WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja miała w środe 140g, gina mowiła na nią kluseczka, Angeli bobas miał chyba 190g. Na tym etapie to chyba nie ma za dużo czy za malo (nie mówie o skrajnościach).Malutka92 wrote:Czy waga dzidzi 200g w 16 tygodniu prawie 17 to nie za duzo??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 17:47
-
Ja bym sie tym nie przejmowała, co z tego że teraz troszke więcej przybiera, widac tak potrzebuje, ewentualnie póxniej przystopuje, najwyżej bedzie kolejny pulpecik na forum;)A tak na poważnie to waga jest tak plus minus podawana nam, przeciez gin nie wazy na wadze tylko szacuje z pomiarów, które także nie są super dokładne zwłaszcza gdy dzidzia to wiercipięta.Malutka92 wrote:Gin odradzil mi czytania internetu,bo tu wiecej stresu mozna sie najeść niz dowiedziec czegos,ale sprawdzilam jak to z ta waga jest
i 200g maluszki maja w 19tcWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 18:08
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zobacz może masz na głowie ?mój tato często tak maAniaLewandowska wrote:Dzierzba - problemy z partnerem
niestety trafiają sie takie elementy.
Cholera! Nie widzialyscie moze 1 z 2 par moich okularów? Qrdeeee nic nie widzę!
m.k.83 lubi tę wiadomość
-
Dzierzba sytuację z mężem /partnerem ma nieciekawa do tego koszmary nocne.
Bylam na zakupach o dziwo przetrwałam ale gdyby nie lista nic nie kupie bo stałam w sklepie i nie wiedziałam co kupic. Rano i tak muszę jechać do biedronki upolować pierś z gęsi bo nigdzie nie ma :/wszystkie fajne mięsa które reklamują w biedronce nie ma w okolicy:/
Dziś tak wiało u mnie ze mi głowę przewiało i znowu boli:/ a juz rano się cieszyłam że na święta nie będzie bolała

[

[/