WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySerio Kamcia?
U nas nawet zaświadczeń nie chce . Narazie bo pewnie potem będą wołać co by walki z rodzicami nie mieć.
Na razie listy kazali spisać dla p. Dyr.
U nas wieczór spokojny.
Dzieci wykąpałam.
Robert po kąpieli pobiegł do kuchni i robiliśmy kaszke uwaga uwaga zjadł porcje 160ml .
Wiem wiem mało jak na 3 dni nie jedzenia ale dla mnie radość zajadal sie
-
Kamcia
Co się stało?
W każdym razie ja bym nikomu na prywatnego maila, konto na Facebooku itd żadnych zaświadczeń nie wysłała. Albo mail firmowy albo osobiście kartka. -
nick nieaktualny
Od rana ciezkonpracujemy
Kamcia ograli taka taktykę.
Pewnie pomysł dyrektorki co by jak najmniej dzieci przeprowadzili.
Z drugiej strony wszyscy są pracujący bo taki warunek był przyjęcia dziecka .
Współczuję bo to jednak kombinatorzy może nie wszyscy ale większość aby jak najmniej dzieci byloDariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
przedszkole obrało taktyke "kto jest ZMUSZONY przyprowadzić dziecko"...
bede dzwonic odnosnie przedszkola-bo ja chce posłac a zmuszona nie jestem
poza tym macierzynski jest dla Małgosi wiec ja w domu nie siedze...oni o macierzyńskim przez tel nie wiedza a zaswiadczenie dostane takie samo jak na l4 czy pracujac-chore
no i moze podadza nr pod który moge dzwonic odnosnie klubiku -
nick nieaktualnyDzwoń Kamcia.
Wiem że chore .
I dlatego jestem za otwarciem całej placówki jak było wcześniej albo wcale.
Rząd Po prostu zwalił cała robotę na dyrekcję i samorządy A ręce umyl.
Tak samo z oświadczeniem co trzeba przynieść gdyby dziecko było chore na covid wina leży po stronie rodzica.
Szkoda gadać i nerwy psuć.
Ale mówiłam że tak będzie takie mają być zasady.
Chodzi o to żeby nie dac ludziom zasiłków na dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 09:30
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
pfff masakra !!
co za debile!!!
nie dziwie sie ze sie zdenerwowwlas!!
najwazijesze ze sie udalo zalatwic
w moim miescie nie otwieraja 6 maja, mooooooooze 11 maja
w POznaniu tez nie otwieraja 6 maja
wiec narazie nie mam problemu
ale mam nadzieje ze tez nie beda robic "wybiórczo" tylko dla wszystkich09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zdenerwowalam się bo pisze pani Anita (przewodniczaca grupy Patryka) że ma info od pań A te niby od dyr że pierwszeństwo dla dzieci OBOJGA rodzicow pracujacych
A ona pracuje w urzędzie
Więc można się pogubic ale jak pytasz o konkrety np pracujacy czy czynnie pracujacy to cisza i dzwonić do dyr
Ale numeru dyr nie podala -
nick nieaktualnyDariah bo wasz prezydent nie wyraził zgody na otwarcie.
Kamcia super.
A Piotr też zapisałas?
Ja dzwoniłam do swoich kadr że chce zaświadczenie żeby mieć w razie czego bo wracam do pracy.
Mówię na email mi proszę wysłać.
Proszę na email wysłać podanie zrobi się
Będę mieć w łapie w razie gdyby wolali wole mieć pewność że Robert ma miejsce bo u nas będzie walka z rodzicami .
-
Z Piotrem kazali dzwonić więc zadzwonilam-podajemy też deklarowane godziny pobytu
Z Patrykiem kazali zgłaszać do pań więc napisalam smsa . Dostałam odp "rozumiem "
Już widzę te miny
Ale serio
Dzieci aż chcą iść
Piotrek potrzebuje by się rozwijać
Patryk się nudzi w domu. Sam już nie chcę jeść...ciężkie decyzje ale ja rządowi nie wierzę. Chociażby w ten 24.maja
Nie zazdroszczę przedszkolankom ale wszyscy musimy stanąć na wysokosci zadania
Mąż pewnie będzie na l4 id wtorku... -
nick nieaktualnyKamcia mężowi coś dolega?
Dzwoniłam do pracy od pon zmieniają nam godziny pracy na normalne uffdd jeden problem z głowy bo jeśli by było tak jak do tej pory czyli 6-12 To przedszkole odpada A ja nie mogę wtedy wziąść opieki bo przedszkole otwarte jednak mam.
Czekam na potwierdzenie z przedszkola czy Robert ma miejsce więc w poniedziałek pewnie będę wiedzieć -
mąz ma (prawdopodobnie) tłuszczaka na plecach, duzego
już w lutym wziął skierowanie, dzis-był z Małgosią u okulisty-sie zarejestrował na wtorek
tluszczaki wycinają od reki na zabiegowym, ale ten jest duzy i w takim miejsu ze sama nie wiem czy zrobia od reki, czy na oddziale...mimo wszystko po wycieciu raczej od razu do pracy nie pójdzieżabka04 lubi tę wiadomość