WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia mam nadzieje że sny się nigdy nie spełnią!!! Az strach pomyśleć...

Ja z mężem też nie mam lekko mimo ze mnie kocha i ja jego, na pozór idealny związek to zrobiłam głupstwo dawno temu przez które mąż psychicznie do dziś mnie meczy. Po alkoholu to dopiero miał jazdy co prawda nie uderzył ale nie raz z łóżka mi się kazał wynosić bo go wkurwialam...spaniem. Eh powiem wam ze też półtorej roku się staraliśmy, na Boże Narodzenie mąż w kościele obiecał ze jesli nam się uda, na czas ciąży odstawi alko...i stał się cud. Bóg chyba na to czekal, żeby oszczędzić mi i fasoli stresu.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Lusia mam nadzieje że sny się nigdy nie spełnią!!! Az strach pomyśleć...

Ja z mężem też nie mam lekko mimo ze mnie kocha i ja jego, na pozór idealny związek to zrobiłam głupstwo dawno temu przez które mąż psychicznie do dziś mnie meczy. Po alkoholu to dopiero miał jazdy co prawda nie uderzył ale nie raz z łóżka mi się kazał wynosić bo go wkurwialam...spaniem. Eh powiem wam ze też półtorej roku się staraliśmy, na Boże Narodzenie mąż w kościele obiecał ze jesli nam się uda, na czas ciąży odstawi alko...i stał się cud. Bóg chyba na to czekal, żeby oszczędzić mi i fasoli stresu.

Ile ja bym dala zeby i nas tak bylo... zeby przestal w ogole inny chlop jak jest trzezwy opanowany i mily a jak wypije to mu szajba odwala. U mnie ojciec 25 lat mamie wypomina jak sie napije jedna glupia sprawe...

dev269pps__.png

Wysłany: 23 marca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek a te portki żółte gdzie? Świetne sa:) ja ostatnio znalazłam na olx panią z Knurowa ktora szyje różne cuda dla dzieci m.in. takie spodnie:) no i wiadomo cena nizsza niz w sklepie :) fajne też rzeczy szyja na fb "kocykowo"-dziś odkryłam :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chce te żółte porteczki:)

34bwsek2p5pf20kh.png

Wysłany: 23 marca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Ile ja bym dala zeby i nas tak bylo... zeby przestal w ogole inny chlop jak jest trzezwy opanowany i mily a jak wypije to mu szajba odwala. U mnie ojciec 25 lat mamie wypomina jak sie napije jedna glupia sprawe...

I ja też się obawiam ze do końca życia będę to slyszala. To prawda że alkohol zmienia facetów w świnie. Ja się boję że po narodzinach moj zacznie nadrabiać. Oby dziecko mu to z głowy wybilo.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziobie mnie w srodku u kluje na dole i sie trzese z zimna i od placzu. Zeby ten dzien nie skonczyl sie na pogotowiu nie wiem jechac czy poczekac z godzine w ciszy i ciemnicy może przejdzie samo?

dev269pps__.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zółte portki, i te 2 bodziaki (z kotkiem i z łódką) kupiłam w cocodrollino (kolekcja girls, mam nadzieję, że Stasiu się nie obrazi ) ;) Tam mnie trochę szarpnęło bo spodnie kosztowały chyba 45 zł, za dwa body chyba 55 zł- jedne na pewno 19 zł) reszta ze zdjęcia 2 to rzeczy polskiej firmy- kaftaniki po 8,99 zł i śpiochy za 11,99- fajna bawełna

rzeczy z cocodrillno są teraz objęte promocją 40%
    https://pl.coccodrillo.eu/

m.k.83 lubi tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Claudiuszek a te portki żółte gdzie? Świetne sa:) ja ostatnio znalazłam na olx panią z Knurowa ktora szyje różne cuda dla dzieci m.in. takie spodnie:) no i wiadomo cena nizsza niz w sklepie :) fajne też rzeczy szyja na fb "kocykowo"-dziś odkryłam :)
    /

za podasz jakis link do pani z Knurwa? ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Dziewczyny dziobie mnie w srodku u kluje na dole i sie trzese z zimna i od placzu. Zeby ten dzien nie skonczyl sie na pogotowiu nie wiem jechac czy poczekac z godzine w ciszy i ciemnicy może przejdzie samo?
    Połóż się wlacz muzykę rozluźniająca

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz się uspokoić.Sprobuj się zdrzemnąć

• Bratek Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, truskawki już na kilogramy????? Ale takie, że tak powiem, prawdziwe? czy skąd importowane? ;)

Ja czekam na prawdziwe, polskie, z pola. Będę jeść i jeść, i jeść.... <3 <3 <3
    Aaaaaa, właśnie, ktoś wie, jak to jest z wprowadzaniem później do diety składników łatwo alergizujących, jak np. właśnie truskawki? (pisze w kontekście karmienia piersią). Jest szansa cieszyć się truskawkami w 2017r. czy lepiej najeść się na zapas w tym roku?????? ;)))))

claudiuszek - koszmarna wiadomość :((((( Coś wyszło w badaniach po tych trzech poronieniach?????
    Echhh, oby żadnej z nas to nie spotkało :(

Lusia, przyznam, że pierwszy post jest, jakby to ująć, nieco nieczytelny..... Ewidentnie wynika z niego, że Cię pobił, stąd to całe zawarte w nim słownictwo etc. Potem wychodzi, że nie...

Nie mniej życzę duuuużo sił do wydobycia się z tego, choć wierzę, że będzie ciężko :( (mam bardzo mi bliską osobę, która wychowała się z ojcem alkoholikiem - na terapię wraca po dziś dzień co jakiś czas.... :( ).

Angela89 lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    zółte portki, i te 2 bodziaki (z kotkiem i z łódką) kupiłam w cocodrollino (kolekcja girls, mam nadzieję, że Stasiu się nie obrazi ) ;) Tam mnie trochę szarpnęło bo spodnie kosztowały chyba 45 zł, za dwa body chyba 55 zł- jedne na pewno 19 zł) reszta ze zdjęcia 2 to rzeczy polskiej firmy- kaftaniki po 8,99 zł i śpiochy za 11,99- fajna bawełna

rzeczy z cocodrillno są teraz objęte promocją 40%
    https://pl.coccodrillo.eu/

na tych metkach z tej polskiej firmy znalażłam takie namiary: http://www.ania.net.pl/?p=body

mhsvi09k4211dm8g.png

Wysłany: 23 marca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:

Zrób sobie herbatę weź nospe jakas ciepla kąpiel i poczekaj aż się uspokoisz to pewnie z nerwów. Jesli po tym nie przejdzie może jedz.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Ksosia, truskawki już na kilogramy????? Ale takie, że tak powiem, prawdziwe? czy skąd importowane? ;)

Ja czekam na prawdziwe, polskie, z pola. Będę jeść i jeść, i jeść.... <3 <3 <3
    Aaaaaa, właśnie, ktoś wie, jak to jest z wprowadzaniem później do diety składników łatwo alergizujących, jak np. właśnie truskawki? (pisze w kontekście karmienia piersią). Jest szansa cieszyć się truskawkami w 2017r. czy lepiej najeść się na zapas w tym roku?????? ;)))))

claudiuszek - koszmarna wiadomość :((((( Coś wyszło w badaniach po tych trzech poronieniach?????
    Echhh, oby żadnej z nas to nie spotkało :(

Lusia, przyznam, że pierwszy post jest, jakby to ująć, nieco nieczytelny..... Ewidentnie wynika z niego, że Cię pobił, stąd to całe zawarte w nim słownictwo etc. Potem wychodzi, że nie...

Nie mniej życzę duuuużo sił do wydobycia się z tego, choć wierzę, że będzie ciężko :( (mam bardzo mi bliską osobę, która wychowała się z ojcem alkoholikiem - na terapię wraca po dziś dzień co jakiś czas.... :( ).
    ja jadłam wszystko i mimo że mała jest wczesniakiem. Odchodzi się od diety dla matek karmiących po prostu obserwuje. Na początek zjesz 2-3 truskawki i kilka dni obserwujesz dziecko.

Bratek lubi tę wiadomość

Wysłany: 23 marca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek zona kuzyna karmi piersią i niczego sobie nie odmawia :P należy do osób które nie potrafią sobie odmówić choć gruba nie jest ale w ciąży też wcinała wszystko.

Bratek lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Bratek zona kuzyna karmi piersią i niczego sobie nie odmawia :P należy do osób które nie potrafią sobie odmówić choć gruba nie jest ale w ciąży też wcinała wszystko.
    Napisałam prv :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    TO pewnie tzw test potrojny tzn afp bhcg i jakiś tam hormon (ale z głowy wyleciało)
    Ciekawe czy mi zrobią tylko usg czy potrójny. ..
    A do kiedy u was legalna aborcja?
    Jejku, nie wiem i nie chce wiedzieć. Kalifornia to liberalny stan, wiec pewnie regulacje są niezbyt ostre, ale nawet nie zamierzam sprawdzać. Moj dzidziuś jest zdrowy.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka wrote:
    http://zapodaj.net/a7b242b66f970.jpg.html
    Ładny masz ten brzuszek:)Taki sterczący, moj się rozlewa po całości, na boki, i załapuje też o tyłek.

34bwsek2p5pf20kh.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    co do wzrostu- mnie uczyli na studiach, że dodaje się wzrost mamy i taty i w zależności od tego czy chłopiec (dodaje się 13 cm) czy dziewczynka (odejmuje się 13 cm) i dzieli przez 2. WYchodzi przyszły wzrost pociechy ;-)
    Ale wzrost przy urodzeniu czy jak już wyrosło?

mhsvi09kgjfp1f6i.png

Wysłany: 23 marca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Napisałam prv :)
    Odpisalam ;)

Angela89 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ