WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
gratuluje udanych wizyt
Angela brak slow do tych ludzi!
kurcze nie czuje dzidzi a mowia ze w 2 ciazy szybciej jest, juz nie moge doczekac sie wizyty a to jeszcze ponad 2 tyg
szkoda ze nie mam tego detektora
co myslicie o imieniu Pola? juz sama nie wiem
dobranoc -
Ale tu cisza się zrobiła
Foksik znalazłam coś dla Ciebie:D
http://www.fotosik.pl/zdjecie/d3f2c0d836419ecb
I dziękuję dziewczynom które odpowiedziały na moje poranne zapytanie:) Mam wizytę za dwa tygodnie, wypytam gina.
Agatia ja też mam łożysko nisko ułożone, jakieś 2mm od szyjki, ale lekarz nie nazwał go jeszcze przodującym, kazał nie czytać internetów, bo mówi, że w tym okresie jest bardzo duże prawdopodobieństwo że się podniesie, więc głowa do góry:) Kontrolujemy je co wizytę.agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja niedawno wróciłam od ginekologa. Ale... Nie byłam tam ze sobą, tylko z moja córeczka
Wróciła od taty o 20. Przyszła do mnie do łazienki i z płaczem w oczach na moje pytanie jak było, co robiła itd. powiedziała, ze była na rolkach i sie wywróciła. I ze cos jest leci tam na dole.
Uwierzcie, ze wpadłam w panikę. Na majteczkach krwi dużo, jak przy pierwszym dniu okresu u dorosłej kobiety. Na szybko tel do znajomej gin z zapytaniem co robić. Na szczęście przyjechała do swojego gabinetu priv, zeby tak małej dziewczynce nie robić traumy z pierwszego badania, które w szpitalu mogłoby byc wykonane przez mężczyznę.
Okazało sie, ze upadając i robiac gwałtowny szpagat naderwała wejście do pochwy. Na całe szczęście nie doszło do przerwania błony dziewiczej. Ale jutro po 15 musimy znowu sie pokazać i wtedy zobaczymy czy rana sie zasklepia, czy jednak trzeba szyć.
najadlam sie strachu... oczywiście nawrzeszczalam na mojego byłego, ze moze by odbierał tel ode mnie jak do niego dzwonię, bo T nie była w stanie powiedzieć o której godz był ten wypadek i czy od tego czasu siusiala.
Nic, uciekam spać z mloda. Dziś ma "fory" i moze spać z mamusia a tym samym córka mojego M z tatusiem. Jakiez one zadowolone.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 22:14
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Byłam z Wami na wrześniówkach lecz niestety nie udało się. Obiecałam Wam wtedy, że wpadnę się pochwalić jak znów coś się ruszy...no i dziś zobaczyłam dwie kreseczki
Trzymajcie proszę kciuki! To już moja 5 ciąża - oby w końcu szczęśliwa. Pozdrawiam
AniaLewandowska, agatia, AISAK, kamciaelcia, inzynierka, m.k.83, Anulka01, claudiuszek, Madziuuuula, Pysiaczek89, mmargol, Malutka92, violett, Behemottka, A_n_k_a_80, YvonnElizabeth, _izunia_, martta, Angela89, Dzierzba, Broszka, Emily83, Pauka, żabka04, Aga_Andzia, pirelka, Gumcia, Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Byłam z Wami na wrześniówkach lecz niestety nie udało się. Obiecałam Wam wtedy, że wpadnę się pochwalić jak znów coś się ruszy...no i dziś zobaczyłam dwie kreseczki
Trzymajcie proszę kciuki! To już moja 5 ciąża - oby w końcu szczęśliwa. Pozdrawiam
oczywiście, że pamiętamy. I gratuluje z całego serca!!! To super wiadomość. 3mam kciuki, aby wszystko było dobrze, no ale inaczej być nie możeStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Byłam z Wami na wrześniówkach lecz niestety nie udało się. Obiecałam Wam wtedy, że wpadnę się pochwalić jak znów coś się ruszy...no i dziś zobaczyłam dwie kreseczki
Trzymam kciuki :-* nawet nie wiesz jak się ucieszyłam widząc tę wiadomość -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Ja korzystając ze słońca wybrałam sie do pracy zanieść zwolnienie. Spacer podobno zdrowy i wskazany, a ze mam około 2km to w sam raz.
Myślałam ze umrę;( jeżu jak sie zmachalam. Przerwy na ławkach (btw. Nidy nie zwracałam uwagi, ale mało w mieście ławek.
Jak weszłam do domu to praktycznie na progu zostawiłam buty i kurtkę i zwaliłam sie do łóżka.
Moj M sie pyta mnie czy to normalne czy nie trzeba dać znac lekarzowi.
Wiec ja sie pytam Was. Jesteście wciaz tak bardzo zmęczone?
Gdzie jest energia drugiego trymestru?Ulfenstein, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Witam się w 18 tygodniu
Ale ten czas leci, już 5 miesiąc
Doczekałam się wizyt nareszcie
Z maleństwem wszystko dobrze, a właściwie to z Krzysiem
Dzisiaj poznaliśmy płeć - CHŁOPIEC
Mąż był ze mną, taki szczęśliwy jak w wigilie gdy znalazł pozytywny test ciążowy na choinceJak wrócił później z pracy to dostałam duży bukiet tulipanów i czekoladki.
Połówkowe mam 21.04.
Teraz zabieram się za nadrabianie was bo jakoś nie chce mi się spać a trochę tego jestBehemottka, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, martta, kamciaelcia, Dzierzba, mmargol, żabka04, Pysiaczek89, violett, m.k.83, pirelka, claudiuszek, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, mysza0406, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
Uwaga uwaga:)
Jest.... siuraczek! Mamy synka:). Na 100%, powiedziała sonografka, która sie od 30 lat jeszcze nie pomyliła:). Chłop! Bedzie chłopak!
Poza tym wszystko w normie, anatomia poprawna, serduszko, układ pokarmowy, kręgosłup, główka, nereczki i pęcherz, wszystko działa jak trza. Widzieliśmy jak maluch pił wody płodowe:). Policzyliśmy wszystkie paluszki. Bardzo ładny ma profil, taki klasyczny
Poza tym... najprawdopodobniej myziania wcale nie było, mam łożysko w przodu macicy, 2.6 cm tkanki. Powiedziała, ze to bardzo mało prawdopodobne, żebym przez taki bufor poczuła ruchy.. Ech, to nic. Najważniejsze, ze wszystko zdrowe. Na ruchy mam czekać jeszcze miesiąc.
_izunia_, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, martta, Angela89, kamciaelcia, Dzierzba, mmargol, Broszka, Pauka, żabka04, Pysiaczek89, Aga_Andzia, violett, m.k.83, pirelka, claudiuszek, bbeczka91, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, mysza0406, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Byłam z Wami na wrześniówkach lecz niestety nie udało się. Obiecałam Wam wtedy, że wpadnę się pochwalić jak znów coś się ruszy...no i dziś zobaczyłam dwie kreseczki
-
Nadrobiłam
Dzierzba super wiadomości ale przecież nie mogło być inaczej
Ksosia piękny synuś
Claudiuszek przykro mi z powodu szwagierki
Żabka super brzusio
Dziewczyny śliczne ubranka. Mój mąż wcześniej twierdził, że rzeczy dla maleństwa to dopiero po 20tc a jak zobaczył, że to syn to już chciał jechać wózki oglądać
Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na dzisiejszych
Idę spać, może usnę... DobranocDzierzba, żabka04, m.k.83, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
O rety widzę że armia chlopaczkow nam się robi, super, gratulacje mamuśki
I gratuluje udanych wizyt!
Claudiuszek to straszne co spotkało Twoja szwagierke i niesprawiedliwe, moja ciotka ma dwoch zdrowych chłopców, a dwie dziewczynki poronila i tez stwierdzili, ze dziewczyn nigdy nie donosi
Ksosia ale piękny klusek
Ania trzymam kciuki za to zeby u córci wszystko szybko i ładnie sie zroslo kurcze to musiało być straszne dla niej i dla Ciebie...
Megg Pola to bardzo ładne imię i nieoklepane takiea co myślicie o Filipku??
Dzisiaj w pracy tylko do 12, a potem do mamy pomagać w gotowaniu, ale ona ma ciśnienie straszne na te święta i zeby wszystko się udało i nie wiem czy to będzie miła wizyta....
-
AniaLewandowska wrote:U mnie na prenatanych wyszło, ze mam łożysko w dnie. Ginka powiedziała, ze pózniej wytłumaczy o co chodzi, ale zapomniała. I ja tez
wiec nie wiem czy to dobrze, czy zle i co oznacza. Zapytam w kwietniu mojego.
Ja się witam w nawet ładny dzień. Gratuluje chłopaków.Czy to wojna jakaś będzie, że ich tyle się płodzi teraz?
Ja też bym chciała wiedzieć już nooo! Może jutro coś podejrzymy.
Grucha z betonem mi na działkę przyjechała a nikogo nie ma. Jak gość taki wyrywny to sobie do 8.00 poczeka na budowlańców.