WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka Piotrusia też co jakiś czas podsyla linki z myślą o dzieciach (co z nimi robić)ale z trójką ni D rydy 🤣priorytetem jest ochrona życia i zdrowia- zeby się nie pozabijali. Siebie osobiscie i wzajemnie. Patryk ma na pół twarzy sznyty-oberwal pazurami za zabranie zabawki. Piotruś opanował do perfekcji otwieranie okien (już wszystkie są na kluczyk)
Najwiekszy bój-malutki rowerek Patryka
Z jednego końca mieszkania na drugi przenoszą meble aby na nich stanąć i sięgać...w lazience nic się przed Patrykiem nie uchroni-staje na kiblu i wszędzie sięga ...
Współczuję wam tej pracy W DOMU -
Leją się (narazie jednostronnie-obrywa Patryk)
Ale dziś rano tak Patrys ucieszył się na widok Piotrusia który później wstał...
No właśnie
I taki nowy problem...
Trzy noce z rzedu Piotrek budzi się i wędruje do salonu
Raz po prostu tam to znalazlam- na kanapie
Drugi-uslyszalam i odprowadzilam do łóżka
Dziś próbował 3 razy, za trzecim razem polozylam się z nim i trochę mu zajęło usniecie 2h)
Nie mam pojecia o co chodzi
Ja już dawno slyszalam że w wieku 3/4 lat lunatykowalam i wedrowalam z pokoju do pokoju...ale Piotruś dziś byl świadomy...
Trochę przerażające bo raz to nie uslyszalam
A on nie tylko okno otworzy ale i drzwi wyjsciowe...
Nie ma też znaczenia czy miał czy nie miał drzemki w dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2020, 21:10
-
Kamcia
noooo wesola macie wesolo KOchana!
Matko a dlaczego Piotr tak potraktowal Patryka? biedny Patrys
co do pracy z domu...powiem szczerze ze ciesze sie ze nam sie tak ulzylo ze ja akurat na macierzynskim jestem
bo faktycznie jak ktos ma 2-3 dzieci to ta piekna mozliowsc "pracy z domu" to tak srednio mozliwa i wykonalna....
ehhehe
mowisz ze PIotrus byl swiaodmy ?
zawsze idzie w to samo miejsce - np kanapa i tam sie kladzie?
czy w rozne / przypadowe miejsca?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
to samo miejsce-kładzie sie na kanapie
raz spał (bo nie słyszałam ze w ogóle wyszedł z pokoju), innym razem od razu go brałam na rece...
dzis tez wyszedł...ale był w łózku-zastałam otwarte drzwi od ich pokoju
mąż tez mówi, ze w nocy po domu chodził...
bałam sie ze iles razy wstanie wiec mialam juz zamiar ich pokój zamknąć na klucz
edit
zaczynam miec wrazenie ze to nawet dzieje sie o stałej godzinie-o 23
z ta swiadomoscia to juz nie wiem-przeciez mogłam go obudzicWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2020, 09:09
-
Kamcia
hmmm a o tej 23 cos sie dzieje szczegolnego ?
bierzesz prysznic / kladziesz sie spac / gotujesz?
nie wiem cos co mogloby go faktycznie wybudzac?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie, na pewno nie
Nagle wstaje, wybiega prosto do salonu na kanape i się kładzie
Śpi albo na kanapie albo doprowadzony do łóżka
On przed tym wyjsciem nie ćwierci się itp
Wczesniej jeśli zdarzylo mu się w nocy obudzic(bylo kilka razy) to najpierw krecil się, marudzil, wychodzil prosto do nas, do sypialni. Ponowne zasniecie trochę zajmowało