WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia Wow co za spioszek!
Moje o 6 wstały 🙉😤 i to nie tylko dzisiaj to od marca tak jest !!!! Chyba się nauczyły już tego rannego wstawiania.
Robert się upomina o klocki i dr.
Mówię pójdziemy we wtorek dr da klocki ej bo si di (duplo z alfabetem Robert ma fazę na literki i cyferki) tylko musisz pokazać buzię dr spr czy są robaki odp syna uwaga!: Daj spokój!!!!!!!!
Kurczę to mnie zaskoczył!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobert ma w jednym aucie rozsuwany do pozycji leżącej ale jaką firma nie wiem nie pamiętam kupowalismy w markecie kiedyś weronice.
W drugim aucie ma taki z styropianu ? Jeździ nim tylko po osiedlu czyt droga z przedszkola do domu.
Ja znowu wysiadam psychicznie.
Robert ma jakąś biegunkę tzn nie biega do wc non stop tylko piernie wyleci nic nie je znowu .
Ku******A!!!!! Za jakie grzechy.
Jak on ma iść do przedszkola.
Na dodatek mówi do mnie w głowie mi się kręci!
Brakuje żeby na szpital z nim jechać.
Nic mu nie jest bawi się biega po chacie jak co dzień.
Miałam z nimi wyjść niby po zakupy ale się rozpadło i szczerze to bardzo dobrze że pada bo mam doła nawet nie wiem jak ogarnąć te zakupy wszystko trzeba kupić, muszę iść z dziećmi, muszę to dźwigać i wnieść więc na sama myśl już mi się nie chce.
Jakaś taka do doooooopy jestem.
-
nick nieaktualnyWłaśnie i samochodowe.
Z tylu fotelika zapoznasz fotelik pasem samochodowym i w foteliku są pasy zamocowane.
Wyszłam do apteki po enterol typowy na biegunki bo znalazłam w apteczce ale przeterminowane.
Dwa razy w krzakach Robert był i w domu już dwa razy.
Masakra .
Teraz to będę mieć dylemat prowadzić do przedszkola w środę czy zostawić w domu.
Nie może być idealnie zawsze musi coś być..... -
zabko
do srody daleko
czyli zapinanie na pasy wewnetrzne
Piotrus ma dla siebie super fotelik-pasy wewnetrzne mozna zapinac do 25 kg dziecka (bo standardowo do 18 kg więc juz wyrastał ), ale montaz w aucie na pasu i isofix i top tether
jednak zmiana fotelika Małgosi nastapi szybciej niż mysle...poczatkowo myślałam o niej...ale sens ma kupienie Piotrusiowi już takiego 15-36 , Patryk wsiada na Piotrusia, Małgosia na Patryka...
problem w tym ze Małgosi tyłem z przodu nie moze...chyba ze uda nam się w końcu wylączyc poduszki...a z przodu przodem...tez niefajnie i tez lepiej bez poduszki
ale najwiecej mysle czy już mozemy na 15-36 -
nick nieaktualnyJa wiem że do środy daleko ale w poniedziałek z rana musze wysłać wniosek że biorę opiekę i się określić naczelnikowi czy wracam, ahhhhh\
znalazłam jeszcze elektrolity, zrobiłam wg wskazań i dolewam mu do picia musze tak go oszukac, gorączki nie ma na razie cisza ......
kamcia ja bym brała ten 15-36.
wygodniej mu bedzie lada moment bedzie miał (jak już nie ma 15). -
I chyba znalazlam fotelik dla nas idealny
Tzn 2 i pozostaje wybor ktory
Zaleta-montaż na isofix LUB pasy czyli Piotr mógłby jechać z przodu (gdyby nie dalo się wyłączyć poduszek)lub z tylu
I pasowalby do drugiego auta bo na pasy
Testy np adac też dobrze
A cena rewelacja
Choć na dwa inne (isofix)się napalilam w tym na takatę 😉 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychciałąbym żeby robert tak tył serio.
Ja aż dziś dzwoniłam do matki i pytam jej jak ona dawała rade ze mna ?!!!
bo ja na łeb dostawałam rano
wystraszyłam się tym tekstem w głowie mi się kreci !(od roberta)
mówiłam jej, że jak mu nie przejdzie to musi przyjechać do mnie i z dziećmi mi zostać nie odmówiła ale wolałabym nie skorzystać.
zobaczymy jak to bedzie
kamcia fajnie że tak zdrowo rosna to najważniejsze tylko sie cieszyć.