WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie żabko i ta "filozofia" najbardziej mi się podoba-prezenty na lata
podpowiedziały grudniówki
a ten z pandory jest taki ładniejszy niz zawieszki do łancuszka np z apartu...
bransoletka i 2 zawieszki (obowiązkowo z 18 i taka "wiara nadzieja dobro") wychodza (az) 707 zł...ale kurcze
nic nie dostała od wujka od komuni...
troszke sie boje ze nie trafimy z prezentem i jej to nie podpasuje, nie zrozumie, a dla takiego podejscia cena niemała -
nick nieaktualnyKamcia bierz i nie zastanawiaj się.
Nawet jeśli nie traficie z prezentem to trudno jak to się mówi nie dogodzisz nikomu.
A może koleżanki taka mają i chce taka.
Co ma być to będzie.
Dzwoniła do mnie wychowawczyni Roberta.
Robert zapisany i tak myślała że na pewno chce mu skorzystać z opieki .
Oświadczenie z strony przedszkola mam przynieść z Robertem w dniu 6.05.
I tak nie mam dalej pewności że gm wezmą bo nie wiem ile chętnych będzie.
Takie to wszystko z doopy.
-
szwagierka młodsza miała się zorientowac w temacie (ona z Laurą bardziej jak siostry niz ciotka/siostrzenica) ale mówi ze w ogóle cięzka gadka
chce jej kupic toaletke z lustrem
starsza szwagierka (matka) twierdzi ze nie kasa bo kase ma
hmmmmm
nawet z mezem gadamy ze ojca nikt nie zna ale alimenty moze 18 lat odkłada
bo ona taki żyd jest (szwagierka)
serio \
mąz nie wie kto tatus...dłuuuuga historia...nikt nie wiedział o cazy do czasu porodu w 26 czy 28. tyg. -
U nas przedszkole nie otwiera się 06.05
Moooze 11.05
Zobaczymy
Prezent super !
Tak jak mówiłam ja trz jestem a czyms na lata / na pamiątkę
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Np wiadomo ze pokazowa przed wyborami
!
Hmmm No w sumie masz racje ze teraz bezpieczniej niż za miesiąc..
A co będzie w takim razie za 2-3 miesiące ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Jestem tego samego zdania. Musimy ruszyć gospodarkę.
W idealnym świecie może i mogliby się izolować nawet parę mies (chociaż i to nie, bo psychika by nam siadła) ale teraz aby czasem nie wkładać do garnka tynku że ścian musimy wracać do pracy, dzieci do żłobków, przedszkoli, szkół.
Wirus nie minie. Podejrzewam, że wiele ludzi go przeszło, przechodzi i przejdzie. Niestety przypadki śmiertelne będą.
Najważniejsze to jest to, aby nie przeciążać na raz służby zdrowia bo to by była katastrofa. -
Kamcia
Właśnie my też, cała kamienica byliśmy w styczniu chorzy. U nas w oracy wiele osób wtedy z zagranicznych (egzotycznych) wakacji wracało. Zakatarzeni, kaszlacy.
Dislownie cała kamienica chora. Prawie każdy miał zapalenie oskrzeli. Potem teściowa najpierw zapalenie oskrzeli, potem ten woreczek.
Zaczynam się zastanawiać czy to nie było to. -
nick nieaktualny
-
Dokładnie
Mimo wszytako gospodarka musi ruszyć
Gdybyśmy żyli w czasach gdzie każdy ma swoje podwórko z warzywami, zwierzętami itd to moznaby taka izolacje prowadzic miesiącami
Ale żyjemy w czasach pieniądza...bien idziemy do oracy nie ma kasy, nie ma kasy i rodzi się problem...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡