WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusia mam nadzieje że sny się nigdy nie spełnią!!! Az strach pomyśleć...
Ja z mężem też nie mam lekko mimo ze mnie kocha i ja jego, na pozór idealny związek to zrobiłam głupstwo dawno temu przez które mąż psychicznie do dziś mnie meczy. Po alkoholu to dopiero miał jazdy co prawda nie uderzył ale nie raz z łóżka mi się kazał wynosić bo go wkurwialam...spaniem. Eh powiem wam ze też półtorej roku się staraliśmy, na Boże Narodzenie mąż w kościele obiecał ze jesli nam się uda, na czas ciąży odstawi alko...i stał się cud. Bóg chyba na to czekal, żeby oszczędzić mi i fasoli stresu. -
mychakruszyna wrote:Lusia mam nadzieje że sny się nigdy nie spełnią!!! Az strach pomyśleć...
Ja z mężem też nie mam lekko mimo ze mnie kocha i ja jego, na pozór idealny związek to zrobiłam głupstwo dawno temu przez które mąż psychicznie do dziś mnie meczy. Po alkoholu to dopiero miał jazdy co prawda nie uderzył ale nie raz z łóżka mi się kazał wynosić bo go wkurwialam...spaniem. Eh powiem wam ze też półtorej roku się staraliśmy, na Boże Narodzenie mąż w kościele obiecał ze jesli nam się uda, na czas ciąży odstawi alko...i stał się cud. Bóg chyba na to czekal, żeby oszczędzić mi i fasoli stresu.
Ile ja bym dala zeby i nas tak bylo... zeby przestal w ogole inny chlop jak jest trzezwy opanowany i mily a jak wypije to mu szajba odwala. U mnie ojciec 25 lat mamie wypomina jak sie napije jedna glupia sprawe... -
Lusia8998 wrote:Ile ja bym dala zeby i nas tak bylo... zeby przestal w ogole inny chlop jak jest trzezwy opanowany i mily a jak wypije to mu szajba odwala. U mnie ojciec 25 lat mamie wypomina jak sie napije jedna glupia sprawe...
I ja też się obawiam ze do końca życia będę to slyszala. To prawda że alkohol zmienia facetów w świnie. Ja się boję że po narodzinach moj zacznie nadrabiać. Oby dziecko mu to z głowy wybilo. -
zółte portki, i te 2 bodziaki (z kotkiem i z łódką) kupiłam w cocodrollino (kolekcja girls, mam nadzieję, że Stasiu się nie obrazi )
Tam mnie trochę szarpnęło bo spodnie kosztowały chyba 45 zł, za dwa body chyba 55 zł- jedne na pewno 19 zł) reszta ze zdjęcia 2 to rzeczy polskiej firmy- kaftaniki po 8,99 zł i śpiochy za 11,99- fajna bawełna
rzeczy z cocodrillno są teraz objęte promocją 40%
https://pl.coccodrillo.eu/m.k.83 lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Claudiuszek a te portki żółte gdzie? Świetne sa:) ja ostatnio znalazłam na olx panią z Knurowa ktora szyje różne cuda dla dzieci m.in. takie spodnie:) no i wiadomo cena nizsza niz w sklepie
fajne też rzeczy szyja na fb "kocykowo"-dziś odkryłam
za podasz jakis link do pani z Knurwa? -
Lusia8998 wrote:Dziewczyny dziobie mnie w srodku u kluje na dole i sie trzese z zimna i od placzu. Zeby ten dzien nie skonczyl sie na pogotowiu nie wiem jechac czy poczekac z godzine w ciszy i ciemnicy może przejdzie samo?
-
Ksosia, truskawki już na kilogramy????? Ale takie, że tak powiem, prawdziwe? czy skąd importowane?
Ja czekam na prawdziwe, polskie, z pola. Będę jeść i jeść, i jeść....
Aaaaaa, właśnie, ktoś wie, jak to jest z wprowadzaniem później do diety składników łatwo alergizujących, jak np. właśnie truskawki? (pisze w kontekście karmienia piersią). Jest szansa cieszyć się truskawkami w 2017r. czy lepiej najeść się na zapas w tym roku??????))))
claudiuszek - koszmarna wiadomość(((( Coś wyszło w badaniach po tych trzech poronieniach?????
Echhh, oby żadnej z nas to nie spotkało
Lusia, przyznam, że pierwszy post jest, jakby to ująć, nieco nieczytelny..... Ewidentnie wynika z niego, że Cię pobił, stąd to całe zawarte w nim słownictwo etc. Potem wychodzi, że nie...
Nie mniej życzę duuuużo sił do wydobycia się z tego, choć wierzę, że będzie ciężko(mam bardzo mi bliską osobę, która wychowała się z ojcem alkoholikiem - na terapię wraca po dziś dzień co jakiś czas....
).
Angela89 lubi tę wiadomość
-
claudiuszek wrote:zółte portki, i te 2 bodziaki (z kotkiem i z łódką) kupiłam w cocodrollino (kolekcja girls, mam nadzieję, że Stasiu się nie obrazi )
Tam mnie trochę szarpnęło bo spodnie kosztowały chyba 45 zł, za dwa body chyba 55 zł- jedne na pewno 19 zł) reszta ze zdjęcia 2 to rzeczy polskiej firmy- kaftaniki po 8,99 zł i śpiochy za 11,99- fajna bawełna
rzeczy z cocodrillno są teraz objęte promocją 40%
https://pl.coccodrillo.eu/
na tych metkach z tej polskiej firmy znalażłam takie namiary: http://www.ania.net.pl/?p=body
-
Lusia8998 wrote:Dziewczyny dziobie mnie w srodku u kluje na dole i sie trzese z zimna i od placzu. Zeby ten dzien nie skonczyl sie na pogotowiu nie wiem jechac czy poczekac z godzine w ciszy i ciemnicy może przejdzie samo?
Zrób sobie herbatę weź nospe jakas ciepla kąpiel i poczekaj aż się uspokoisz to pewnie z nerwów. Jesli po tym nie przejdzie może jedz. -
nick nieaktualnyBratek wrote:Ksosia, truskawki już na kilogramy????? Ale takie, że tak powiem, prawdziwe? czy skąd importowane?
Ja czekam na prawdziwe, polskie, z pola. Będę jeść i jeść, i jeść....
Aaaaaa, właśnie, ktoś wie, jak to jest z wprowadzaniem później do diety składników łatwo alergizujących, jak np. właśnie truskawki? (pisze w kontekście karmienia piersią). Jest szansa cieszyć się truskawkami w 2017r. czy lepiej najeść się na zapas w tym roku??????))))
claudiuszek - koszmarna wiadomość(((( Coś wyszło w badaniach po tych trzech poronieniach?????
Echhh, oby żadnej z nas to nie spotkało
Lusia, przyznam, że pierwszy post jest, jakby to ująć, nieco nieczytelny..... Ewidentnie wynika z niego, że Cię pobił, stąd to całe zawarte w nim słownictwo etc. Potem wychodzi, że nie...
Nie mniej życzę duuuużo sił do wydobycia się z tego, choć wierzę, że będzie ciężko(mam bardzo mi bliską osobę, która wychowała się z ojcem alkoholikiem - na terapię wraca po dziś dzień co jakiś czas....
).
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:TO pewnie tzw test potrojny tzn afp bhcg i jakiś tam hormon (ale z głowy wyleciało)
Ciekawe czy mi zrobią tylko usg czy potrójny. ..
A do kiedy u was legalna aborcja? -
claudiuszek wrote:co do wzrostu- mnie uczyli na studiach, że dodaje się wzrost mamy i taty i w zależności od tego czy chłopiec (dodaje się 13 cm) czy dziewczynka (odejmuje się 13 cm) i dzieli przez 2. WYchodzi przyszły wzrost pociechy