyszedł kolejny ząbek i kolejne 2 czwórki w natarciu, ma strasznie rozpulchnione dziąsła, mega katar, 2 dni gorączkowała i jeszcze oczka ropieją. Oczywiście noce kiepskie bo przez zapchany nos nie może oddychać i się męczy bidulka.
Antek łobuziak, ma swoje humory, zabiera zabawki Natalce, popychaj ją więc nieciekawie. W środę mial wigilię w przedszkolu, nic nie śpiewał, nic nie tańczył, tylko stał i patrzył na inne dzieci, chociaż dobrze że nie przeszkadzał, ale on przy dużej liczbie osób nieśmiały więc pewnie dlatego tak.
No i tak nam mijają dni, teraz też sporo zamieszania bo szykowanie do świąt ale postaram się być częściej.
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Część ciotki
Daria super wyglądasz naprawdę tylko się cieszyć
U nas też biegania dziś ogarnelismy trochę zakupy ale jutro jeszcze trzeba będzie jechać jeszcze jakieś prezenty także znowu latanie.
Zaliczyliśmy fryzjera z Szymkiem mogą się bałam bo poprzednio był dramat a teraz było super ok sam wszedł na fotel także zuch.
Ogonie dzieci siedzą z moja mama bo wirusy panują i chce żelu były zdrowe na święta