WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, ja tylko ciutkę mniej zaawansowana od Ciebie, bo 15. tydzień i uwierz mi, nie mam żadnych bulgotków, rybek i innych takich - co nie zmienia faktu, że dziecko się wierzga, bo widać to na USG ;)
    Jakoś nie wyszukuję specjalnie tego, nie chce się wkręcać - jak będzie i wyda się to TYM, to będzie fajnie :)
    A skoro czas jest na to i do 20.(!!!!!)tygodnia, jak nie lepiej, to czekam sobie spokojnie, poluzowując tylko spodnie ;)

Pauka, proszę - i smacznego. No i na zdrowie! :)

Aniu, przykro mi z powodu Twojej straty :( [*] [*] [*] Wiadomo, wiek, wiekiem, ale dla bliskich zawsze jest "za wcześnie" :(

Macioszczyczka, tak, kłuje mnie po bokach bardzo regularnie. Co najlepsze, głównie... rano, po przebudzeniu :P
    Ale co się dziwić? Lokatorzy rosną, to i ich domki muszą się rozrastać!!!! :))))))

Ulfenstein, Ksosia lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka - cieszę się, że dzidzia zdrowa, ale póki co jakoś tak muszę się z tym oswoić... No i komu ja będę francuzy zaplatać :(

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ze względu na te warkoczyki, kokardki, sukieneczki marzy mi się córunia

mychakruszyna, m.k.83, Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    O to wychodzi nam ok 170, czyli idealny wzrost dla panienki, ja mam zdecydowanie za mało.

Hm ciekawe czy się sprawdzi:P jak co chłopak wyjdzie 1.78 dziewczyna 1.65. Jakiś super wzrost nie jest ale starczy :P choc myślę że to chyba nie prawda bo moi rodzice sa w miarę niscy a brat 1,90 ma:P za to mi chyba za dużo odjęło ;)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja właśnie podczas kąpieli męża weszłam do niego zeby pokazać co kupiłam jego siostrzecom i bratanicom na zajączka... a kupiłam śłodkie spineczki.. i tak je odpinałam i zapinałam i mówie "a może i u nas okaże się dziewczynka i bede mogla kupic".. Popatrzył na mnie jak morderca w horrorach przed morderstwem.. o zgrozo!

Macioszczyczka, m.k.83, mychakruszyna, żabka04, Sabina, Bratek, AniaLewandowska, _izunia_, Broszka lubią tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83- koszule świetne, zwłaszcza ta 1! rzeczywiście słodki ciężarek już nosisz ;-)

m.k.83 lubi tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Biedny synuś :( Ja myślałam, że Wy na jakieś Kanary pojechaliście, ciepłe morze, palmy :) A tu widzę nasz zimny Bałtyk. Brrr
    Ha! Kanary! Dobre! Mój stary na widok samolotu dostaje histerii!!! Dwa razy udało mi sie go namówić. Za drugim razem prawie mi rękę zmiażdżył podczas lotu, wiec Kanary moge sobie na zdjęciach pooglądać;)
    Młody na razie bez antybiotyku, ale w zapasie jest. Mnie dziś jakoś brzydko brzuch bolał jak jechałam autem. Tak nisko, na środku. Wystraszyłam sie i wzięłam nospę. Na szczęście przeszło w drodze powrotnej. Ale juz dzisiaj nic nie robię...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychakruszyna półka Ikea, i proszę usuń moje zdj. z postu, bo tam moja mordka, a ja chcę je potem usunąć.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania przykro mi z powodu śmierci dziadka, przytulam mocno.

34bwsek2p5pf20kh.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m.k.83 wrote:
    Mychakruszyna półka Ikea, i proszę usuń moje zdj. z postu, bo tam moja mordka, a ja chcę je potem usunąć.
    a gdzie takie piękne ciuchy mozna nabyć?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na dwór bo jak będę siedziała w domu to coś rozpie*** do tych które mnie tak pocieszały ... moje przeczucie mnie nie myliło NADUTY ZŁAM to odpowiednie określenie przyszłego tatusia.

11 wieczór - płacz koszmary w nocy
    12 płacz - koszmary
    13 płacz - koszmary
    14 płacz - koszmary
    18, 19, 20, 21 to samo
    22 nocny koszmar - tak dostałam wpieprz że chodziłam z wybitymi zębami i nie widziałam na oczy = 23 NADUTY ZŁAM - przeczucia się spełniają

tak wygląda moje ostatnie 2 tygodnie każdy z wyżej wymienionych dni wiadomo o co chodzi... i tak będzie do 28 włacznie i OBY 29 pojechał w pizdziam gdzie pieprz rośnie to przynajmniej nie będę go oglądać.

Chyba zacznę pisać pamiętnik i dam mu go po jakichś 2 miesiącach w prezencie ...

chciałam kupić sobie kurtkę na wiosnę bo się nie mieszczę w żadną ze swoich, szkoda mi było pieniędzy bo trzeba raty zapłacić ... idiotka ze mnie jak boga kocham takiego tempaka jak ja świat nie widział.

Przepraszam że tu piszę takie pierdoły ale nie mam komu i gdzie znowu boli mnie brzuch i z nerwów sięgnęłam po papierosa, kuźwa a już tyle czasu nie paliłam ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 17:01

dev269pps__.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, tak lecicie z postami ze nie daje rady nadrabiać!
    Tarczycowe mamy przypomnijcie mi prosze normy dla 2 trymestru: tsh do 2 czy 2,5? Ja wczoraj odebrałam wynik 2,6 i teraz nie wiem czy zwiększać dawkę czy czekać i po świętach do niego sie wbić...

atdcupjy14gifv7v.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Matko, tak lecicie z postami ze nie daje rady nadrabiać!
    Tarczycowe mamy przypomnijcie mi prosze normy dla 2 trymestru: tsh do 2 czy 2,5? Ja wczoraj odebrałam wynik 2,6 i teraz nie wiem czy zwiększać dawkę czy czekać i po świętach do niego sie wbić...
    Ja byłam w poniedziałek u ginekologa i mój wynik TSH 3,03 i moja gin powiedziała, ze norma to 2,5 i przepisała mi ten euthyrox 25

Anulka01, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia
    Tule cie mocno!
    Ale papieros fuj!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    22 nocny koszmar - tak dostałam wpieprz że chodziłam z wybitymi zębami i nie widziałam na oczy = 23 NADUTY ZŁAM - przeczucia się spełniają

...

Boże aż tak źle u Ciebie? Matko współczuję ja bym nie pozwolila na takie akcje. Brak słów na takich facetów.

I pomyśleć że ja fochem strzelę na mojego bo nie chce mu się po pracy wstać prania rozwieść...kochany moj chyba go przeproszę.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Ja byłam w poniedziałek u ginekologa i mój wynik TSH 3,03 i moja gin powiedziała, ze norma to 2,5 i przepisała mi ten euthyrox 25
    Dzięki:*

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Idę na dwór bo jak będę siedziała w domu to coś rozpie*** do tych które mnie tak pocieszały ... moje przeczucie mnie nie myliło NADUTY ZŁAM to odpowiednie określenie przyszłego tatusia.

11 wieczór - płacz koszmary w nocy
    12 płacz - koszmary
    13 płacz - koszmary
    14 płacz - koszmary
    18, 19, 20, 21 to samo

tak wygląda moje ostatnie 2 tygodnie każdy z wyżej wymienionych dni wiadomo o co chodzi... i tak będzie do 28 włacznie i OBY 29 pojechał w pizdziam gdzie pieprz rośnie to przynajmniej nie będę go oglądać.

Chyba zacznę pisać pamiętnik i dam mu go po jakichś 2 miesiącach w prezencie ...

chciałam kupić sobie kurtkę na wiosnę bo się nie mieszczę w żadną ze swoich, szkoda mi było pieniędzy bo trzeba raty zapłacić ... idiotka ze mnie jak boga kocham takiego tempaka jak ja świat nie widział.

Przepraszam że tu piszę takie pierdoły ale nie mam komu i gdzie znowu boli mnie brzuch i z nerwów sięgnęłam po papierosa, kuźwa a już tyle czasu nie paliłam ...
    Kochana...nie derwuj się bo to szkodzi.Nie masz jakiejś koleżanki żeby chociaż 1 noc przenocować u niej?niech się pomartwi...
    Dobrze że właśnie napisalas. Jesteśmy po to by sobie pomagac

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Boże aż tak źle u Ciebie? Matko współczuję ja bym nie pozwolila na takie akcje. Brak słów na takich facetów.

I pomyśleć że ja fochem strzelę na mojego bo nie chce mu się po pracy wstać prania rozwieść...kochany moj chyba go przeproszę.
    Ja bym z domu wyginala.Zamiast pomoc w porządkach czy coś.A nie facet wkurza i denerwuje kobietę.

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia, przykro mi, nawet nie wiem co powiedzieć, jak Cię pocieszyć. Aż mi głupio że mam tak dobry humor dziś, a ktos inny płacze. Może faktycznie pojedź do kogoś z rodziny.

A Ty jesteś z Warszawy?? Bo coś pisałaś o stolicy, jakbyś chciała kiedyś spotkać się, pogadać to jestem do dyspozycji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 17:23

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wy macie dużo badań na te tsh

Behemottka lubi tę wiadomość

‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ