WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:kurczę, myślałam że wejdę w swoją sukienkę ogrodniczkę, ale nie wcisnę się za żadne skarby
ojja tak mam jesli chodzi chodzi o chyba wszystkie moje sukienki - tak na prawde to przez to, ze zawsze chodzilam w bardzo obcislych ciuchach, wiec minimy weekend musialam spedzic w sklepie i kupic sobie pare bluzeczek i spodnie na teraz ...
-
nick nieaktualnym.k.83 wrote:Udaj sie choćby do lekarza pierwszego kontaktu do przychodni, to Cię oslucha chociaż, może EKG zrobią, może być refluks, sercowe sprawy a moze nic, ale będziesz spokojniejsza.
Dziękuję za odpowiedź. Chyba będę musiała się udać do przychodni po świętach choć tak strasznie nie ufam tamtym lekarzom...ale masz rację, może chociaż ktoś serce osłucha. -
nick nieaktualnyviolett wrote:Dzierzba świetna wiadomość
Dziewczyny, a mnie nadal boli podbrzusze tak dziwnie. No-spa pomaga na kilka godzin, najgorzej jest nad ranem, a moja gin kazała głownie leżeć, to przecież w nocy leżę, a mimo wszystko boli.
Chyba skonsultuję to z innym lekarzem, bo się martwię.
Mam tak samo jak Ty. 14 tydzień a mnie jak brzuch bolał tak boli. Zdecydowanie mniej i rzadziej niż w pierwszych tygodniach kiedy to musiałam brać nospe 3 razy dziennie ale te boleści są męczące. Mój gin mówi że macica się powiększa itp i dlatego te bóle. Ponoć jedne kobiety odczuwają to mniej inne bardziej. My widocznie należymy do tych drugich niestety... -
żabka04 wrote:m.k. rozumiem twoje obawy.
Jeżeli nie przejdzie to jedź na ta IP.
Ja nie miałam usuwanego wyrostka tak poprostu jajniki mi czasami doskwieraja
Czy mogę cię zapytać co było powodem poronienia??
Sorki jak nie chcesz to zignoruj moje pytanie.
Pytam bo po dzisiejszym śnie moim to chodzę jakaś nie dobita
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Nawet nie wiem kiedy i witam 17 tydzień
Dzierzba : za dużo nas tu kciuki trzymało i poprosiło kogo trzeba, żeby było inaczejBaaaardzo się cieszymy wracaj do nas mamuśka
Ja dziś jestem nieprzytomna mój pies całą noc się wiercił, bo przy tym remoncie trochę się boi. A ja w nocy wszystko słyszę i chyba z 10 razy się budziłam będę dziś jak zombi...czas leci już tylko 2 tygodnie i do doktorka nie mogę się doczekać. Póki co podsłuchujemy serduszko i za każdym razem jest to równie przyjemne
Powodzenia dziewczyny dziś. A jest tu ktoś z Gdańska? Lub okolic Kowal?martta, violett, Dzierzba, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dobrze, że piszecie o tych bólach, mi od dwóch dni jakoś mocniej doskwiera brzuch na dole. Tak jakby ktoś położył mi kamień tam, raz z prawej strony raz z lewej chociaż częściej zdecydowanie prawej. No i kluje i ciągnie, wczoraj późno wróciłam do domu i chyba maluchowi sie nie spodobało, bo dosc mocno mnie bolało, ale na szczęście jak sie położyłam spać to przeszło.
Dzierzba super wiadomości, nie mogło byc inaczej
Szaroburo dzisiaj, a rano jak jechałam do pracy to padal śnieg!
Mysza ja z GdańskaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 11:17
-
nick nieaktualnyJa mam królewicza/królewna w brzuchu jak za długo stoję w kuchni czy coś robię zaraz mnie brzuch bóli i domaga się żebym się położyła.
Rano siedziałam przy kompie i co brzuch zaczął boleć i musiałam się położyć teraz lezakuje i jest już lepiej.
To normalne dziewczyny wszystko rośnie więc ma prawo jak boli mocno to trzeba nospe wziąść.Aga_Andzia, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba gratuluję, widać lekarz też się ucieszył bardzo:)
Piszecie o bólach brzucha, a mnie nie boli nic. Tylko w 1wszym trymestrze rozciagała się macica i jajniki. A teraz co przestała? Fajrant?! Wystresuje mnie to dziecko!oby do soboty, mam nadzieję, że gin puści mi detektorem serduszko, chociaż tyle. Tzn. Nie będzie miał wyboru.
-
Teraz będę się chwalić
kochane mam już wyniki badań genetycznych i wyszło wszystko super, mam zdrową córeczkę
aż się popłakałam ze szczęścia i radosci i nadal płaczę
martta, m.k.83, violett, Pysiaczek89, mysza0406, kamciaelcia, Gumcia, Dzierzba, mmargol, żabka04, Aga_Andzia, YvonnElizabeth, agatia, pirelka, Anulka01, Malutka92, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:Mam tak samo jak Ty. 14 tydzień a mnie jak brzuch bolał tak boli. Zdecydowanie mniej i rzadziej niż w pierwszych tygodniach kiedy to musiałam brać nospe 3 razy dziennie ale te boleści są męczące. Mój gin mówi że macica się powiększa itp i dlatego te bóle. Ponoć jedne kobiety odczuwają to mniej inne bardziej. My widocznie należymy do tych drugich niestety...
Aga pocieszylas mnie troche, dziekijak bylam w poniedzialek na kontroli to wszystko bylo ok i moja lekarka stwierdzila, ze to przemeczenie. Mam lezec i brac no spe 2 dziennie. Ale wlasnie nie przechodzi i to mnie martwi, jeszcze to skonsultuje, ale wlasnie czuje tak jakby dokladnie te macice.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak na ostatniej wizycie powiedziałam lekarzowi, o bólu brzucha to pytał co nabroiłam i kazał odpoczywać więcej...Dał też duphaston ale 2 dni temu już odstawiłam i faktycznie jest lepiej jak nie pozwalam sobie za dużo. I wrażenie tego balona w brzuchu też nie jest mi obce, często nie mogę prosto siedzieć tylko podparta i odchylona do tyłu
-
Dzień dobry!
Odcieło mnie od Was na trochę bo mam niestety zapalenie zatok a co za tym idzie masakryczne bóle głowy... dziś już lepiej.. pije koktail Mołotowa (mleko,miód,czosnek) robie parówki i jakoś żyje.
Powiedzcie mi kochane czy zauważyłyście u siebie tzn celulitis wodny?
Ja mam wrażenie ze z dnia na dzień u mnie coraz gorzej to wygląda -
OFICJALNIE RYZYKO DLA WSZYSTKICH TRZECH TRISOMII JEST NISKIE! Płci nie znam bo nie badają w bliźniaczej
chociaż mogliby bo jednokosmówkowa jest jak pojedyńcza. Może w sobotę się dowiem.
Zapisałam się do Dudarewicza na echo dzidziusiów i dostałam od niego numer do podobno świetnego speca od ciąż jednokosmówkowych i TTTS na wszelki wypadek. Będę się z nim po świętach kontaktować. Bardzo jestem zadowolona z podejścia doktora. Kazał mi dzwonić z każdymi wątpliwościami i niepokojami. Czuję się bezpieczna teraz
Wódki bym się napiła teraz, a że nie mogę to kupię sobie poduszkę dla ciężarnych i pizzę z podwójnym serem!!
Dzięki kochane za trzymanie kciuków, modlitwy i wsparcie! Jesteście cudowne!
Emily gratuluję! Możemy dziś świętowaćmmargol, Gumcia, żabka04, Magdziulla, Pysiaczek89, agatia, YvonnElizabeth, Aga_Andzia, martta, Emily83, claudiuszek, violett, Anulka01, Angela89, m.k.83, Behemottka, A_n_k_a_80, mysza0406, Strazaczka1990, AniaLewandowska, Bee85, _izunia_ lubią tę wiadomość