WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusia8998 wrote:Herbatke wypilam polezalam troche lepiej tylko z wstaniem z kanapy ciezko dalej dziobie dosc mocno. Czekam az ten swir wroci do domu i jak sie bedzie zachowywal. Nie mam ochoty z nim rozmawiac i tak chyba zostanie bez rozmowy dopuki nie ogarnie swojej tempej glowy. Przyzwyczailam sie juz ze malo z kim rozmawiam siedzac w domu sama
-
nick nieaktualnyStaraczka leż grzecznie i się nie przejmuj. Musisz teraz zadbać o siebie szczególnie i musi być dobrze!
Lusia ja miałam też nieprzyjemne przejścia z byłym, ale z innych względów. Mój mąż za to jest wyjątkiem na skalę światową (obym nie przechwaliła). I zawsze będę pamiętać co mi powiedział jak zaczęliśmy się spotykać a ja byłam taka poturbowana po 7 letnim związku :suma szczęścia i pecha musi się równać zero więc teraz będzie już tylko lepiejjak obiecał tak zrobił i uważam, że czasami trzeba zdobyć się na odwagę i zmienić swoje życie. Wiem, że Tobie jest na prawdę ciężko ale nie możesz pozwolić, żeby on Cię do takiego stanu doprowadzał
Bądź dzielna kobieto masz dla kogo!
Pisałam wcześniej że maleństwo pyknęło mnie 4 razy jak mąż na mecz pojechał no i wygrali 4 zero więc będzie "wróżbita Maciej "Teraz z bratem męczą się chłopy składając meble do sypialni, więc dziś wyśpię się w końcu w wygodnym łóżku a nie na kanapie ( choć nie jest zła ).
Na dziś uciekam. Do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 20:21
staraczka_85, Broszka, m.k.83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka_85 wrote:Wracam właśnie z nagłej wizyty u lekarza. Skurcze nasiliły się do kilkunastu dziennie. Dostałam nakaz bezwzględnego leżenia, no-spę, magnez i luteinę. Jak w ciągu tygodnia nie przejdzie, to skończy się szpitalem... Nakrzyczał na mnie, że tydzień z tymi skurczami chodziłam.... Ma rację.. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... Powiedział, że 16 tydzień to już poważna ciąża i na tym etapie lekarze już robią wszystko, żeby ciąże uratować... Tak jak do tej pory raczej bagatelizowałam wszystkie objawy i nie robiłam wokół siebie zamieszania, tak teraz straszliwie się stresuje i mam złe przeczucia
Dobrze że jednak poszłaś do lekarza. Na pewno będzie wszystko dobrze innej opcji nie ma! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dziewczyny co na biegunkę????
Miała któraś z was?????
Ja pierdyle mąż idzie na nockę a ja sama z córką w domu jak zwykle wrrrr
Dobrze zw z tyłka tylko leci odpukaćżabka04 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Dziewczyny co na biegunkę????
Miała któraś z was?????
Dobrze zw z tyłka tylko leci odpukać
Albo zatrulas...pij wody duzoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 20:39
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle lecicie z postami
Ładne macie brzuszki, po mnie to nic nie widać, że w ciąży jestem, ale pewnie dlatego, że nigdy do bardzo szczupłych nie należałam i troszkę tłuszczyku jest to się dół brzuszka nie rzuca w oczya w ciuchach to już zupełnie nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 20:39
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Dziewczyny co na biegunkę????
Miała któraś z was?????
Dobrze zw z tyłka tylko leci odpukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 20:49
żabka04 lubi tę wiadomość
-
żabko a czujesz że to jakiś wirus?
bo mnie często czyści....tak samo siebie, ale do tego stopnia że czasem boję się z domu wyjść żeby mnie gdzieś nie złapało;)
ale ja z tym nic nie robię bo po dniu lub dwóch przechodzi. Oczywiście nie goni mnie do kibelka non stop ale ze dwa razy dziennie;)
Strażaczka oszczędzaj się już od teraz, nie ma to tamto!!
dziewczyny współczuję wam tych wszystkich przeżyć z facetami.....
miejmy nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej:)
aaa i z ogólnych obserwacji ludzkich historii wnioskuję, że dziecko raczej nie poprawia relacji między małżonkami jeśli jest kiepsko, baa.....często jest jeszcze gorzej;/ niestety życie jest okrutne;/