WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Nie mogę bananów bo mam cukrzycę.
Nie sprawdzałam jakie mam cukry po nich ale nie będę ryzykować.
Zaczynam mieć dreszcze.
A w brzuchu mnie tak skręca że nospa nawet nie pomaga.
Może to zmiana chleba??? Już sama nie wiem no zobaczymy czas pokaże.
Dziękuję za rady.
Ja się kładę dziewczyny.
Anka a ten lek to bez recepty sprzedadzą?żabka04 lubi tę wiadomość
-
Smaruje wlasnie, chociaż ginka mnie uprzedzała ze macica cos tam musi jeszcze zrobić, podnieść sie czy jakos tak ( nie słuchałam uważnie na fali euforii po usg) i ze moge czuć jakies bóle, moze to to? I bede sie smarować 2 razy dziennie, póki co tylko 1...
-
Leżę... zasypiam..
"Basiaczku? Halo! halo!"
Jezuuuu "Co?!"
"Moze coś Ci zrobić? Kawki albo herbatki?"
.....
No i jak tu nie kochać takiego?_izunia_, Robotka1, Ksosia, żabka04, mmargol, Strazaczka1990, m.k.83, YvonnElizabeth, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Witam się i ja.
Całą noc nie spałam po wczorajszej informacji o łożysku przodującym
Bardzo się martwię czy wszystko skończy się dobrze. Myślałam, że chociaż ta ciąża będzie lightowaale widać nie jest mi to dane
Chyba kolezanka z uczelni mowiła mi że ma przodujace - i z tego co zrozumiałam - ucieszyła się, że dziecko ma dobrą amortyzację w razie "w".
Ja również się witam. Mąż wrócił po 2. Jakoś nawet nie miałam ochoty z nim rozmawiać.
Za to rano obudził mnie tak mocny ból brzucha - pęcherz.
Czasem mam wrażenie, że wtedy dość mocno czuję bejbiątko, ale nie chce sobie wkręcać więc nie wpadam w euforyczne "CZUŁAM!!!!"
Poczekam spokojnie jeszcze trochę
Idę zrobić sobie inkę i zaczynamy dzień!
Miłego dnia przy tym szaroburym krajobrazie... -
Behemottka wrote:Ja tak nie mam, ale od kilku dni czuje, ze coś mi w brzuchu jakby przeszkadza, jesli sie za bardzo zegnę, np. jak wstaje z głębokiego fotela, albo jak muszę kucnąć. Czuje tak jakbym miała piłkę w brzuchu, ale tylko przy pewnych ruchach w niektórych pozycjach. To macica tak urosła? Czy to tylko ja tak mam? No bo jeszcze mam tę okropną torbiel, jutro będę ja kontrolować..
-
Robotka1 wrote:Dzień dobry
Nie Staraczka tylko Strażaczka
Jaaaka piękna pogoda ! Nie ominie mnie jednak mycie okien
Mam nadzieję że u was noc spokojnie minęła, u Behemottki pewnie północ to chrapieja się czuję doskonale
-
nick nieaktualnyktoś mi jeszcze polecał "najszczęśliwsze niemowlę w okolicy", ale osobiście miałam tylko raz w ręce i niewiele pamiętam
Witam się o poranku, jestem zmęczona, mimo że przespałam całą noc, codziennie budzę się z lekkim bólem głowy i mam dośćwczoraj na lumpie kupiłam sobie bluzeczkę, za grosze, ale rozmiarowo praktycznie w sam raz, a mój mąż musiał mi powiedzieć że jestem za gruba na nią
kupiłam sobie też klasyczną koszulę w kratę z zapasem na brzuch i jeszcze jedną luźniejszą bluzę... na dziecięcym tym razem nic ciekawego unisex nie było, czekam więc na potwierdzenie płci
-
Broszka wrote:Cześć dziewczyny!
Little dziękuje za tytuły książek! Jeszcze któraś z Was podała - zanotowałam wszystkie i będę szukała, muszę wreszcie coś kupić
Zmartwiłam się...poradźcie...piszecie że skurcze itp a ja nie wiem jak to odróżnić, bo tak sobie myślę - kurcze od samego początku nie miałam skurczy, po nospę nie sięgałam, wszystko u mnie git majonez. Ale ale...czasem, jak stoję, bo jak siedzę to się nie zdarza nigdy, czuję taki dziwny ni to ból, ni to skurcz, podobnie jak przed zaczynającym się okresem, takie jakby ściąganie macicy...może nawet nie macicy, kurcze nie wiem jak to nazwać. No i teraz nie wiem czy się martwić czy to normalne...pomóżcie
witam sie z Wami w slonecznym dniu
powodzenia wizytujace!
Ewelina.Irl kuruj sie tam i zdrowiej!
-
nick nieaktualny