WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pirelka wrote:No to faktycznie wysoki. Na moim wyniku też jest norma do 99, ale lekarze mi mówili, że dla ciężarnych to norma do 90-91 max. Dlatego ja też dostałam wcześniej, by dmuchać na zimne co moim zdaniem lepiej zrobić i ewentualnie zapanować nad dietą niż miałoby być za późno
Dodatkowo u mnie Mama ma cukrzycę. -
nick nieaktualny
-
mmargol, pirelka
w pierwszej ciąy też na początku robiłam krzywa, bo na czczo wyszło mi 107. Krzywa byla prawidłowa. Tak samo ta w 24 tc
Myslałam, ze teraz będzie podobnie-na czczo 101, krzywa i na tym koniec. Niestety nie i stwierdzono cukrzycę ciązowa. Lepiej dmuchać na zimne i miło się rozczarować. Najlepiej regularnie ten cukier na czczo kontrolować. Nie ma zasady kogo problemy z cukrem dotykaja, mają je nawet szczuplutkie dziewczyny na zdrowej diecie. Nie ma co sie na zapas martwić i gdybaćmmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:mmargol, pirelka
w pierwszej ciąy też na początku robiłam krzywa, bo na czczo wyszło mi 107. Krzywa byla prawidłowa. Tak samo ta w 24 tc
Myslałam, ze teraz będzie podobnie-na czczo 101, krzywa i na tym koniec. Niestety nie i stwierdzono cukrzycę ciązowa. Lepiej dmuchać na zimne i miło się rozczarować. Najlepiej regularnie ten cukier na czczo kontrolować. Nie ma zasady kogo problemy z cukrem dotykaja, mają je nawet szczuplutkie dziewczyny na zdrowej diecie. Nie ma co sie na zapas martwić i gdybać
Dzierzba super wieścigratuluję. To wynik Pappa?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:w nocy dostałam sms od doktora Dudarewicza o treści "Wynik PRAWIDŁOWY, ryzyko z. Downa dla obu płodów niskie"!!!! Dzieci najprawdopodobniej zdrowe!!! Jakby coś było źle to by mi napisał? O innych trisomiach nic nie wspomniał... Czekam teraz na maila z wynikami i świra dostaję.
Kobiety co o tym sądzicie? Wariuję trochę.
ja otrzymałam w wiadomosci tylko info, ze "wynik testu genetycznego prawidłowy" I też się zamartwiałam, a później jakieś kolosalne cyfry były!
Będzie dobrze! :***Dzierzba lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny.
Dzierzba gratulacje:)
Mam pytanie, czy macie czasem ból w miejscu janika, taki mocno kłujący, w nocy taki miałam. Nie mogłam wstać z łożka, przekręcić się, przeszło po jakimś czasie, a miałam juz jechać na IP. Nie wiem czy to po wizycie i wypadzie po sklepach, podrózy pociągiem , choć to tylko 50 min. U rodziców nie mam żadnego zaufanego gina żeby sprawdzic w razie czego. Ehh dzisiaj nic nie robię, tylko leżę, a miałam z siostrą na zakupy przedświateczne pojechać. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:klienci mi coś mówią, a ja zapominam po chwili czego chcieli, wtedy czuję się jak kretynka, jak jeżdżę na prawku, to sobie powtarzam cały czas gdzie teraz mam jechać
a niektóre rzeczy muszę sobie po prostu zapisywać...
Wróci do normy! :* -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:a ja jestem taka zła, mąż mi ciasto zjadł, za każdym razem mówił że go nie lubi, a dziś otwieram lodówkę, żeby zjeść sobie ostatni kawałek i go nie ma!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 09:46
-
Little Red Fox wrote:a ja jestem taka zła, mąż mi ciasto zjadł, za każdym razem mówił że go nie lubi, a dziś otwieram lodówkę, żeby zjeść sobie ostatni kawałek i go nie ma!!
ale wpadli rodzice popołudniem i po kawałku zjedliśmy, został jeden kawałek i też chciałam go pochłonąć, ale nagle mój mąż jak wrócił z pracy to pyta się gdzie dla niego serniczek? więc mu odstąpiłam, każdy zadowolony zjadł po jednym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba, piękne wieści
Ja dziś jestem w pracy... Jak lekarz da zwolnienie to ostatni dzień! Bajecznie!
Ale niestety zmartwilam się, bo rano się trochę zdenerwowalam i chyba z tego wszystkiego rozbolal mnie brzuch, ale tak dziwnie i zrobił się ciężki a za moment opuściło. Czy to mógł być jakiś skurcz?
Jutro wizyta, muszę o tym wspomnieć.