WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Ja wstałam razem z mężem, zjadłam śniadanko i troszkę słoneczko prześwituje, więc zaraz spacerek i spotkanie z koleżanką.
Co do kąpieli to ja również biorę kąpiel w wannie niemal codziennieoczywiście nie we wrzątku, ale chwilkę leżę.
Co do imion to jeśli u Nas będą chłopcy to jeden na pewno Maksiu, drugi może Marcel, może Gabriel, może Cyprianz dziewczynkami będzie problem
haha
M@linka gratuluję i trzymam kciuki!Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Hej Dziewczyny!
Ja wstałam razem z mężem, zjadłam śniadanko i troszkę słoneczko prześwituje, więc zaraz spacerek i spotkanie z koleżanką.
Co do kąpieli to ja również biorę kąpiel w wannie niemal codziennieoczywiście nie we wrzątku, ale chwilkę leżę.
Co do imion to jeśli u Nas będą chłopcy to jeden na pewno Maksiu, drugi może Marcel, może Gabriel, może Cyprianz dziewczynkami będzie problem
haha
M@linka gratuluję i trzymam kciuki!Cyprian bardzo ładne imię.
pirelka, mychakruszyna, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe mój Małżonek chyba czyta mi w myślach...albo mnie inwigiluje w jakiś sposób skoro wyczuł idealnie że z Wami na temat imion piszę bo zadzwonił do mnie i przy okazji rozmowy o suneczku mówi..." Aga i zdecydowałem będzie Adaś bo zawsze mi się najbardziej podobało to imię i koniec kropka bo za bardzo rozkminiamy" hehe...na rację..i temat załatwiony
agatia, m.k.83, Dzierzba, żabka04, Angela89, martta, _izunia_, violett, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
A my nie mamy imion ani dla synka jak i dla córki.
Marzy mi się Wiktorek ale w rodzinie męża kuzyna synek tak ma na imię.
Męża siostra nazwała córkę Ola i męża kuzyn też ma córkę Olę.
I wydaje mi się że będzie tak trochę głupio wyglądać.
Najważniejsze że ustaliliśmy chrzestnych mam nadzieję że się zgodzą
Zresztą nie wiemy jaka płeć więc czekamy potem będziemy myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:33
-
A my dla dziewczynki mieliśmy na 100% Matylde i bylo po kłopocie, ale wyszedl siuraczek i teraz myślimy, jakos mało nam sie męskich podoba, na razie stanęło na deoch Kacper i Filip. Zobaczymy co przyniesie czas.... może nagle jakies imię na nas splynie hehe
-
nick nieaktualnyMegg - Pola cudne imię
jak nasze córeczki dowiedziały sie, ze to jednak Hania a nie Kuba, to zapytały czy nie można tak czasem zmienić imienia na Pola, bo ładnie by to pasowało do nich: Tola, Ola i Pola
ostatecznie jednak zdecydowaliśmy sie na Hanię
M@linka - super wieści!!!!
Dziewczyny - gratuluje poznanych płci i super wyników!!!!
A my po przespanej nocy. Czekam dziś z niecierpliwoscią na godz 15 i wizytę z moja mała. Cholera, boje sie, ze trzeba bedzie jednak założyć mały szew, bo T podkrwawiala z ranaboshhhhe aż nie moge sobie tego wyobrazic
dorosła kobieta po porodzie jak popęka to wręcz skacze na łożku podczas szycia, a co dopiero takie maleństwo
-
Hej dziewczyny mam nadzieje ze u ws wszystko dobrze . Mnie ostatnio polamalo ,goraczka ,katar kaszel itp . Juz czuje sie lepiej .
U mnie czasu brak bo trzeba wszystko ogarnac a moj jutto jeszcze idzie do pracy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:07
-
AniaLewandowska wrote:Megg - Pola cudne imię
jak nasze córeczki dowiedziały sie, ze to jednak Hania a nie Kuba, to zapytały czy nie można tak czasem zmienić imienia na Pola, bo ładnie by to pasowało do nich: Tola, Ola i Pola
ostatecznie jednak zdecydowaliśmy sie na Hanię
M@linka - super wieści!!!!
Dziewczyny - gratuluje poznanych płci i super wyników!!!!
A my po przespanej nocy. Czekam dziś z niecierpliwoscią na godz 15 i wizytę z moja mała. Cholera, boje sie, ze trzeba bedzie jednak założyć mały szew, bo T podkrwawiala z ranaboshhhhe aż nie moge sobie tego wyobrazic
dorosła kobieta po porodzie jak popęka to wręcz skacze na łożku podczas szycia, a co dopiero takie maleństwo
-
Zycze wam Wesołych Świąt.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3eb4becbc03a.png_izunia_, Dzierzba, martta, Pysiaczek89, Angela89, violett, żabka04, bbeczka91, Ania91, claudiuszek, Strazaczka1990, Gumcia, Skali89, mmargol, YvonnElizabeth, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, Anulka01, Malutka92 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Ania trzymam kciuki z córcie.
Jeśli chodzi o imiona to u nas miała być Magdalena albo Krzysztof. No i będzie Krzyś
Robert... no cóż mąż proponował ale nie lubię tego piłkarza więc odpadło
Wszystkie imiona są piękne tylko czasami nam się źle kojarzą.
My w święta najpierw na śniadanie idziemy do teściów a na obiad do moich rodziców. W poniedziałek do teściów na obiad a wieczorem znajomi przychodzą do nas bo mąż ma urodziny w niedzielę. Ale dostaniemy wałówkę od rodziców to mogą przychodzić. Ja na święta piekę pasztet (właśnie siedzi w piekarniku) bo tak głupio iść z pustymi rękami.
Dziewczyny mam takie pytanie czy wiecie może co to jest za badanie AFP? Ginekolog mi mówiła wczoraj żebym zrobiła na następną wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:17
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:Najgorzej ze trzeba uwazac co sie boerze . Bo praktycznie nic nie pomaga . Ale paracetamol 3 razy dziennie plus mleko z czosnkiem i miodem .