WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:A propos połówkowego - w Polsce tez każą Wam robić hormony rożne z krwi przed tym badaniem? U mnie to dalsza cześć diagnostyki prenatalnej... Hmmmmmmm, kolejny nerwik.
TO pewnie tzw test potrojny tzn afp bhcg i jakiś tam hormon (ale z głowy wyleciało)
Ciekawe czy mi zrobią tylko usg czy potrójny. ..
A do kiedy u was legalna aborcja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 15:20
-
Jestem po wizycie, i uwaga moja córcia zamieniła się jednak w synusia - siurak na 99%
wszystko książkowo i wzorowo choć dziś dzidziuś mniej aktywny jak ostatnio wypiął się tyłkiem i nie chciał współpracować
kamciaelcia, Angela89, Malutka92, Strazaczka1990, pirelka, m.k.83, żabka04, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, violett, Bratek, Sabina, Anulka01, Skali89, AniaLewandowska, Behemottka, mmargol, _izunia_, martta, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:Jestem po wizycie, i uwaga moja córcia zamieniła się jednak w synusia - siurak na 99%
wszystko książkowo i wzorowo choć dziś dzidziuś mniej aktywny jak ostatnio wypiął się tyłkiem i nie chciał współpracować
A to psikus. Mam nadzieje że u mnie zostanie siurak mój doktor 2 razy niby potwierdził ale na 80-90 % wczoraj synek zasłonił się pępowiną i doktor powiedział że nic nie widzi i nie może powiedzieć że na pewno to synekAle że jak mówił 2 razy że tak to pewnie siurak jest. Dobrze że byłam jeszcze wcześniej u innego lekarza i ten powiedział że na 100% więc chyba dwóch się nie pomyliło
Oby
Strazaczka1990, maluutka90 lubią tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:nie rób głupstw bo osobiście się przejade do Ciebie
nawet jakbym miała rowerem przyjechać
.Wymyśl mu kare...
jego pod most a nie
kamciaelcia żeby to takie łatwe było
Kary nie działają nic nie działa dobra uciekam bo już wszystko zrobiłam co miałam zrobić idę na górę legnąć się w bety trochę zanim ten szaleniec przyjedzie do domu -
mychakruszyna wrote:Strazaczka fajny ten twój brzuszek :)kurcze a ja mam wrażenie ze od czasu kiedy tu brzuch wrzuciłam zamiast rosnąć on maleje:/ bo dziś rano miałam taki jak przed ciąża...
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:A ja sie chyba za wcześnie umówiłam na połówkowe.
Na 19t2. Lekarz powiedział, ze 20. tydzień, ale dla niego 20. to skończony 20.
Stwierdził nawet wczoraj ze jesteśmy teraz w 14. czyli tym przejściowym miedzy trymastrami.
A ja sie z drugiego trymestru cieszę juz od półtora tygodnia
Pewnie zostanie ten 25 kwietnia, ale będę sie wahaćUlfenstein lubi tę wiadomość
-
Lusia8998 wrote:W sensie ze wypije, wraca ale z kolegą i pewnie autobusem bo coś im samochód szfankowac zaczal
No to już gorzej. Dobrze, że mój jeździ autem z innego miasta, to mu nawet takie pomysły do głowy nie przychodzą. Jak nie zasłuży, to obiad zjedz sama, a jemu zupkę chińską- za karęStrazaczka1990, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:A ja sie chyba za wcześnie umówiłam na połówkowe.
Na 19t2. Lekarz powiedział, ze 20. tydzień, ale dla niego 20. to skończony 20.
Stwierdził nawet wczoraj ze jesteśmy teraz w 14. czyli tym przejściowym miedzy trymastrami.
A ja sie z drugiego trymestru cieszę juz od półtora tygodnia
Pewnie zostanie ten 25 kwietnia, ale będę sie wahać -
Angela89 wrote:A to psikus. Mam nadzieje że u mnie zostanie siurak mój doktor 2 razy niby potwierdził ale na 80-90 % wczoraj synek zasłonił się pępowiną i doktor powiedział że nic nie widzi i nie może powiedzieć że na pewno to synek
Ale że jak mówił 2 razy że tak to pewnie siurak jest. Dobrze że byłam jeszcze wcześniej u innego lekarza i ten powiedział że na 100% więc chyba dwóch się nie pomyliło
Oby
Ja tam już nie wiem komu wierzyć bo tydzień temu na prenatalnych miała być córka a dziś synekchoć siurka widziałam, ale może to pipka opuchnięta
hihi zobaczymy za miesiac
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:Ja tam już nie wiem komu wierzyć bo tydzień temu na prenatalnych miała być córka a dziś synek
choć siurka widziałam, ale może to pipka opuchnięta
hihi zobaczymy za miesiac
-
maluutka90 wrote:Jestem po wizycie, i uwaga moja córcia zamieniła się jednak w synusia - siurak na 99%
No i dlatego moj lekarz nie chciał diagnozować płci na genetycznym. Powiedział tylko, że statystycznie 60% dziewczynka, a 40% chłopiec.Cieszysz się, że synuś?
-
Brokułowa krem wyszła mniammmmmmm
Posypię ją tartym serkiem jeszcze. Mężu ucieszył się przez tel., bo dawno nie było takiej zupki. Więc mój ryż z jabłkami spokojnie dziś przejdzie. Będę żyć
Moja przyjaciółka z Wrocławia ma dziś urodziny i chciałam jej zrobić niespodziankę i zgarnąć ją po pracy i pójść w tanyNo wiadomo, z brzuchem bardzo nie zaszaleję, ale przynajmniej wyrwę się z domku, męża z synkiem zostawię, niech se radzi! Zaraz urodzę drugie i znów z niemowlakiem utknę w tych Obornikach.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz w domku po wizycie. U dzidzi wszystko dobrze, 140g, doktor cały czas podczas badania mówiła na nią kluseczka, a to chyba nie jest duża waga? Nie chciałabym urodzic klocka. Tak jak myslałam muszę suplementować żelazo, póki co będę piła ten Floradix do nastepnej wizyty, i mam zrobic przed badania, jak nie pomoże to dostanę coś innego.
Chciałam kupic coś dla malutkiej, ale mąż mnie odwiódł, powiedział że po połówkowym zaczniemy, a póki co skończylo się na zakupach dla mnie:)Zjadłam wielki obiadek, ravioli 4 sery w sosie pomidorowym, do tego kawał ryby i jestem happy:)
A pochwale się kilkoma moimi łupami(3 koszule i kilka bluzek kupiłam), mąż mówił bierz pókim dobry, potem wszystka kasa na małą będzie szła. Nie cytujcie proszę zdj. bo z buźką, potem usunę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 19:28
haneczka, żabka04, Strazaczka1990, Sabina, Anulka01, A_n_k_a_80, Behemottka, mmargol, violett, martta lubią tę wiadomość